КПР - Ливърпул 19.10.2014
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: КПР - Ливърпул 19.10.2014
Май някой е объркал темата ! Тук си говорим за QPR-Liverpool 

[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
daduradam написа:sapio0o написа:soccerav написа:Този Балотели е толкова зле, че по-зле няма накъде. Тоя е за Серия Б, не за Висшата лига. Изключителен некадърник и лаком на всичкото отгоре, като Роналдо, но оня поне си вкарва положенията. Как от толкова много пари не можахме да вземем някой по-читав от тоя куц кон. Мани, по-добре да не обиждам конете като ги сравнявам с Марчо. Добре, че беше Миньоле, определено играч на мача за нашия отбор. И добре, че тия и те са некадърници та си вкараха два автогола, че да бием. Пълна пародия, с НИЩО не заслужихме победата срещу последния в класирането. Дано Реал да се смилят над нас..
Ти Роналдо, кога за последен път го гледа? 2008 може би? Лаком беше в първите си 2-3 сезона в Юнайтед..
Преди ден го гледах, същият лакомник си е
Ако ми говориш за вчера, то със сигурност не си гледал мача.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
sapio0o написа:soccerav написа:sapio0o написа:soccerav написа:Този Балотели е толкова зле, че по-зле няма накъде. Тоя е за Серия Б, не за Висшата лига. Изключителен некадърник и лаком на всичкото отгоре, като Роналдо, но оня поне си вкарва положенията. Как от толкова много пари не можахме да вземем някой по-читав от тоя куц кон. Мани, по-добре да не обиждам конете като ги сравнявам с Марчо. Добре, че беше Миньоле, определено играч на мача за нашия отбор. И добре, че тия и те са некадърници та си вкараха два автогола, че да бием. Пълна пародия, с НИЩО не заслужихме победата срещу последния в класирането. Дано Реал да се смилят над нас..
Ти Роналдо, кога за последен път го гледа? 2008 може би? Лаком беше в първите си 2-3 сезона в Юнайтед..
Гледам всеки мач на Реал в ШЛ, тъй че за последно го гледах срещу Лудогорец. Да, все още е лаком, не е същия както в Юнайтед, но в никакъв случай не е от най-отборните играчи!
Срещу Лудогорец изобщо не го смятай този мач. Все едно не се е играл. Реал тотално бяха подценили мача, а и съдията не им е помагал в никакъв случай. И не знам как определи, че не е от най-отборните играчи при положение, че имаше над 20 асистенции миналият сезон, като отстъпва на много малко футболисти в този аспект. Започни да гледаш и други мачове освен тези в ШЛ.
Нямам възможност да гледам мачовете от испанското, не съм на Булшитком и нямам телевизиите които го излъчват. 20 асистенции имал, еми ок нека има, това не значи, че не е лаком и не гледа той да завърши повечето атаки сам. Питай някой на улицата да ти каже някой лакомия 100% ще ти кажат Роналдо. Както и да е темата е за друго, нямам намерение да споря за трети неща.

