Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kadett1
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот kadett1 » 06 юли 2013 15:45

"Мхитарян изглеждаше, че ще парафира с Ливърпул. Такива информации витаеха досега. Уж договорът бе въпрос на няколко дни. Червените бяха готови да заплатят 30 млн. долара, необходими, за да се прекрати контракта с Шахтьор, като арменецът беше готов да се присъедини към тима от „Анфийлд”.

Въпреки това, други кандидати за неговия подпис, сред които Борусия Дортмунд, изчакваха в засада. И когато Ливърпул започна да бави сделката, грандът от Бундеслигата нанесе смъртоносен удар. Вчера Дортмунд изпрати в Украйна изпълнителния директор Ханс-Йоахим Вацке и спортния шеф Михаел Цорк, след което навсякъде в Германия бе съобщено, че е постигнато споразумение за 25 млн. евро."

Ето, така се прави...

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 06 юли 2013 15:50

wolf написа:
we are the champions написа:Милан ,май са взели Хонда.... жалко исках да го видя с червената фланелка...

Ти сега ли научи? Те още в понеделник вече го бяха уредили

Лошото е ,че почти без пари ще го вземат.... ама ние пак спим :x
Последна промяна от we are the champions на 06 юли 2013 16:02, променено общо 1 път.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 06 юли 2013 15:52

Класни играчи си имаме в нападение и средната линия плюс вече и класен вратар. Коутиньо ,Стърдиж и Суарес са от супер класа ! Правят за смях всяка една защита . Прибавям и Джерард към тях .Вкарахме над 100 гола предния сезон ..а сега добавихме и още нови попълнения в офанзивен план ..и още ще добавяме . Проблема е защитата . Агер ,Джонсон ,Енрике и Коло Туре ,не са достатъчни ..убеден съм ,че Брендън ще вземе още защитници.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 06 юли 2013 15:55

kadett1 написа:"Мхитарян изглеждаше, че ще парафира с Ливърпул. Такива информации витаеха досега. Уж договорът бе въпрос на няколко дни. Червените бяха готови да заплатят 30 млн. долара, необходими, за да се прекрати контракта с Шахтьор, като арменецът беше готов да се присъедини към тима от „Анфийлд”.

Въпреки това, други кандидати за неговия подпис, сред които Борусия Дортмунд, изчакваха в засада. И когато Ливърпул започна да бави сделката, грандът от Бундеслигата нанесе смъртоносен удар. Вчера Дортмунд изпрати в Украйна изпълнителния директор Ханс-Йоахим Вацке и спортния шеф Михаел Цорк, след което навсякъде в Германия бе съобщено, че е постигнато споразумение за 25 млн. евро."

Ето, така се прави...

Ебати паразита тоя . Аз пък ти казвам ,че Райола е проблема .Ай сега да та чуя ? Витаели били некви информации. Човека не е допуснал хора от Ливърпул до Михтарян ,тоя празит пак неговата си знае.
Кажи ми честно ,ако САМО ЕДИН ДЕН НЕ ПЛЮЕШ по футболен клуб Ливърпул ,ще заспиш ли спокойно ?
За мен ти си скрит мангал ,който се прави на фен на Ливърпул и никой не може да ме убеди в обратното ! Нямам друго обяснение за жалкото ти поведение.
Мангалите мразят Ливърпул в червата си и плюят всеки ден срещу тоя клуб. Ти правиш същото .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 06 юли 2013 16:02

Има различни теории защо не се е осъществил трансфера.Трябва да чуем официалното становище на клуба и тогава може да коментираме.Факт е,че БД го купиха за същите пари,за които и ние искахме да го купим.Още на първата пресконференция на Роджърс ще го питат как и защо.Тогава ще стане ясно всичко.
Айде отивам да гледам лъвовете :)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 06 юли 2013 16:53

Никога не съм плюл Ливърпул , като клуб.Не става да си фен на един клуб и да го плюеш.Изразявам несъгласие с действията на собствениците и мениджъра - това не значи че не обичам клуба, напротив - искам най-доброто , като играчи и треньор за клуба и затова някой път не съм съгласен с политиката, която се води в момента.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 06 юли 2013 17:19

kadett1 написа:Никога не съм плюл Ливърпул , като клуб.Не става да си фен на един клуб и да го плюеш.Изразявам несъгласие с действията на собствениците и мениджъра - това не значи че не обичам клуба, напротив - искам най-доброто , като играчи и треньор за клуба и затова някой път не съм съгласен с политиката, която се води в момента.

