Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 06 юли 2013 12:32

wolf написа:Това да не е мазника агент на Караибрахим?

Да същия мазен алчен г.з .Не се наяде тая свиня мръсна.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 06 юли 2013 12:46

Няма такъв противен агент, мъти мозъците на клиентите си а сега явно търси нова жертва защото Носа е на години и не е конвертируем
Последна промяна от wolf на 06 юли 2013 13:05, променено общо 1 път.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 06 юли 2013 12:51

Райола верно е много мръсна свиня.Такива селении е правил през годините,че няма накъде просто.
От Алдервейрейлд се интересуват много отбори,защото му остава 1 година до края на договора и ще излезне евтино.Също така няма да иска и много голяма заплата.Като добавим и това,че е млад,се получава уравнението.
Суаресшампион,видя ли,че нашите вадят точно толкова колкото Борусия.Цената му е нещо от порядък на 20-21 млн паунда,а не както се пишеше по вестниците 25-26 млн паунда.Общо взето се карахме за нищо,но както и да е.Явно нашия клуб е направил каквото може,за да го привлече.Дали е щял да се превърне в звезда или трансферен провал никой не знае :).Сега ми е интересно следващия ход на Роджърс.
Лошото е,че сега започват спекулациите за Суарес.Реал не успяха да купят Кавани и сега ще се ориянтират към нашия футболист.Суарес някой знае ли го къде е в момента.Дано само не е в Уругвай,че такива интервюта ще четем...
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 06 юли 2013 12:53

wolf написа:Няма такъв противен агент, мъти мозъците на клиентите си а сега явно търси нова жертва защото Носа е на години и е конвертируем

Mного ясно ,не виждаш ли колко отбора смени Ибрахимович ? Всичко това е в негова полза .При всеки трансфер в нов клуб ,дебелия мазник лапа тлъста комисионна.
Кво ли си вика ,Ливърпул да го духат ..в Германия по малко данъци ,Дортмунд играе в ШЛ и от там мога да лапна бонуси .
Освен това и Балотели е негов човек ,Хамшик,Погба . Смятай изобщо не е допуснал хора на Ливърпул да разговарят с Михтарян ? Ебах го в тариката мазен.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 06 юли 2013 12:58

Райола и на Манолев е агент :mrgreen:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 06 юли 2013 13:04

daduradam написа:Райола и на Манолев е агент :mrgreen:

Страшна работа върши

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 06 юли 2013 13:06

Абе вярно ли,ако Челсито продадат Торес и ние ще земем някой друг паунд ?
Някой гледал ли е Адан от Реал Мадрид ?

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 06 юли 2013 13:07

daduradam написа:Райола и на Манолев е агент :mrgreen:

И на Асаиди. Може и да се сърди на Брендън ,че не го пускаше да играе и ся да не ни дава Михтарян . :) Между другото тоя Асаиди не мога да го вида на снимките от тренировките ,както и Пачеко .

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 06 юли 2013 13:08

daduradam написа:Абе вярно ли,ако Челсито продадат Торес и ние ще земем някой друг паунд ?
Някой гледал ли е Адан от Реал Мадрид ?

Не от продажбата, ама жонито беше споменал че имали още.един транш уж. Адан не е нищо особено за мен

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 06 юли 2013 13:11

Тоя Райола к'ви кинти зима...Агент е на половината свят така като гледам.Може верно той да не е пускал Мхитарян при нас.Все пак на БД им го дадоха за същите пари.Има нещо гнило в тоя трансфер.
Ако имаме да взимаме още някой транш от шмелстио да го дават по-бързичко,че ни трябват пари :)

Върни се в “Ливърпул”