tedicha123 написа:Или някви Ел Жар сръбския Роналдо Риери скрий се бе пич
Друго си е английското крило нали, само го сравни с немските, испанските и бразилските.. Издишат много сериозно като цена и качества.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
tedicha123 написа:Или някви Ел Жар сръбския Роналдо Риери скрий се бе пич
wolf написа:tedicha123 написа:Или някви Ел Жар сръбския Роналдо Риери скрий се бе пич
Друго си е английското крило нали, само го сравни с немските, испанските и бразилските.. Издишат много сериозно като цена и качества.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

MaCuMo написа:Чудя се какво ги гледате тези суми, не е ли по-важно отбора да купува цел №1 на всеки пост от списъка на Краля, отколкото да се стискаме за 3-4 милиона. За първи път може да си го позволим. Да не би богатите отбори да се стискат - Барса, Реал, Манчовците /и двата/, Челси. Щом всичко върви по плана на Краля аз съм много щастлив.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
TEDIMAR99 написа:Да ни е честито третото ново попълнение!!!!!!!!!!!!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост