Ливърпул - Манчестър Юнайтед, 15.10.2011, 14:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Re: Ливърпул - Манчестър Юнайтед, 15.10.2011, 14:45 ч.

Мнениеот Dzheff » 15 окт 2011 21:56

Peter Forsberg поздравления за компетентните мнения, които даваш! Ти си един от малкото останали хора тук с подобни мнения. Надявам се и ти пожелавам да повлечеш и останалите, с примера който даваш и дискусиите тук да се върнат на старото ниво на което бяха преди няколко месеца. Тогава съм сигурен, че много от нас, които бяхме активните членове на форума и продължаваме да му хвърляме по едно око, но отказваме да пишем тук, че ще се върнем... За съжаление аз и доста като мен се уморихме да обясняваме на тинейджърите тук, че след слаба игра или загуба не бива да хулиш даден футболист или мениджъра, защото още в следващия мач, точно хулените днес може да се окажат героите. Уморихме се да казваме, че не бива след негативен резултат да се хулят мениджърските решения, а след победа - те да се възхваляват, защото в следващия мач същите решения могат да дадат точно обратния ефект. Уморихме се да казваме, че истинския фен си личи точно след негативен резултат, защото ни е ясно, че за подобни "фенове" е по-важно какво ще им кажат съучениците и познатите, а не какво е настоящето и бъдещето на отбора, който казват че им е любим. Уморихме се да казваме, че не е нормално да казваме "Ураааа, ние спечелихме", а в следващия момент "Ууууууу, те загубиха". Уморихме се от доста неща, но се надявам, че ти и хора като теб, че няма да се уморите да се опитвате да вдигате нивото на форума. Надявам се, че и ВИЕ момчета, с годините ще осъзнавате каква привилегия имате, че сте фенове на Ливърпул и ще започнете да се държите като такива! Защото момчета, до вчера вие критикувахте Керъл и искахте той да не попада дори в групата, а сега обвинявате Кени във всички грехове, защото не го е пуснал в игра. Сигурен съм, че ако го беше направил и резултата беше същия като сега вие щяхте да го хулите, защото го е направил. Сигурен съм, че и ако удара на Хендо беше станал гол, същите вие дето сега го сравнявате със земята, щяхте да го обявите за по-добър футболист от Кени и Стиви взети заедно... примерите са много, но се надявам, че успявате да разберете смисъла на думите ми и ще се замислите над тях.
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 15 окт 2011 22:02

john barnes написа:
Dzheff написа:
john barnes написа:за пореден път познах,че мача е равен...май ще изкарам леко зимата от резултатите на Ливърпул...а сияйния някой го е излъгал,че е мениджър в момента.не може да поведеш,да се дръпнеш,да направиш само една смяна за цял мач...не ми се говори.

егати разбирача... възхищавам ти се, честно :lol:

ти си гледай селската група във фейсбук,дето всичките сте-удари единия и блъсни другия...бегай у лево,смешник!

:lol: този ти коментар ясно показва кой е смешника ;) прощавам ти, защото зная че на годините на които предполагам че си е нормално човек да иска да изпъкне по някакъв начин и когато някой тръгне да му казва, че хвърчи по-нависоко отколкото трябва, той става неудобен и грешен... самочувствието е хубаво нещо, дано успееш с времето да го покриеш и с качества ;)

john barnes

Мнениеот john barnes » 15 окт 2011 22:25

този ти коментар ясно показва кой е смешника ;) прощавам ти, защото зная че на годините на които предполагам че си е нормално човек да иска да изпъкне по някакъв начин и когато някой тръгне да му казва, че хвърчи по-нависоко отколкото трябва, той става неудобен и грешен... самочувствието е хубаво нещо, дано успееш с времето да го покриеш и с качества ;)[/quote]
добре синко,щом ми прощаваш...това няма да промени мнението ми,че сияйния не става за мениджър...някога беше,сега обаче вече всичко е различно.въобще не искам да изпъквам,който трябва ме познава,за разлика от теб.не се и съмнявай,че притежавам качества за да имам такова самочувствие...факта,че познах двете загуби+двата хикса дотук би трябвало да ти светне сигналната лампичка...казах го лятото,казвам го и сега-със тая селекция на сияйния-ТОЛКОЗ! нямаме играчи,за да се борим за титла...4-тото място ще е доста трудно,от двете купи остава само ФА,сток ще ни пляснат за другата...апропо,гледам че си от Варна,или поне така си се писал-значи съм се объркал за групата във фейсбук(моя грешка).ако ходиш редовно на трите лъва,няма да се учудя ако се познаваме...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 15 окт 2011 22:35

най-накрая да сме на едно мнение с теб :) наистина и аз смятам, че не си заслужава да водим дискусия помежду си. просто разликата в нивото и изказа ни е очеизваден. между другото тъй като виждам, че въпреки мнението ти за огромните разбирания за футболната игра, които имаш, не успяваш да спечелиш респекта на останалите членове на форума. ако искаш да разбереш къде грешиш можеш да ми пишеш на ЛС да ти препоръчам някоя друга книжка. на колкото и години да си, каквото и да си постигнал в живота, знай че всеки има накъде още да се развива и не се взимай толкова насериозно. тогава качеството ти на живот ще се повиши значително ;)

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 15 окт 2011 22:41

john barnes написа:апропо,гледам че си от Варна,или поне така си се писал-значи съм се объркал за групата във фейсбук(моя грешка).ако ходиш редовно на трите лъва,няма да се учудя ако се познаваме...

