Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 07 юли 2013 20:39

kadett1 написа:И аз си мисля, че трябва да се напънем за този японец.Не е супер класа, но си е добър, а ние имаме нужда от плеймейкър.Не знам само дали, изобщо, БР има някакво намерение да го вземе или само си чешем езиците.Според мен ,след като изтървахме Мхитарян, трябва да вземем 1 доста класен нападател,един ляв бек и добър плеймейкър.Евентуално и опорен халф.Както се вижда май няма да продаваме Шкъртел и ни се разминава да търсим централен защитник.И с това ще приключим лятната селекция за добро или за зло.Така мисля аз, не знам какво мисли БР.

Ние плеймейкър си имаме бе ..или ти не гледа втория полусезон ? И то имаме не какъв да е плеймейкър а УНИКАЛЕН ПЛЕЙМЕЙКЪР !
Коутиньо не го заменям за никакви хонди монди и ериксъновци .
Ако случайно сте забравили схемата на Роджърс..в средата играем с трима халфа .Единия е дефанзивен и се казва Лукас Лейва .До него играем с капитана на отбора Стивън Джерард а третия халф е Коутиньо ! Това е титулярната тройка . Не виждам място ни за хонди ни за ериксъновци.
Какво ми мечтаете тук за още плеймейкъри не мога да разбера ? Изписахте 200 страници за нов плеймейкър .
Ние имаме един от най добрите в света ..те ми говорят тука по цял ден за некви спрели влакове ? :)
Последна промяна от suareshampion на 07 юли 2013 20:45, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 07 юли 2013 20:44

suareshampion написа:
kadett1 написа:И аз си мисля, че трябва да се напънем за този японец.Не е супер класа, но си е добър, а ние имаме нужда от плеймейкър.Не знам само дали, изобщо, БР има някакво намерение да го вземе или само си чешем езиците.Според мен ,след като изтървахме Мхитарян, трябва да вземем 1 доста класен нападател,един ляв бек и добър плеймейкър.Евентуално и опорен халф.Както се вижда май няма да продаваме Шкъртел и ни се разминава да търсим централен защитник.И с това ще приключим лятната селекция за добро или за зло.Така мисля аз, не знам какво мисли БР.

Ние плеймейкър си имаме бе ..или ти не гледа втория полусезон ? И то имаме не какъв да е плеймейкър а УНИКАЛЕН ПЛЕЙМЕЙКЪР !
Ако случайно сте забравили схемата на Роджърс..в средата играем с трима халфа .Единия е дефанзивен и се казва Лукас Лейва .До него играем с капитана на отбора Стивън Джерард а третия халф е Коутиньо ! Това е титулярната тройка . Не виждам място ни за хонди ни за ериксъновци.

За 5-6 милиона е идеален. Най - малкото каква е гаранция, че Коутиньо ще бъде здрав цял сезон ? Не виждам проблем и двамата да играят заедно на терена.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 юли 2013 20:50

9lives написа:
suareshampion написа:

За 5-6 милиона е идеален. Най - малкото каква е гаранция, че Коутиньо ще бъде здрав цял сезон ? Не виждам проблем и двамата да играят заедно на терена.

Е добре де ,нали имаме още халфове ..чакайте да видим тоя Луис Алберто как я пипа ? И как да играят заедно на терена ,като знаеш ,много добре ,че Джерард е непоклатим ? И мен м исе иска малко да почива от време на време ,но Роджърс ще му гласува доверие във всеки мач ,бъди сигурен .
Нека да разсъждаваме трезво ? Аз видях един невероятен Коутиньо последните 5 месеца ,ти видя ло го ? Защо искате още плеймейкъри ?
Според мен ,Роджърс искаше Михтарян за крило е на за плеймейкър.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 07 юли 2013 20:56

Само един глупак треньор би играл всеки мач с еднаква схема и с едни и същи изпълнители.За да сме в борбата за топ 4 ни трябват 22 добри,равностойни футболисти.Сезонът е много дълъг.Някъде ще има контузии,някъде наказания и така :).Трябва да има множество опции и възможности за вътрешни ротации.Хонда може да започне мача като DLP ( deep lying playmaker) , после да се премести на върха на атаката,после да застане на крилото ;)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 юли 2013 21:00

daduradam написа:Само един глупак треньор би играл всеки мач с еднаква схема и с едни и същи изпълнители.За да сме в борбата за топ 4 ни трябват 22 добри,равностойни футболисти.Сезонът е много дълъг.Някъде ще има контузии,някъде наказания и така :).Трябва да има множество опции и възможности за вътрешни ротации.Хонда може да започне мача като DLP ( deep lying playmaker) , после да се премести на върха на атаката,после да застане на крилото ;)

