Ливърпул - Олдъм Атлетик, 06.01.2011, 22:00 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- IvanAtanasov
- Контакти:
Re: Ливърпул - Олдъм Атлетик, 06.01.2011, 22:00 ч.
Абе да ги е*а в глезльовците вече всички !!! .. мама им нещастна! сега и от публиката взеха се обиждат. Ами да играят при затворени врати като са толкова чувствителни, тоя малкия щеше да се разреве по едно време..
Хахахахахах.... аре ся да ни накажат и 8 мача без да домакинстваме на "Анфийлд" ... 
john barnes написа:TEDIMAR99 написа:Честита победа.
ПП.Какво стана с тоя 11 номер от Олдъм,дето имаше някакви претенции против публиката рева там циркове.Ко стана,че не разбрах
абе май пак нещо на расистка основа беше,че КОПА пееше за суарес нарочно,за да го дразни.иначе черния сочеше някой от КОПА,който явно го е нахранил и оня се разрева заради това...
Е тва момченце какво го бърка като са пеели песента за Суарез,тва вече расистка песен ли стана
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
LFC1892 написа:Хахахахахах.... аре ся да ни накажат и 8 мача без да домакинстваме на "Анфийлд" ...
Или да ни накажат 8 мача без публика на Анфийлд
Fuck FA....мек да го смучат
Има си там делегати ли са, четвърти съдии ли са, правят се доклади за всеки мач, ако е отбелязано нещо, горим като факли...
realist написа:Е да де, ама срещу третодивизионен отбор. Самият факт, че такава радост настава говори, че нещо не е наред. При това два от головете падат в последните минути. Отборът отново игра жалко. Браво на Керъл и Даунинг, но...това все пак е третодивизионен отбор, момчета. Нека вкарват така и във ВЛ и ще ги призная. Тоя мач и някой от публиката да беше влезнал и той щеше да вкара. Нека не изпадаме в еуфория от един тренировъчен мач.
П.П. много точен избор на никнейм
- tisho_ynwa
- Контакти:
олее пичове аз съм най големиа идиот забраих да гледам мача
радвам се за успеха и ви моля ако някой намери да ми прати на скайп tih4o_95 или тук с отговор клип с головете ако може плс плс мерси предварително 
venomcho написа:realist написа:Е да де, ама срещу третодивизионен отбор. Самият факт, че такава радост настава говори, че нещо не е наред. При това два от головете падат в последните минути. Отборът отново игра жалко. Браво на Керъл и Даунинг, но...това все пак е третодивизионен отбор, момчета. Нека вкарват така и във ВЛ и ще ги призная. Тоя мач и някой от публиката да беше влезнал и той щеше да вкара. Нека не изпадаме в еуфория от един тренировъчен мач.
![]()
П.П. много точен избор на никнейм
Имаш една единичка и от мен за коментара: +1
tisho_ynwa написа:олее пичове аз съм най големиа идиот забраих да гледам мачарадвам се за успеха и ви моля ако някой намери да ми прати на скайп tih4o_95 или тук с отговор клип с головете ако може плс плс мерси предварително
има го на 1-2 страници назад
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
tisho_ynwa написа:олее пичове аз съм най големиа идиот забраих да гледам мачарадвам се за успеха и ви моля ако някой намери да ми прати на скайп tih4o_95 или тук с отговор клип с головете ако може плс плс мерси предварително
Ами то вече има такъв клип в темата, мЪ кой ли чете....
Последна промяна от an4o_321 на 07 яну 2012 00:44, променено общо 1 път.