За съжаление отново се оказах прав. Някои отоново ме заклеймиха преди мача, че не съм бил фен. Може би защото не предвидих как ще размажем Юнайтед. Други пък ме критикуват как можело да залагам срещу любимия си отбор. Ми може, след като само мъка ми носят тоя сезон, поне да се обезщетя с някой лев в мач, който никога не можеше да спечелим. Хендерсън, Даунинг, Керъл, Кени Далглиш - с тези хора нямаме бъдеще. Не в този сезон, а по принцип. Излизаме всеки мач с поне двама по-малко, треньора ни бърка мач след мач, откъде да видя светлина в тунела? Може би от идващия влак? Не очаквайте с Арсенал и Челси да стоим по-добре. Отбора ни е отвратителен и отблъскващ. И виновника за това е само един - Кени Далглиш. ОСТАВКА![/quote]
+1000000000
Манчестър Юнайтед - Ливърпул, 11.02.2012, 14:45 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул, 11.02.2012, 14:45 ч.
ДО ============PeterForsberg
Няма да си позволя да обижвам играчите ще ти отговора така Даунинг в отбор който името му няма такова значение е ЗВЕЗДА.. Керъл отново в отбор който не се води ГРАНД е ЗВЕЗДА втора и трета причита че Анди не е за Ливерпул са стила на игра и тансферната сума. Хендо големия младежки капитан който на голямото първенство до 21 години в който гледах почти всеки мач на националния на Англия не направи абсолютно нищо другото стана известен в слаб отбор и още неможе да свикне да играе за Ливерпул ...(но пък за него мисля че ще стане ебати играча след време) която след България ми е любима нация Англия ( и да те питам тези големи национали на Англия нация която в последните години е толко добра, че няма кой да я спре или бие с по 10-0 кой се сетиш :Д :Д :Д как може да говориш кой бил национал там за мен те не трябва да се коментират ..... И пак да се върна на тези големи национали ако си играеха в старите отбори можех да кажа че стават за национали но когато дойдат от отбор без претенций в Ливерпул който в последно време имат претенций без покритие и за големи пари тези играчи се мишкират и не показват какво могат и според мен единствен Хендо ще покаже какво може другите нека ги върнеме в Вила и Нюкясъл(коойто няма да го искат) за да може да играят отново добре ... Ливерпул най-много губи постоянно от ТРАНСФЕРНАТА ПОЛИТИКА която има защото за тези 20 милиона за Даунинг има къде къде по добри играчи от други първенства та дори и 2-ма могат да се вземат... РАЗБЕРЕТЕ БРИТАНИЗАЦИЯТА НЕ ВОДИ ДО ДОБРО ЗА СПРАВКА ВИЖТЕ НАЦИОНАЛНИЯ НА АНГЛИЯ..... ИМАМЕ 2-3-4-5-6-7(от който 2-3 стават) С БРИТАНСКИ ХЪС СЕГА Е ВРЕМЕ ДА ВЗЕМЕМ ИГРАЧИ КОЙТО ДА ЗАМЕСТАТ НЯКОЛКО БРИТАНЕЦА И КЕНИ ДА ВЛЕЗНЕ В ЧАС С НОВИЯ ВЕК И ТРЕНЕРСТВО ПРЕЗ НЕГО И МИСЛЯ ЧЕ ИМАМЕ ШАНС...
и за мене играчи който идват от малкия отбор и са мишки немогат да влезнат във игра по-добре да се върнат пак при слабаците да ги мислят за звезди...