Някой път ли ? хаха
Ти нямаш едно позитивно мнение бе негативен . Едно .
Постоянно взимаш от слуховете лошия вариант. Примерно има два варианта в случая с Михтарян ..ти разбира се ,натъртваш на този който е в ущърб на клуба.Добре айде да не е на клуба а на Брендън и на собствениците.
Взимаме играч от Б отбор ,в същото време взимаме и най добрия играч и голмайстор на Селта ,но ти отново натъртваш ,че сме взимали само резервни играчи .Въпреки ,че резервните играчи в предните си клубове като Стъридж и Коутиньо ,ти доказаха с играта си ,че това не е гаранция за неуспех .Така ли е ? Така е. Аз ти казах ,всеки един добър играч ако попадне на правилното място и при правилния треньор ,тогава няма голямо значение ,къде е бил преди това .
Един мач не са изиграли тия момчета с клуба ,но ти изписа 100 страници хейт минимум до сега против тях. Е на какво отгоре ? Изчакай поне един мач да изграят бе отрицателен човек ?
Ето днес в официлания сайт излизат новини ,че Алън вече е възстановен напълно ,че Джерард също е готов ,Кели също,че Стъридж най вероятно ще е готов за първия мач ...и ти вместо да говориш за тия добри неща за клуба ..ти само ми търсиш некви умрели спекулации по цял ден ,с които да нападаш ръководството.
Препоръчвам повече секс моето момче и мисля ,че ще влезеш в правия път. :)

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 06 юли 2013 18:58

Като цяло селекцията върви сравнително прилично.За първи път от доста време купуваме първо,а след това продаваме.За мен продажбите на Каръл и Шелви са добър ход.За съжаление,Джонджо получи не малко шансове,особено през първата част на сезона,която бе и по-слабата за клуба,а възходът ни съвпадна с неговото поставяне на пейката.Най-вероятно съвпадение,но все пак лично за мен Шелви страда от липса на футболен интелект,а играта му в дефанзивен план бе на моменти ужасяваща,влизанията му са прекалено остри и недомислени и често очаквах червен картон,още като го гледах как се засилваше.Специално за неговата позиция/зад нападателя,защото с тази игра в дефанзивен план е абсурдно да играе на мястото на Стиви,за позицията на Лукас изобщо не говоря/ бе привлечен Луис Алберто,там могат да играят: Хендерсън,който за разлика от Шелви израсна втория полусезон и бе важна част от тима;Суарес,Борини,Коутиньо,Сусо,Яго и ако е необходимо-Джерард.С продажбите на Шелви и Каръл на практика балансирахме в трансферите,като реално до момента сме похарчили под 2 млн. паунда.Ясно е,че за да купуваме,трябва и да продаваме,а БР каза,че търси атакуващ полузащитник и защитник,ако няма и други изходящи трансфери/Суарес например/.За Мхитарян шансовете са почти нулеви,но аз все повече си мисля,че в момента имаме отлична мощ в атака и погледът ни спешно трябва да се насочи към централен защитник и дефанзивен халф.И то имам предвид не Илори/Спортинг/,а човек,който да въведе ред в защитата веднага,а не след няколко сезона.Мощен,добре играещ с глава защитник,който не е паникьор и може да се допълва добре с Агер.Шкъртел не ми вдъхва доверие,БР явно няма да разчита на Коатес,а Кели и Агер имат кофти история с травми.Бих предпочел да дадем по-голямата част от летния си бюджет за трансфери за защитник/Пападополус,Де Врий,Бруно Инди,Сако или който мениджърът прецени/,отколкото за атакуващ халф.Хубаво е да се огледаме и за заместник на Лукас,защото Джо Алън е всичко друго,но не и дефанзивен полузащитник,но май няма да действаме за подобен тип играч.След продажбата на Инс в Кардиф ще излезем на плюс с трансферите.Очаквам да бъдат продадени Спиъринг,Коатес,Рейна,Айсади,Шкъртел,от които в касата на клуба може да влязат още поне 20-25 млн. паунда.Това ще рече,че по груби сметки БР би трябвало да разполага с близо 40-45 млн. паунда за трансфери и е много важно тези пари да се похарчат за подсилване в зони,където кон куренция почти липсва.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 06 юли 2013 19:25

