евала за коментара
Болтън Уондърърс - Ливърпул, 21.01.2012, 19:30 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Болтън Уондърърс - Ливърпул, 21.01.2012, 19:30 ч.
евала за коментара
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
даже мисля ,че докато го нямаше Керъл играехме по-смислено ... сега само сипем топки към него с надеждата ,че ще стигне някоя.. и съответно проваляме атаките!
john barnes написа:ааааааахахахахахахахахаххахахахаххахааххахахахахахаха,браво бе,ТЪПО!!! докога ще падаш от най-селските отбори бе? къде сте бе,фенчета на ТЪПОТО,да ми обяснявате ква легенда е тоя и че сме имали нов отбор за обиграване и че сме надграждали и сме имали растеж? къде сте бе,копеленца нещастни? кефи ли ви да си гледате ТЪПОТО начело на яловия му отбор? тоя отбор и тая селекция за никъв х.й не стават,не го ли разбрахте вече бе,палячовци?
Айде да не даваш определения а? може всичко да е...псувай отбора който подкрепяш и треньора му колкото си искаш....ама да наричаш "копеленца нещастни" другите фенове защото не са толкова черногледи като теб или които искат да са оптимист мисля че няма нужда...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
-
suareshampion
Къде са тия обикновена хорица дето спорят всеки ден с мен и ме обиждаха ??? АЗ НИКОГА НЕ ГОВОРЯ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ,ЗАПОМНЕТЕ ТОВА ! Какво да кажа ,освен че всичко това го предрекох, че ще се случи от много отдавна ! Както се казва като вида войниците и знам как ще свърши войната.За жалост се оказвам прав за всичко ,което се случва всеки изминал ден с отбора.Паднахме от тия ташаци ,ТОВА Е ДЪНОТО !!! Незнам още какво трябва да се случи за да изгонят този неадекватен човек от любимия ни отбор,даже не мога да го нарека треньор .
Последна промяна от suareshampion на 21 яну 2012 21:47, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- Karsa Orlong
- Контакти:
Някой хора да последват примера на Неймар и да си намалят договора с настоящия клуб ... от 3 години на 1 мисля, че би било най - добре.
- RedMagic
- Контакти:
Gil-galad написа:john barnes написа:ааааааахахахахахахахахаххахахахаххахааххахахахахахаха,браво бе,ТЪПО!!! докога ще падаш от най-селските отбори бе? къде сте бе,фенчета на ТЪПОТО,да ми обяснявате ква легенда е тоя и че сме имали нов отбор за обиграване и че сме надграждали и сме имали растеж? къде сте бе,копеленца нещастни? кефи ли ви да си гледате ТЪПОТО начело на яловия му отбор? тоя отбор и тая селекция за никъв х.й не стават,не го ли разбрахте вече бе,палячовци?
Айде да не даваш определения а? може всичко да е...псувай отбора който подкрепяш и треньора му колкото си искаш....ама да наричаш "копеленца нещастни" другите фенове защото не са толкова черногледи като теб или които искат да са оптимист мисля че няма нужда...
Точно това щях да пиша. Излишни са последните 2 определения, но все пак пича ЯВНО е прав...
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
gugushito написа:даже мисля ,че докато го нямаше Керъл играехме по-смислено ... сега само сипем топки към него с надеждата ,че ще стигне някоя.. и съответно проваляме атаките!
Естествено е че Керъл е виновен...нищо че създаде 3 възможности за гол тоя мач....не е виновна защитата дето я нямаше....както и халфовата линия която също я нямаше....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
RedMagic написа:Gil-galad написа:john barnes написа:ааааааахахахахахахахахаххахахахаххахааххахахахахахаха,браво бе,ТЪПО!!! докога ще падаш от най-селските отбори бе? къде сте бе,фенчета на ТЪПОТО,да ми обяснявате ква легенда е тоя и че сме имали нов отбор за обиграване и че сме надграждали и сме имали растеж? къде сте бе,копеленца нещастни? кефи ли ви да си гледате ТЪПОТО начело на яловия му отбор? тоя отбор и тая селекция за никъв х.й не стават,не го ли разбрахте вече бе,палячовци?
Точно това щях да пиша. Излишни са последните 2 определения, но все пак пича ЯВНО е прав...
Знаеш ли колко ме интересува дали е прав? Прав не прав, като ми каже "копеленце нещастно" бързо ще легне....това е 39-годшен човек, който претендира за възпитание и интелигентност...той възпитава деца...
- Червени_шампиони
- Контакти:
[center]ВЪН КЕНИ ДАЛГЛИШ ОТ ЛИВЪРПУЛ![/center]
С тоя кретен нищо хубаво не ни чака...за Карлинг Къп очаквам Сити да ни разбият с поне 4,5 на 0. Може ли да имаш ебати инвалидите в отбора и да не правиш никаква селекция? Пълен капут!!! ВЪН, ВЪН, ВЪН!
С тоя кретен нищо хубаво не ни чака...за Карлинг Къп очаквам Сити да ни разбият с поне 4,5 на 0. Може ли да имаш ебати инвалидите в отбора и да не правиш никаква селекция? Пълен капут!!! ВЪН, ВЪН, ВЪН!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Gil-galad написа:gugushito написа:даже мисля ,че докато го нямаше Керъл играехме по-смислено ... сега само сипем топки към него с надеждата ,че ще стигне някоя.. и съответно проваляме атаките!
Естествено е че Керъл е виновен...нищо че създаде 3 възможности за гол тоя мач....не е виновна защитата дето я нямаше....както и халфовата линия която също я нямаше....
е ти от тоя мач ли си направи изводи за него !?!?!?