Болтън Уондърърс - Ливърпул, 21.01.2012, 19:30 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Болтън Уондърърс - Ливърпул, 21.01.2012, 19:30 ч.
Абе има много интересни хора. Забелязал, съм че някой викаха Суарез - РЕЗЕРВАА. Сега в Суарез била надеждата абе :Д няям думи. Иначе мача не съм го гледал, за да коментирам, но на домакинство на Болтън и Уигън щяха да земат точка. Не се заяждам просто казвам истината. Ае лека вечер
[/center]Re: Болтън Уондърърс - Ливърпул, 21.01.2012, 19:30 ч.
В атака сме зле ама когато и защитата не е на ниво се знае че ще загубим
Това бяха уникално тъпи 3 гола , направо нямам думи
Ето ви го и прехваления Макси , който вкарва само на ПРАЗНА врата.Мога да кажа само че трябват нови попълнения !!
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
john barnes
Знаеш ли колко ме интересува дали е прав? Прав не прав, като ми каже "копеленце нещастно" бързо ще легне....това е 39-годшен човек, който претендира за възпитание и интелигентност...той възпитава деца...[/quote]
ей мишок,не ми казвай кво да пиша...копеленца сте всичките,които подкрепяте ТЪПОТО!!! заради такива лумпени като вас,тоя е начело на клуба и ще ни мъчи бог знае колко време още....ела да се видим очи в очи,че да видим кой ще легне,форумен герой и палячо!
ей мишок,не ми казвай кво да пиша...копеленца сте всичките,които подкрепяте ТЪПОТО!!! заради такива лумпени като вас,тоя е начело на клуба и ще ни мъчи бог знае колко време още....ела да се видим очи в очи,че да видим кой ще легне,форумен герой и палячо!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
pavel-liverpool 99
- Контакти:
Еми аз си мисля ,че и с втория отбор да бяхме излезли пак щеше да е по-добре. 
-
liverpool_19
- Контакти:
Поне тая загуба дойде преди да свърши трансферния прозорец .Сега дано се усетят че с тези футболисти не става ,а за треньора да не говорим ...
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
К'во стана бе, фенове на клоуна Далглиш?!? Видяхте ли си Легендата мършава до къде ни доведе?!? После имайте наглостта да ме псувате мен, както 'Жонката, suareshampion и други. И да се обърна към тези, които искат нови попълнения. Който и да дойде, докато начело на Ливърпул е клоуна Далглиш, работата ще е същата - а именно хаос...
john barnes написа:Знаеш ли колко ме интересува дали е прав? Прав не прав, като ми каже "копеленце нещастно" бързо ще легне....това е 39-годшен човек, който претендира за възпитание и интелигентност...той възпитава деца...
ей мишок,не ми казвай кво да пиша...копеленца сте всичките,които подкрепяте ТЪПОТО!!! заради такива лумпени като вас,тоя е начело на клуба и ще ни мъчи бог знае колко време още....ела да се видим очи в очи,че да видим кой ще легне,форумен герой и палячо![/quote]
мишок си ти калъф смотан, къде беше когато отбора играеше добре и не вкарваше бе.... що тогава не викаше за махане на Далглиш, що тогава не говореше ? нали си много разбиращ 40 годишен бил държиш се като някой 10 годишен паляк.. Шенкли го е казал не бъде привърженик н аотбора когато побеждава като не можеш да бъдеш когато губи, а ти си точно такъв смешник ей тва щи кажа на тебе болен мозък такъв
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
всеки си е набелязал по някой играч и си плюе.... а всъщност като ги гледам как са наредени и какви указания са дадени... май причината е в тренера ,а ??? щом ни бият всякакви измислени отборчета ,съм склонен да си мисля,че не са при нас най -калпавите футболисти,нали ???кои са големите във Фулъм или в Сток или в Болтън ,та правят разликата толкова неприятна ??? И СТИГА СЕ ДЪРЛЯХТЕ КАТО ДЕЦА... ИЗЛАГАТЕ СЕ,ПРОСТО СМЕ АДСКИ ИЗНЕРВЕНИ ОТ СЛАБИТЕ ИГРИ 
Последна промяна от gugushito на 21 яну 2012 22:04, променено общо 1 път.
john barnes написа:Gil-galad написа:Знаеш ли колко ме интересува дали е прав? Прав не прав, като ми каже "копеленце нещастно" бързо ще легне....това е 39-годшен човек, който претендира за възпитание и интелигентност...той възпитава деца...
Копеленца сме така ли?
Последна промяна от Gil-galad на 21 яну 2012 22:03, променено общо 1 път.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- Neftochimic1892
- Контакти:
С тези олигофрени и най-великия мениджар не би постиглан много ! Време му да се ходи , има много остаряли разбирания за съвременния футбол ...