наистина не зная за каква фейсбук група говориш. ходя от време на време на трите лъва, но не много редовно. ходя доста често в понеделниците на куизовете. там сме един от редовните отбори, които почти винаги сме на призовите места. ако идваш и ти тогава значи поне по физиономия няма как да не се знаем :)

john barnes

Мнениеот john barnes » 15 окт 2011 22:47

Dzheff написа:най-накрая да сме на едно мнение с теб :) наистина и аз смятам, че не си заслужава да водим дискусия помежду си. просто разликата в нивото и изказа ни е очеизваден. между другото тъй като виждам, че въпреки мнението ти за огромните разбирания за футболната игра, които имаш, не успяваш да спечелиш респекта на останалите членове на форума. ако искаш да разбереш къде грешиш можеш да ми пишеш на ЛС да ти препоръчам някоя друга книжка. на колкото и години да си, каквото и да си постигнал в живота, знай че всеки има накъде още да се развива и не се взимай толкова насериозно. тогава качеството ти на живот ще се повиши значително ;)

пак нещо си се объркал,даже и не се вземам чак толкова насериозно...а за това,че не съм спечелил респекта на останалите членове-да ти кажа хич и не ми пука...винаги казвам нещата такива,каквито ги виждам и затова съм неудобен на доста хора...за книжките-изчел съм достатъчно когато е трябвало.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

john barnes

Мнениеот john barnes » 15 окт 2011 22:50

Dzheff написа:
john barnes написа:апропо,гледам че си от Варна,или поне така си се писал-значи съм се объркал за групата във фейсбук(моя грешка).ако ходиш редовно на трите лъва,няма да се учудя ако се познаваме...

наистина не зная за каква фейсбук група говориш. ходя от време на време на трите лъва, но не много редовно. ходя доста често в понеделниците на куизовете. там сме един от редовните отбори, които почти винаги сме на призовите места. ако идваш и ти тогава значи поне по физиономия няма как да не се знаем :)

аз на куизовете не присъствам,но сигурно се знаем по физиономия най-малко...както и да е,няма да обръщаме форума на чат.за групата във фейсбука се обърках,защото ника ти ми заприлича на един голям разбирко,но след това видях че си от Варна и се усетих,че съм сгрешил...

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 15 окт 2011 22:51

хах... добре :) хубаво е че смекчихме тона на разговор. сигурен бях, че дявола не е чак толкова черен :)
извинявам се на всички останали членове на форума за офтопика и миничата, който си оформихме с колегата.

john barnes

Мнениеот john barnes » 15 окт 2011 23:09

Dzheff написа:хах... добре :) хубаво е че смекчихме тона на разговор. сигурен бях, че дявола не е чак толкова черен :)
извинявам се на всички останали членове на форума за офтопика и миничата, който си оформихме с колегата.

абе той дявола си е баш черен,ама когато сгреша си го признавам публично,а не се крия като някои хора и не си сменям мненията през 2 часа...

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 15 окт 2011 23:11

Кофти работа, че Пуул изпуснаха да вземат мача, обаче след като изравниха се оставиха Юнайтед да ги натикат в тяхната половина. ОК, обаче гола падна от статично положение... Шкъртел и Каръгър + Пепе и толкова глупав гол...
Както и да е.

Феновете на Юнайтед винаги така приказват, ми прави впечатление - ако бяха били (с тази тактика - дефанзивна - какви контри видяхте, като атаките им бяха бавни, мудни и спиращи около центъра), то те щяха да кажат, че са излезли за минимална победа. Сега мача е Х, те са излезли за Х. Ако бяха загубили - с тоя състав толкова, САФ пази играчите за ШЛ и Сити...

Поздравявам феновете на Пуул (тукашните), понеже не са глорихънтъри, а си подкрепят отбора стабилно, дори когато пада и когато дълго време не може да се върне на върха. (Контраста от феновете на останалите отбори е голям - МЮ, Челси, Сити - като за последните два има една фраза: "Фен съм от преди Абрамович/арабина". Съгласен съм, но 1 на 5-6, а не всеки един...)

Поздрави и успех на Пуул!
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Върни се в “Ливърпул”