Няма да си позволя да обижвам играчите ще ти отговора така Даунинг в отбор който името му няма такова значение е ЗВЕЗДА.. Керъл отново в отбор който не се води ГРАНД е ЗВЕЗДА втора и трета причита че Анди не е за Ливерпул са стила на игра и тансферната сума. Хендо големия младежки капитан който на голямото първенство до 21 години в който гледах почти всеки мач на националния на Англия не направи абсолютно нищо другото стана известен в слаб отбор и още неможе да свикне да играе за Ливерпул ...(но пък за него мисля че ще стане ебати играча след време) която след България ми е любима нация Англия ( и да те питам тези големи национали на Англия нация която в последните години е толко добра, че няма кой да я спре или бие с по 10-0 кой се сетиш :Д :Д :Д как може да говориш кой бил национал там за мен те не трябва да се коментират ..... И пак да се върна на тези големи национали ако си играеха в старите отбори можех да кажа че стават за национали но когато дойдат от отбор без претенций в Ливерпул който в последно време имат претенций без покритие и за големи пари тези играчи се мишкират и не показват какво могат и според мен единствен Хендо ще покаже какво може другите нека ги върнеме в Вила и Нюкясъл(коойто няма да го искат) за да може да играят отново добре ... Ливерпул най-много губи постоянно от ТРАНСФЕРНАТА ПОЛИТИКА която има защото за тези 20 милиона за Даунинг има къде къде по добри играчи от други първенства та дори и 2-ма могат да се вземат... РАЗБЕРЕТЕ БРИТАНИЗАЦИЯТА НЕ ВОДИ ДО ДОБРО ЗА СПРАВКА ВИЖТЕ НАЦИОНАЛНИЯ НА АНГЛИЯ..... ИМАМЕ 2-3-4-5-6-7(от който 2-3 стават) С БРИТАНСКИ ХЪС СЕГА Е ВРЕМЕ ДА ВЗЕМЕМ ИГРАЧИ КОЙТО ДА ЗАМЕСТАТ НЯКОЛКО БРИТАНЕЦА И КЕНИ ДА ВЛЕЗНЕ В ЧАС С НОВИЯ ВЕК И ТРЕНЕРСТВО ПРЕЗ НЕГО И МИСЛЯ ЧЕ ИМАМЕ ШАНС...
и за мене играчи който идват от малкия отбор и са мишки немогат да влезнат във игра по-добре да се върнат пак при слабаците да ги мислят за звезди...
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
PeterForsberg, няма да коментирам и отговарям на всички глупости, които си си загубил времето да изпишеш. Само едно въпросче: ти наистина ли ги харесваш тия тримцата и смяташ ли, че стават за Ливърпул? Щото ако е така, или си неноправим мазохист или нищичко не разбираш от футбол. Изобщо не ме интересува кой откъде идва и с какъв статут. Интересува ме само как играят в Ливърпул. А те играят безобразно. Що се отнася до мнението ми за Керъл - никога, след който и да било мач не съм спирал да твърдя, че тоя паляк не става задника да си избършеш с него. Пълен боклук! Та пич, ти ако си доволен от селекцията, играта и мястото ни в класирането, бъди щастлив. А съм отвратен и от трите и пак ще изкрещя: ОСТАВКААА!
john barnes написа:Pupper_ написа:Надиграха ни, но пък чак съсипаха? И двата гола им ги подарихме. Грешка при корнера и после грешка на Спиъринг. Изглежда така, че са ни надиграли, понеже ние нищо не играхме. Даунинг много разочарова. Освен това 30 мин. 50-80 ги оставихме да играят ганкиното. Никой не показа хъс за победа. Добре че влезе Чарли, та да започнем да ги притискаме и положенията не закъсняха.
абе ти още ли пишеш в тоя форум бе? не се ли отказа вече? приготвяй парата и напускането от форума...п.с. сега разбрахте ли всички големи разбирковци тук,защо наричам "легендата" ТЪПОТО?
Ти защо пишеш само след провал на Ливърпул?!? Парата, Чесли, я оставиха в моя джоб

Pupper_ написа:[offtopic]И на "бе" ще говориш на баща си ясно ли е[/offtopic]

[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]
- blue avalanche
- Контакти:
realist написа:Причините Джерард да играе слабо:
1.Няма с кого да играе. Около него е пълно с некадърници като Спиъринг, Хендерсън, Даунинг, с кого да комбинира. Тия лешпери едно двойно не могат да направят. Той им подава на празно пространство, те тръгват със закъснение и губят топката. Подаде на Керъл, той се държи все едно топката пари.
