Ако чак толкова много иска да си ходи и вземе да ни бойкотира по-добре да го продаваме,стига обаче да има отбор,който да изкара оферта,която да ни обезпечи.Все пак трябва да е ясно,че без Суарес шансовете за топ4 намаляват драстично,а и не виждам кой може да го замести.
Мхитариян нали уж беше много голям фен на отбора к'во стана ? Май по-скоро е искал да се махне от Шахтьор и Украйна,отколкото да заиграе за Ливърпул.Поправете ме ако греша,но ние не изкарахме ли същата оферта като тази на Борусия,а именно 25 млн евро ?
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
-
suareshampion
daduradam написа:Ако чак толкова много иска да си ходи и вземе да ни бойкотира по-добре да го продаваме,стига обаче да има отбор,който да изкара оферта,която да ни обезпечи.Все пак трябва да е ясно,че без Суарес шансовете за топ4 намаляват драстично,а и не виждам кой може да го замести.
Мхитариян нали уж беше много голям фен на отбора к'во стана ? Май по-скоро е искал да се махне от Шахтьор и Украйна,отколкото да заиграе за Ливърпул.Поправете ме ако греша,но ние не изкарахме ли същата оферта като тази на Борусия,а именно 25 млн евро ?
Момче ,за мен ти си психопат. Не се развиваш правилно. Противоречиш си всяка секунда.
Ти за една седмица изписа един куп глупости против Михтарян и Роджърс а сега защо не сме го взели .
За Шелви същата работа ...плюхте го плюхте го ..сега като го продаде и защо го бил продал .
Мразите Суарес а в същото време ,казвате ,че е най добрия играч на Ливърпул. Като ви казвам ,че сте психопати,няма какво да се сърдите .
За мен ,мангалската телевизия диема ви проми мозъците и ви настрои срещу Суарес.
Ян Мьолби го помня като играч и много му се радвах като малък ,но той е чудесен пример за моята теза ,че глупавите легенди и фенове са на път да изгонят Суарес .Ако трансферната политика зависеше от глупавите фенове и легенди тоя клуб още 100 години няма да има титла !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
@JamesPearceEcho
#LFC have admitted defeat in their bid to signHenrikh Mkhitaryan. Shakhtar have informed them he's on the brink of signing for Dortmund.
Щом от Ехо казват, вече може да сме сигурни, че Мхитарян няма да дойде при нас.
За мен лично не е толкова голяма загуба....не че е слаб футболист, но има и други, които могат да се вземат на негово място. Положителното за мен е, че клубът отново отказва да бъде изнудван за пари, пък било и то за "трансферна цел номер 1"(както беше определян Мхитарян от редица източници).....от клуба са го оценили на "еди колко си" милиона паунда и не искат да дадат повече, което е похвално. А и самия Роджърс каза в едно интервю преди време, че клубът не винаги ще успява да привлече играчите, които е набелязало като номер 1, но това е нещо нормално и е важно да са подготвени с резервни варианти.
[offtopic]Аз лично се сещам за няколко варианта за атакуващи халфове, които биха били много добра придобивка, но не зависи от мен така или иначе
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Арменчето го отписваме.
Дано сега се насочим към някое КЛАСНО крило!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- liverpool96
- Контакти:
suareshampion написа:daduradam написа:Ако чак толкова много иска да си ходи и вземе да ни бойкотира по-добре да го продаваме,стига обаче да има отбор,който да изкара оферта,която да ни обезпечи.Все пак трябва да е ясно,че без Суарес шансовете за топ4 намаляват драстично,а и не виждам кой може да го замести.
Момче ,за мен ти си психопат. Не се развиваш правилно. Противоречиш си всяка секунда.
Ти за една седмица изписа един куп глупости против Михтарян и Роджърс а сега защо не сме го взели .Вие антифеновете на Роджърс ,какъвто и слух да излезе ,какъвто и ход да направи Роджърс ..винаги взимате позиция срещу клуба и треньора .
За Шелви същата работа ...плюхте го плюхте го ..сега като го продаде и защо го бил продал .
Мразите Суарес а в същото време ,казвате ,че е най добрия играч на Ливърпул. Като ви казвам ,че сте психопати,няма какво да се сърдите .
За мен ,мангалската телевизия диема ви проми мозъците и ви настрои срещу Суарес.
Ян Мьолби го помня като играч и много му се радвах като малък ,но той е чудесен пример за моята теза ,че глупавите легенди и фенове са на път да изгонят Суарес .Ако трансферната политика зависеше от глупавите фенове и легенди тоя клуб още 100 години няма да има титла !
За абсолютно всичко съм съгласен с теб, изключая това, че нападаш понякога малкото хора с мнение във форума по простата причина, че са с различни виждания от теб. Иначе спрямо всичко други си доста компетентен и съм застанал твърдо зад Роджърс и новите покупки. Между другото Аспас им счупи кръстовете на първата тренировка.
daduradam написа:Ако чак толкова много иска да си ходи и вземе да ни бойкотира по-добре да го продаваме,стига обаче да има отбор,който да изкара оферта,която да ни обезпечи.Все пак трябва да е ясно,че без Суарес шансовете за топ4 намаляват драстично,а и не виждам кой може да го замести.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=357525 Лично мое мнение , пазят го за разменна монета със Суарез.Ще почакаме ще разберем.А нали знаете поговорката,"който плаща той поръчва музиката".
kileto написа:daduradam написа:Ако чак толкова много иска да си ходи и вземе да ни бойкотира по-добре да го продаваме,стига обаче да има отбор,който да изкара оферта,която да ни обезпечи.Все пак трябва да е ясно,че без Суарес шансовете за топ4 намаляват драстично,а и не виждам кой може да го замести.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=357525 Лично мое мнение , пазят го за разменна монета със Суарез.Ще почакаме ще разберем.А нали знаете поговорката,"който плаща той поръчва музиката".
Моля ти се недей даже да си го помисляш!! Тоя абсолютен сакат КОН да му откажат 27млн малее
Аз неискам и да го помисля ама...да му откажат 27 мил. незнам.wolf написа:kileto написа:daduradam написа:Ако чак толкова много иска да си ходи и вземе да ни бойкотира по-добре да го продаваме,стига обаче да има отбор,който да изкара оферта,която да ни обезпечи.Все пак трябва да е ясно,че без Суарес шансовете за топ4 намаляват драстично,а и не виждам кой може да го замести.
Моля ти се недей даже да си го помисляш!! Тоя абсолютен сакат КОН да му откажат 27млн малее
HoUs4oOL написа:Арменчето го отписваме.
Крило е много вероятно да не се вземе
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Гил-Галад,какви са ти идеите за атакуващ полузащитник.Изобщо смяташ ли,че имаме нужда от такъв ?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]