И на мен не ми се спори. Факт е, че Роналдо е с няколко класи над всеки един футболист на Пуул. Толкова от мен.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
-
Отново за всичко бях прав. Джерард не трябваше да играе отпред .Така губим средата .Той е нужен в задни позиции .Отпред остава изолиран .Освен това вече е бавен за офанзивен играч. Роджърс явно е послушал малоумните фенове и легендите,които две седмици плямпаха глупости .Ако е така ,това не говори добре за него . Бяга си от принципите .А щом си бяга от принципите ,аз ще се замисля ,дали да съм зад него.
Второ ,къде е Коутиньо ? Как може ,да имаш един единствен халф ,като хората и да го държиш на пейката ?????????????? Само той може да задържа топката ,да измисли нещо креативно ,да влезе остро и да бие ,да подаде извеждащ пас .Но нашия го държи на пейката а в същото време некадърник ,като Данчо стреса играе редовно ?! Смях. Тотален смях .И тук ,отново малоумните фенове плюеха по Коутиньо ?! Котуиньо ,понякога ,колкото и да е зле ,пак е по добре хиляда пъти от всеки друг халф.
Къде е Сако ? Къде е Туре ? Ловрен всеки мач е трагедия и прави фатални грешки ,но пак играе ?! Защо ? Какво от това ,че струва 20 млн ? И тук идва въпроса ,как може да се дадат толкова пари за подобен колеблив защитник ? Защо играе и другия нещастник Шкъртел ?
НЕАДЕКВАТНИТЕ ХОДОВЕ НА далглиш ЛИ ,ЩЕ ПОВТАРЯМЕ ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Къде е Морено ? До кога ще го гледам тоя пумпал Енрике ,заради който изядох хиляди псувни от малоумните фенове ,които го боготворяха ?
Къде е Борини ? Защо не е до Балотели ? И двамата са италианци ,може пък да си паснат при отсъствието на Стъридж ? Защо не се смени схемата и да се излезе с 4-4-2 ,при положение ,че и кьоравия ще види ,че Балотели не е ефективен сам отпред и не създаваме опасности ? Но май той по принцип не е ефективен ? Какво прави подобен играч в Ливърпул ? А какво прави и другия ялов кон Ламбърт ? Взехме го да играе срещу дълбоко затворени отбори а той не може топката да спре и е по бавен от 7 годишния ми син ?!
Миньоле кога ще влезе в час ? Защо нямаме адекватна резерва ? Колко още трябва да станем за смях и да ни вкарват от статични положения ????????
Къде е Суарес ? Как може да се разбие УНИКАЛНАТА ЧЕТВОРКА -СУАРЕС ,СТЪРИДЖ ,СТЪРЛИНГ ,КОУТИНЬО ???? Това беше убийствена атака ! Шампионска атака ! Малоумните фенове , също искаха продажбата на най добрия и парите ?! Защо ни бяха тия пари ? Какво ме топлят мен тия пари ? Защо не се остави за малко бизнеса на страна ? Аз чакам тоя отбор 25 години да вземе титла и в момента ,в който направихме шампионска атака и бяхме близо до тая титла ,ние я разбихме ? Защо ? Защо не се направи всичко възможно да се задържи Суарес ?
Щом Роджърс си променя принципите ,значи от тоя отбор нищо няма да стане . Готова работа и ебаха майката .То бива бива ама ,това вече на нищо не прилича мама му дееба некадърна деееба ....ебахти прокълнатия отбор .Толкова ли е сложно бе мама му дееба ..Аз да бях ги водил ,щях да ги направя шампиони .
Тоя Стъридж и той ебахти стъкления ,той поне да беше здрав ,малко от малко щеше да е по добре работата .Ебати умрялата игра ,кви са пак тия дъгли високи топки дето се опъват ? Пак ли ще играем ,като средняшките отбори ,както беше при далглиш ? Плаче ми се .
Да излизат ,да се стягат срещу Реал и да взимат мача ,щпото ши им иба майката умряла на всички
Второ ,къде е Коутиньо ? Как може ,да имаш един единствен халф ,като хората и да го държиш на пейката ?????????????? Само той може да задържа топката ,да измисли нещо креативно ,да влезе остро и да бие ,да подаде извеждащ пас .Но нашия го държи на пейката а в същото време некадърник ,като Данчо стреса играе редовно ?! Смях. Тотален смях .И тук ,отново малоумните фенове плюеха по Коутиньо ?! Котуиньо ,понякога ,колкото и да е зле ,пак е по добре хиляда пъти от всеки друг халф.
Къде е Сако ? Къде е Туре ? Ловрен всеки мач е трагедия и прави фатални грешки ,но пак играе ?! Защо ? Какво от това ,че струва 20 млн ? И тук идва въпроса ,как може да се дадат толкова пари за подобен колеблив защитник ? Защо играе и другия нещастник Шкъртел ?
НЕАДЕКВАТНИТЕ ХОДОВЕ НА далглиш ЛИ ,ЩЕ ПОВТАРЯМЕ ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Къде е Морено ? До кога ще го гледам тоя пумпал Енрике ,заради който изядох хиляди псувни от малоумните фенове ,които го боготворяха ?
Къде е Борини ? Защо не е до Балотели ? И двамата са италианци ,може пък да си паснат при отсъствието на Стъридж ? Защо не се смени схемата и да се излезе с 4-4-2 ,при положение ,че и кьоравия ще види ,че Балотели не е ефективен сам отпред и не създаваме опасности ? Но май той по принцип не е ефективен ? Какво прави подобен играч в Ливърпул ? А какво прави и другия ялов кон Ламбърт ? Взехме го да играе срещу дълбоко затворени отбори а той не може топката да спре и е по бавен от 7 годишния ми син ?!
Миньоле кога ще влезе в час ? Защо нямаме адекватна резерва ? Колко още трябва да станем за смях и да ни вкарват от статични положения ????????
Къде е Суарес ? Как може да се разбие УНИКАЛНАТА ЧЕТВОРКА -СУАРЕС ,СТЪРИДЖ ,СТЪРЛИНГ ,КОУТИНЬО ???? Това беше убийствена атака ! Шампионска атака ! Малоумните фенове , също искаха продажбата на най добрия и парите ?! Защо ни бяха тия пари ? Какво ме топлят мен тия пари ? Защо не се остави за малко бизнеса на страна ? Аз чакам тоя отбор 25 години да вземе титла и в момента ,в който направихме шампионска атака и бяхме близо до тая титла ,ние я разбихме ? Защо ? Защо не се направи всичко възможно да се задържи Суарес ?
Щом Роджърс си променя принципите ,значи от тоя отбор нищо няма да стане . Готова работа и ебаха майката .То бива бива ама ,това вече на нищо не прилича мама му дееба некадърна деееба ....ебахти прокълнатия отбор .Толкова ли е сложно бе мама му дееба ..Аз да бях ги водил ,щях да ги направя шампиони .
Тоя Стъридж и той ебахти стъкления ,той поне да беше здрав ,малко от малко щеше да е по добре работата .Ебати умрялата игра ,кви са пак тия дъгли високи топки дето се опъват ? Пак ли ще играем ,като средняшките отбори ,както беше при далглиш ? Плаче ми се .
Да излизат ,да се стягат срещу Реал и да взимат мача ,щпото ши им иба майката умряла на всички
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- Liverpool_EC
- Контакти:
iliev72 написа:Май някой е объркал темата ! Тук си говорим за QPR-Liverpool
Какво да говорим,той Роджърс изчерпа темата и схемите в защита барабар с нея,дали ще пуснеш Туре при 1на 0 или 3на 2дефакто си е едно и също