2.Играе прекалено назад и не може да развие най-силните си качества.
3.Нормално е при такава безобразна игра и безумията на треньора, желанието и настроението за игра да падат стремглаво.
4.Серията контузии прекъсна ритъма му и трудно ще си го върне този сезон.
И все пак, както и да играе, каквото и да прави на терена, той е Стивън Джерард и никога не бих го критикувал. Дори само присъствието му на терена има много по-голяма полза от антифутбола на триото неудачници Хен-Кер-Дау.
Причината за слабата игра на Джерард е една единствена:
1.Със всеки изминат ден,с всеки изминат кръг не става по-млад,нали?Нали не си мислиш,че колкото повече остарява,толкова по-добре ще играе?
Джерард вече премина зенита на своята кариера и оттук нататък-залез!Въпросът е само с каква скорост!Това е горчивата истина,колкото и да си затварят очите някои.
ПП.Тези,които играят срещу него също "хляб ядат".

-
- Контакти:
Pupper_ написа:john barnes написа:Pupper_ написа:Надиграха ни, но пък чак съсипаха? И двата гола им ги подарихме. Грешка при корнера и после грешка на Спиъринг. Изглежда така, че са ни надиграли, понеже ние нищо не играхме. Даунинг много разочарова. Освен това 30 мин. 50-80 ги оставихме да играят ганкиното. Никой не показа хъс за победа. Добре че влезе Чарли, та да започнем да ги притискаме и положенията не закъсняха.
абе ти още ли пишеш в тоя форум бе? не се ли отказа вече? приготвяй парата и напускането от форума...п.с. сега разбрахте ли всички големи разбирковци тук,защо наричам "легендата" ТЪПОТО?
Ти защо пишеш само след провал на Ливърпул?!? Парата, Чесли, я оставиха в моя джобТи започвай да събираш, че сме само на 4 точки от класиране, а вече изиграхме мачовете си с първите три отбора във временното класиране! [offtopic]И на "бе" ще говориш на баща си ясно ли е
[/offtopic]
не ми казвай как и какво да пиша...тия прословути 4 точки си седят от месец и половина,ама челси и арсенал няма да се дънят вечно...докато ние ще продължим с издънките.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
john barnes написа:не ми казвай как и какво да пиша...тия прословути 4 точки си седят от месец и половина,ама челси и арсенал няма да се дънят вечно...докато ние ще продължим с издънките.
Чесли и Арсенал ще се дънят точно толкова колкото и ние! Едните си имат Торес, а РВП не е робот. Мястото ни в ТОП 4, си е също толкова реално колкото и преди месец! От отбора зависи, дали ще го спечели. Аз вярвам в отбора си, до последно! [offtopic]Когато ме цитираш и искаш да проведем диалог, се дръж като зрял човек, а не ми БЕ-кай като гимназист. Не ти прилича нито на годините, нито на постиженията които прокламираш![/offtopic]
realist написа:PeterForsberg, няма да коментирам и отговарям на всички глупости, които си си загубил времето да изпишеш. Само едно въпросче: ти наистина ли ги харесваш тия тримцата и смяташ ли, че стават за Ливърпул? Щото ако е така, или си неноправим мазохист или нищичко не разбираш от футбол. Изобщо не ме интересува кой откъде идва и с какъв статут. Интересува ме само как играят в Ливърпул. А те играят безобразно. Що се отнася до мнението ми за Керъл - никога, след който и да било мач не съм спирал да твърдя, че тоя паляк не става задника да си избършеш с него. Пълен боклук! Та пич, ти ако си доволен от селекцията, играта и мястото ни в класирането, бъди щастлив. А съм отвратен и от трите и пак ще изкрещя: ОСТАВКААА!
Много добре казано. Всъщност, както винаги!...
Също така, много уважавам повечето мнения на Peter, но ако "20 мача не са мерило" тогава, колко за Бога са ????
mitko9311 написа:ДО ============PeterForsberg
Виж с колко "британски дървета" играха Манчестър днес, виж с колко играхме ние и после казвай как ще стане и как не...