kadett1 написа:И аз си мисля, че трябва да се напънем за този японец.Не е супер класа, но си е добър, а ние имаме нужда от плеймейкър.Не знам само дали, изобщо, БР има някакво намерение да го вземе или само си чешем езиците.Според мен ,след като изтървахме Мхитарян, трябва да вземем 1 доста класен нападател,един ляв бек и добър плеймейкър.Евентуално и опорен халф.Както се вижда май няма да продаваме Шкъртел и ни се разминава да търсим централен защитник.И с това ще приключим лятната селекция за добро или за зло.Така мисля аз, не знам какво мисли БР.
Ние плеймейкър си имаме бе ..или ти не гледа втория полусезон ? И то имаме не какъв да е плеймейкър а УНИКАЛЕН ПЛЕЙМЕЙКЪР !
Коутиньо не го заменям за никакви хонди монди и ериксъновци .
Ако случайно сте забравили схемата на Роджърс..в средата играем с трима халфа .Единия е дефанзивен и се казва Лукас Лейва .До него играем с капитана на отбора Стивън Джерард а третия халф е Коутиньо ! Това е титулярната тройка . Не виждам място ни за хонди ни за ериксъновци.
Какво ми мечтаете тук за още плеймейкъри не мога да разбера ? Изписахте 200 страници за нов плеймейкър .
Ние имаме един от най добрите в света ..те ми говорят тука по цял ден за некви спрели влакове ?