Да имаш само един чист нападател Ламбърт и да не вземеш ,дори при резервите другия си нападател Борини си е чисто престъпление .
Но най голямото престъпление си остава трансфера на Суарес. Това е историческо престъпление за футболен клуб Ливърпул !
ШЛ | Ливърпул - Базел, 09.12.2014, 21:45 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
suareshampion
Re: ШЛ | Ливърпул - Базел, 09.12.2014, 21:45 ч.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
suareshampion написа:Да имаш само един чист нападател Ламбърт и да не вземеш ,дори при резервите другия си нападател Борини си е чисто престъпление .
Но най голямото престъпление си остава трансфера на Суарес. Това е историческо престъпление за футболен клуб Ливърпул !
Трансфера на Торес щото не беше. А този на Алонсо или Масчерано? Оуен? Я се събуди
-
suareshampion
Отново глупави и неуместни сравнения .Когато си тръгнаха Оуен и Торес и Масчерано бяхме слаби .Донякъде съм съгласен за Алонсо . Но ако ги сравним като качества ,такъв играч като Суарес досега сме нямали .
Суарес си тръгва в много важен момент.Толкова време Ливърпул беше посредствен и точно ,когато стана силен и готов да гони титлата ,се продаде най добрия играч.И при положение ,че 25 години сме на сухо.Това е историческо престъпление .Световна глупост.
Ако беше останал ,много неща щяха да са по добри.Например ,играта на Стърлинг падна без Суарес .Освен това ,щяха да дойдат и някои класни играчи ,заради Суарес и ШЛ. А сега отказаха на Роджърс. И Коща му отказа и Шакири му отказа ,и Кавани и чупливия Фалкао .Суарес допълнително мотивираше играчите с непримиримоста си пред победата .Той беше фундаментален играч за нас .Дето се вика ,половиния отбор ще продам ,дори и Джерард на тая възраст,но никога най добрия си играч. В нашето положение ,остава се най добрия играч и се надгражда около него.
За вас причината е Роджърс за неуспехите ,за мен Суарес . Приключвам темата.
Суарес си тръгва в много важен момент.Толкова време Ливърпул беше посредствен и точно ,когато стана силен и готов да гони титлата ,се продаде най добрия играч.И при положение ,че 25 години сме на сухо.Това е историческо престъпление .Световна глупост.
Ако беше останал ,много неща щяха да са по добри.Например ,играта на Стърлинг падна без Суарес .Освен това ,щяха да дойдат и някои класни играчи ,заради Суарес и ШЛ. А сега отказаха на Роджърс. И Коща му отказа и Шакири му отказа ,и Кавани и чупливия Фалкао .Суарес допълнително мотивираше играчите с непримиримоста си пред победата .Той беше фундаментален играч за нас .Дето се вика ,половиния отбор ще продам ,дори и Джерард на тая възраст,но никога най добрия си играч. В нашето положение ,остава се най добрия играч и се надгражда около него.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
suareshampion написа:Отново глупави и неуместни сравнения .Когато си тръгнаха Оуен и Торес и Масчерано бяхме слаби .Донякъде съм съгласен за Алонсо . Но ако ги сравним като качества ,такъв играч като Суарес досега сме нямали .
Един слаб сезон или това дали сме моментно силни.. няма значение. Всеки един от тях бе изключителен футболист а клуба ги продаде без да се замисли в повечето случаи за смехотворни пари.
Тренер не си прав ! Шакири и Коща отказаха на Ливърпул когато и Суарез беше там ! Уговорка между Барса и Ливърпул за Суарез е направена още ноември 2013 и след силният сезон те направиха всичко възможно да го задържат.Не му ли вдигнаха заплата януари 2014 и нов договор а ?! Направиха каквото можаха , но само трябваше да преместят тъщата от Барселона в Ливърпул.Само това не направиха и затова той сега е в Барса.
И все забравят ,че сега не липсва само Суарез.И Стъридж го няма.Лалана не показва това което се очакваше от него.Вместо да играят мачове Бало и Стъридж лекуват контузии.И като капак лятото Борини отказа да отиде в Съндърленд.Въобще се натрупаха много неща.И вече като ли БР е загубил онази самоувереност която имаше миналият сезон и излизаше офанзивно ! Дано си я върне и започне повече да разчита на Коу и Лалана.
И все забравят ,че сега не липсва само Суарез.И Стъридж го няма.Лалана не показва това което се очакваше от него.Вместо да играят мачове Бало и Стъридж лекуват контузии.И като капак лятото Борини отказа да отиде в Съндърленд.Въобще се натрупаха много неща.И вече като ли БР е загубил онази самоувереност която имаше миналият сезон и излизаше офанзивно ! Дано си я върне и започне повече да разчита на Коу и Лалана.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
iliev72 написа:Тренер не си прав ! Шакири и Коща отказаха на Ливърпул когато и Суарез беше там ! Уговорка между Барса и Ливърпул за Суарез е направена още ноември 2013 и след силният сезон те направиха всичко възможно да го задържат.Не му ли вдигнаха заплата януари 2014 и нов договор а ?! Направиха каквото можаха , но само трябваше да преместят тъщата от Барселона в Ливърпул.Само това не направиха и затова той сега е в Барса.
Увереността си я има, виж му държанието тая защита все едно е перфектна. Това че бърка състава нон стоп? Самочувствието му е в небето
- Alonso_Massa
- Контакти:
Нали знаете какво става сега? Ако не стане някое чудо отново влизаме в онзи омагьосан кръг, от който си мислех, че най-накрая сме излезели... 9-то място след 15 кръга... 3-то място с 5 точки и отрицателна голова разлика в ШЛ в подобна лесна група и ужасяваща игра... Не знам какво трябва да стане за да се обърне сезона... На 6 точки сме от прословутото 4-то място, но точките се трупат и някак си не вярвам изведнъж да започнем да печелим... А най-много ми е жал за Стиви как се падна да играе с такива некадърници и как навсякъде му се подиграват все едно е на нивото на Хендерсън... Жалко... Не го заслужава това!!! Най-лошото е че уикенда ще паднем и от Юнайтед, а тази загуба ще е много по-болезнена и тежка...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
И да погледнем от светлата страна, макар да е много трудно. Това беше 5-ти пореден мач без загуба! 
- KOPScousers
- Контакти:
crimson написа:И да погледнем от светлата страна, макар да е много трудно. Това беше 5-ти пореден мач без загуба!
Това трябваше да е ПОБЕДА. Този 5-ти пореден мач без загуба никого не топли, освен Базелчетата.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Ливърпул направо изглеждаше като отбор случайно попаднал в ШЛ. Честно казано се представиха по-зле от Лудогорец в групата - като игра, като хъс, дори и като тактика.
Като се има предвид, че едните са похарчили 100 млн, а другите - 2