Е чакай ся кво значи едни и същи изпълнители ? Ами ние имаме и други бе малкия :) Джерард,Хендерсън,Сусо ,Коутиньо ,Луис Алберто ,Алън ,Лукас ..това всичко са халфове не лукови глави . :)

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 07 юли 2013 21:10

Ако случайно сте забравили схемата на Роджърс..в средата играем с трима халфа .Единия е дефанзивен и се казва Лукас Лейва .До него играем с капитана на отбора Стивън Джерард а третия халф е Коутиньо ! Това е титулярната тройка

Ето това имах впредвид.Няма да споря с теб просто ми се стори,че искаш да кажеш,че с тази тройка трябва да излизаме всеки един мач.Малко е странно да играем с една схема срещу Стоук,които играят с 294 защитника и 26 дефанзивни халфа и с Челси,които имат Азар,Мата,Оскар,Торес,Ба,Рамирес (простете ако съм пропуснал някого).
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 юли 2013 21:20

daduradam написа:
Ако случайно сте забравили схемата на Роджърс..в средата играем с трима халфа .Единия е дефанзивен и се казва Лукас Лейва .До него играем с капитана на отбора Стивън Джерард а третия халф е Коутиньо ! Това е титулярната тройка

Ето това имах впредвид.Няма да споря с теб просто ми се стори,че искаш да кажеш,че с тази тройка трябва да излизаме всеки един мач.Малко е странно да играем с една схема срещу Стоук,които играят с 294 защитника и 26 дефанзивни халфа и с Челси,които имат Азар,Мата,Оскар,Торес,Ба,Рамирес (простете ако съм пропуснал някого).

Ами да ти кажа честно ,според мен почти всеки важен мач от ВЛ ще излизаме с тая тройка . Сега вече в зависимост от противника ,може би понякога ще има размествания ...но основно според мен трябва това да си е тройката в средата ,при наличието на сегашния потенциал . Щом отбора върви ,защо да се правят промени ?
Ествествено ,се надявам Лукас да си оправи играта ,иначе и аз самия незнам как ще реагира Брендън.
Коутиньо може понякога да отиде и на крилото ,тъй като и там е уникален ..а в средата да влезе друг ,но това ще са редки случаи .
Бразилеца ще е по полезен в средата най вече с погледа си и извеждащия пас ! Освен това ще е полезен със скороста си ,техинката ,удара си ,борбеноста си и перфектния начин по който може да играе на контраатака.
Последна промяна от suareshampion на 07 юли 2013 21:24, променено общо 1 път.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 07 юли 2013 21:23

Съра,колкото и да го мразим,беше невероятен треньор,защото всеки мач излизаше с различен състав и различна схема и беше абсолютно непридвидим.Отделно,че имаше най-различни опции на скамейката и никога не знаеш кого може да вкара в игра :).Освен двойката централни защитници и вратаря,всичко друго може да се пипа всеки мач :)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 юли 2013 21:27

daduradam написа:Съра,колкото и да го мразим,беше невероятен треньор,защото всеки мач излизаше с различен състав и различна схема и беше абсолютно непридвидим.Отделно,че имаше най-различни опции на скамейката и никога не знаеш кого може да вкара в игра :).Освен двойката централни защитници и вратаря,всичко друго може да се пипа всеки мач :)

Е съра ,ама съра всеки сезон започваше с поне 5 нападатели и още толкова крила ;) а ние няма да ти казвам ,ти знаеш :)

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 07 юли 2013 21:36

daduradam написа:

Челси - Лукако Марин Микел Лампард Ромеу Моузез Торес Ба Азар Мата Оскар Рамирез Шурле Есиен Аке Пиазон ТорганАзар Де Брюин НатаниелШалоба - 19
Ние - Суарез Стъридж Коутиньо Джерард Алън Лукас Борини Алберто Аспас Асаиди Хендерсън Спиъринг Сусо Стърлинг Ибе Даунинг Тейшейра Пачеко АдамМорган - 19

като махнем вратаря и отбраната остават 6 играча на терена тоест тук Челси и ние имаме по 3 състава, като широчина.

Не знам за сините то ние сигурно сме:

Миньоле/Рейна - Джонсън Шкъртел/Тоби Агер Енрике - Лукас Джерард - Коутиньо Суарез Даунинг - Стъридж Скамейка: Рейна/Миньоле Кели Туре Алън Аспас Борини Хендо

Върни се в “Ливърпул”