Манчестър Юнайтед - Ливърпул, 11.02.2012, 14:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул, 11.02.2012, 14:45 ч.

Мнениеот john barnes » 11 фев 2012 23:48

Pupper_ написа:
john barnes написа:не ми казвай как и какво да пиша...тия прословути 4 точки си седят от месец и половина,ама челси и арсенал няма да се дънят вечно...докато ние ще продължим с издънките.

Чесли и Арсенал ще се дънят точно толкова колкото и ние! Едните си имат Торес, а РВП не е робот. Мястото ни в ТОП 4, си е също толкова реално колкото и преди месец! От отбора зависи, дали ще го спечели. Аз вярвам в отбора си, до последно! [offtopic]Когато ме цитираш и искаш да проведем диалог, се дръж като зрял човек, а не ми БЕ-кай като гимназист. Не ти прилича нито на годините, нито на постиженията които прокламираш![/offtopic]

вярвай в отбора,лошо няма...аз съм реалист и съм сигурен,че топ 4 няма да видим тоя сезон...а това че БЕ-кам си е част от диалога и не мисля,че със нещо те е засегнало чак толкова...по-скоро преиграваш и се гевезиш! :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 12 фев 2012 00:04

Супер слабо второ полувреме днеска,само като се каже че Г.Джонсън създаде най-големите опасности днес и всички играещи пред него трябва да се замислят мнг какво играха,бяхме тотално надиграни в средата на терена и не показахме нищо от контрола на топката от мача с тотнъм,като добавим и поредният подарък за Юнайтед от наш играч няма кво да искаме...И все пак това беше мач на Олд Трафорд-на вечно ревящите за оставка да ги светна,че точно с-у Челси и Арсенал ще стоим мнг по-добре(за Съндърланд и Евертън не гарантирам) и вземете имгледайте един мач преди да правите изказвания,че нямало да се дънят :lol: Ейся като им почнат мачовете в ШЛ и съвсем ще цъфнат и вържат!!! Ако Далглиш беше започнал с Адъм вместо трагедията Даунинг друго щеше да е...да се надяваме че ще започне да залага на 4 полузащитника и отпред Суарез със Белами/Каут...сега идва мача със Брайтън за да се успокоят играчите и после финала за КК,да се надяваме с който ще се надъхат и ще се заредят за остатъка от сезона...топ 4 все още е постижима цел,колкото и да ревът някои "ощетени" "фенове"...ако вие сте се отказали-ваш си е проблема!!!
П.П. Стивън Джерард наистина премина зенита си и играе по-слабо,но и е истина че няма с кой 2 паса да върже и на моменти в двата мача с Юнайтед направо ми беше тъжно да го гледам как се мъчи да направи нещо...

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 12 фев 2012 00:14

john barnes написа:
Pupper_ написа:Надиграха ни, но пък чак съсипаха? И двата гола им ги подарихме. Грешка при корнера и после грешка на Спиъринг. Изглежда така, че са ни надиграли, понеже ние нищо не играхме. Даунинг много разочарова. Освен това 30 мин. 50-80 ги оставихме да играят ганкиното. Никой не показа хъс за победа. Добре че влезе Чарли, та да започнем да ги притискаме и положенията не закъсняха.

абе ти още ли пишеш в тоя форум бе? не се ли отказа вече? приготвяй парата и напускането от форума...п.с. сега разбрахте ли всички големи разбирковци тук,защо наричам "легендата" ТЪПОТО? :mrgreen:

Абе ти си го наричай,както искаш ама в случая с К. Далглиш легендата се пише без кавички :mrgreen: ,колкото и да си го намразил този човек.Разбрахме,че ти липсват първите 7г,ама явно си поизтървал и началното у-ще :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 12 фев 2012 00:25

Каквото и да се изпише, каквото и да се каже - Ливърпул днес беше надигран и заслужено победен от Юнайтед. С футболисти като Хендерсън, Даунинг и Керъл толкова. За тези пичове имах надежди до около 10-тия кръг, че ще опровергаят всички, че ще си заслужат парите, платени за тях, че ще покажат нужната класа, за да носят свещената червена фланелка, но не, тези хора не са за отбор като Ливърпул, с няколко прости думи - след половин сезон се разбра, че 100-милионната ни селекция е пълен БОКЛУК ! :| :!:
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 12 фев 2012 00:27

Далглиш е слаб треньор, селекционер, стратег или ако щеш - мениджър и с него начело, ще стигнем точно до кривата круша! Още от сега те виждам как подскачаш и се пениш ако "много евентуално" вземе нищо не струващата Карлинг. Топ 4 не мисля, че има смисъл повече да го споменаваме дори.
Само се чудя, когато му бият шута накрая на сезона (защото смяна сега би било дори по-лошо) какво ще правим с траге-комедийната трупа, която той закупи...

john barnes

Мнениеот john barnes » 12 фев 2012 00:28

RedMagic написа:Каквото и да се изпише, каквото и да се каже - Ливърпул днес беше надигран и заслужено победен от Юнайтед. С футболисти като Хендерсън, Даунинг и Керъл толкова. За тези пичове имах надежди до около 10-тия кръг, че ще опровергаят всички, че ще си заслужат парите, платени за тях, че ще покажат нужната класа, за да носят свещената червена фланелка, но не, тези хора не са за отбор като Ливърпул, с няколко прости думи - след половин сезон се разбра, че 100-милионната ни селекция е пълен БОКЛУК ! :| :!:

я кажи кой е виновен за тая селекция?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 12 фев 2012 00:29

К... К... К... Комоли ! :lol: :lol:
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

john barnes

Мнениеот john barnes » 12 фев 2012 00:30

an4o_321 написа:Далглиш е слаб треньор, селекционер, стратег или ако щеш - мениджър и с него начело, ще стигнем точно до кривата круша! Още от сега те виждам как подскачаш и се пениш ако "много евентуално" вземе нищо не струващата Карлинг. Топ 4 не мисля, че има смисъл повече да го споменаваме дори.
Само се чудя, когато му бият шута накрая на сезона (защото смяна сега би било дори по-лошо) какво ще правим с траге-комедийната трупа, която той закупи...

следващия ще я продаде на безценица...а аз все си мисля,че следващия ще е един наш стар познайник....

john barnes

Мнениеот john barnes » 12 фев 2012 00:31

RedMagic написа:К... К... К... Комоли ! :lol: :lol:

верно е,комоли купи луис суарес и именно във него е вината,че докара латинос,вместо някой от британските "биткаджии" на ТЪПОТО! :)

Потребителски аватар
wozniacki123
Контакти:

Мнениеот wozniacki123 » 12 фев 2012 09:53

Ако твоят Бог-Ра дойде 2ри път вярвай ми отбора изпада безусловно бяхме я докарали до фалит и крах от бог ра 2ри път няма да има прошка тва не го пожелавам на ман ю да ги поеме бог ра предпочитам да ни поеме гари невил и кантона този е най-големия олигофрен в галактиката

Върни се в “Ливърпул”