Ще помоля някой от колегите хакерчета във форума да ми намери влизането на Туре.Ще си го сложа за подпис,доживот.Аааааааахххххх,сокере,сокере,защо ти трябваше да се захващаш с Брендън Роджърс,сокере

-
suareshampion написа:Отново за всичко бях прав. Джерард не трябваше да играе отпред .Така губим средата .Той е нужен в задни позиции .Отпред остава изолиран .Освен това вече е бавен за офанзивен играч. Роджърс явно е послушал малоумните фенове и легендите,които две седмици плямпаха глупости .Ако е така ,това не говори добре за него . Бяга си от принципите .А щом си бяга от принципите ,аз ще се замисля ,дали да съм зад него.
тренер,разправях аз...ама кой да чуе? казвах ти,че лебеда ще се осере,че тоя ловрен е никакъв.айде за суарес си бяхме на едно мнение,за чики рики и борини,че са ялови си беше ясно.ама твоичкия се осра яко през лятото,вече гледам че и ти клекна и си го призна.може би си вярвал,че ще направи чудото твоя човек,ти все пак гледаш футбол под различна призма,а аз само като фен...но пак съм прав за много неща,нищо че не съм бил никога треньор.лошото е,че тоя отбор май никога няма да се оправи,щом след миналия силен сезон,вместо да надградим и борим за титла-ние се мъчим със слабаци и играем ганкиното...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
realist написа:Това нашето е пълен мазохизъм. Фен съм на този отбор от 1984г., но такъв смешен отбор никога не сме имали. Завършвали сме извън топ 6 доста пъти, но пак сме имали игра, просто ни е липсвало постоянство. В момента играчи има, няма футбол. Централни защитници имаме за 2 отбора, но нямат синхрон, няма никакво разбирателство. Брендън доказа, че проста няма класата за голям отбор. Има идеи, има мотивационни качества, но просто няма класа. Тактически неграмотен е и не се учи от грешките си, а ги повтаря. Това му е вече трети сезон, трябваше вече да виждаме почерк, стил, стабилност. Вместо това сме пълна пародия и по-зле става. Аз лично бих чукнал един телефон на Капело. Има проблеми в Русия и според мен скоро ще е свободен. Капело в клубен отбор никога не се е провалял.
четеш ми мислите,винаги съм искал дон фабио начело...между другото и аз станах фен през 1984г.

Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- Alonso_Massa
- Контакти:
Вижте сега. Играем супер зле и въпреки това сме с равни точки с... четвъртия. Да в ужасна форма сме, но сме с равни точки с четвъртия!!! Лошата форма не е вечна. Когато навлезем в добра форма да не запеете друга песен? 

[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
- slash1912
- Контакти:
Alonso_Massa написа:Вижте сега. Играем супер зле и въпреки това сме с равни точки с... четвъртия. Да в ужасна форма сме, но сме с равни точки с четвъртия!!! Лошата форма не е вечна. Когато навлезем в добра форма да не запеете друга песен?
Трети месец започваме и не сме мръднали и на милиметър.Всеки мач една и съща мъка.И аз го чакам това подобрение,но дали докато дойде няма да е късно?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]