Арсенал - Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Арсенал - Ливърпул
Вижда,като Керъл не играе колко разнообразни сме в атака.Честито.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
kileto написа:Немисля че влиза, парите бяха от ПродажникаMaCuMo написа:kileto написа:Защо ли дадоха 107 мил. като пак Суарез ги носи на гърба си
Суарез влиза в тия 107 ако не знаеш.
Абе ти можеш ли да смяташ? Парите за Керъл също бяха от "Продажника" с изключение на 7-8 милиона.Те + 40 милиона за Даунинг и Хендерсън (приблизително) + 15 за Енрике и Адам 107 ли правят ?!
Последна промяна от JalkiSte на 20 авг 2011 16:51, променено общо 2 пъти.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
kileto написа:Немисля че влиза, парите бяха от ПродажникаMaCuMo написа:kileto написа:Защо ли дадоха 107 мил. като пак Суарез ги носи на гърба си
Суарез влиза в тия 107 ако не знаеш.
Аз ти казвам как е, не те карам да мислиш.

- SuperSpurs
- Контакти:
Не успях да гледам мачовете на Арсенал и Ливърпул от първия кръг, но ако представянето и на двата отбора е било подобно на днешното то мога да кажа, че съм сериозно обнадежден, че любимия ми Тотнъм ще се пребори отново за топ 4 и то дори при липсата на каквито и да е трансфери.
Честита победа на Ливърпул - смятам, че беше заслужена. Арсенал бяха изненадващо зле дори като игра.
Честита победа на Ливърпул - смятам, че беше заслужена. Арсенал бяха изненадващо зле дори като игра.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you
smoothc написа:Току що направих следния залог:Червен картон в мача,коеф.5.00
Честита победа на феновете на Ливърпул! Определено се получи стойностен мач,въпреки че нямаше много опасности пред двете врати.
Ливърпул изигра тактически блестящо второто полувреме и напълно заслужено спечели!
Браво и на Фримпонг,който в случая ми донесе страхотна печалба
пс:При толкова напрегнат мач и съдия Аткинсън,просто нямаше как да не опитам залог-червен картон...и в случая познах!
Какво стойностно пък видя в този мач? Много грозен и безличен двубой между тези два отбора.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
- Red till Dead
- Контакти:
Да ни е честита победата
.
Последна промяна от Red till Dead на 20 авг 2011 18:56, променено общо 1 път.
Ами като цяло малко скучен двубой,но въпреки това 3 точки и продължаваме напред...
Иначе според мен и при двата гола имаше засади,но Аткинсън сгреши и положението на Аршавин срещу Кели(което общо взето остана единственото 100% за Арсенал).
п.с. Даже и когато отбора побеждава и то в много труден мач,все ще се намери някой глупак да обяснява как футболистите не ставали.Аман от такива "фенове".
Е за такива сметки според мен е прекалено рано.Но си имат шансовете Тотнъм,няма спор.
Иначе според мен и при двата гола имаше засади,но Аткинсън сгреши и положението на Аршавин срещу Кели(което общо взето остана единственото 100% за Арсенал).
п.с. Даже и когато отбора побеждава и то в много труден мач,все ще се намери някой глупак да обяснява как футболистите не ставали.Аман от такива "фенове".
SuperSpurs написа: че съм сериозно обнадежден, че любимия ми Тотнъм ще се пребори отново за топ 4 и то дори при липсата на каквито и да е трансфери.
Е за такива сметки според мен е прекалено рано.Но си имат шансовете Тотнъм,няма спор.
smoothc написа:smoothc написа:Току що направих следния залог:Червен картон в мача,коеф.5.00
Честита победа на феновете на Ливърпул! Определено се получи стойностен мач,въпреки че нямаше много опасности пред двете врати.
Ливърпул изигра тактически блестящо второто полувреме и напълно заслужено спечели!
Браво и на Фримпонг,който в случая ми донесе страхотна печалба![]()
пс:При толкова напрегнат мач и съдия Аткинсън,просто нямаше как да не опитам залог-червен картон...и в случая познах!
поздравления
ПП Чесита победа и на червените фенове. А на тези на Арсенал: дано вземете нещо от МЮ, но не виждма как ще стане с наличните футболисти...
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.