PeterForsberg написа:Като цяло селекцията върви сравнително прилично.За първи път от доста време купуваме първо,а след това продаваме.За мен продажбите на Каръл и Шелви са добър ход.За съжаление,Джонджо получи не малко шансове,особено през първата част на сезона,която бе и по-слабата за клуба,а възходът ни съвпадна с неговото поставяне на пейката.Най-вероятно съвпадение,но все пак лично за мен Шелви страда от липса на футболен интелект,а играта му в дефанзивен план бе на моменти ужасяваща,влизанията му са прекалено остри и недомислени и често очаквах червен картон,още като го гледах как се засилваше.Специално за неговата позиция/зад нападателя,защото с тази игра в дефанзивен план е абсурдно да играе на мястото на Стиви,за позицията на Лукас изобщо не говоря/ бе привлечен Луис Алберто,там могат да играят: Хендерсън,който за разлика от Шелви израсна втория полусезон и бе важна част от тима;Суарес,Борини,Коутиньо,Сусо,Яго и ако е необходимо-Джерард.С продажбите на Шелви и Каръл на практика балансирахме в трансферите,като реално до момента сме похарчили под 2 млн. паунда.Ясно е,че за да купуваме,трябва и да продаваме,а БР каза,че търси атакуващ полузащитник и защитник,ако няма и други изходящи трансфери/Суарес например/.За Мхитарян шансовете са почти нулеви,но аз все повече си мисля,че в момента имаме отлична мощ в атака и погледът ни спешно трябва да се насочи към централен защитник и дефанзивен халф.И то имам предвид не Илори/Спортинг/,а човек,който да въведе ред в защитата веднага,а не след няколко сезона.Мощен,добре играещ с глава защитник,който не е паникьор и може да се допълва добре с Агер.Шкъртел не ми вдъхва доверие,БР явно няма да разчита на Коатес,а Кели и Агер имат кофти история с травми.Бих предпочел да дадем по-голямата част от летния си бюджет за трансфери за защитник/Пападополус,Де Врий,Бруно Инди,Сако или който мениджърът прецени/,отколкото за атакуващ халф.Хубаво е да се огледаме и за заместник на Лукас,защото Джо Алън е всичко друго,но не и дефанзивен полузащитник,но май няма да действаме за подобен тип играч.След продажбата на Инс в Кардиф ще излезем на плюс с трансферите.Очаквам да бъдат продадени Спиъринг,Коатес,Рейна,Айсади,Шкъртел,от които в касата на клуба може да влязат още поне 20-25 млн. паунда.Това ще рече,че по груби сметки БР би трябвало да разполага с близо 40-45 млн. паунда за трансфери и е много важно тези пари да се похарчат за подсилване в зони,където кон куренция почти липсва.

Даже според ме от тея изброените около 35 милиона могат да се вземат.

Sky Sports understand that Mkhitaryan's agents would only let him speak to Dortmund and not to Liverpool.

Иначе и от Скай казват, че агентите на Мхитарян му позволяват да говори само с Дортмунд, но не и с Ливърпул....мисля, че лесно можем да се сетим за причината...

Liverpool will offer Martin Skrtel the chance to rebuild his career at Anfield. (Telegraph)

Според Телеграф пък на Шкъртел ще бъда даден още един шанс.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 06 юли 2013 19:33

Дефанзивния халф или защитник играещ там за мен е задължителен. Едно че Лукас си влиза в дупки и второ че трябва конкуренция за качество и постоянство

Върни се в “Ливърпул”