Болтън Уондърърс - Ливърпул, 21.01.2012, 19:30 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Болтън Уондърърс - Ливърпул, 21.01.2012, 19:30 ч.

Мнениеот shotgun blues » 21 яну 2012 21:42

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
евала за коментара
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 21 яну 2012 21:43

даже мисля ,че докато го нямаше Керъл играехме по-смислено ... сега само сипем топки към него с надеждата ,че ще стигне някоя.. и съответно проваляме атаките!

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 21 яну 2012 21:44

john barnes написа:ааааааахахахахахахахахаххахахахаххахааххахахахахахаха,браво бе,ТЪПО!!! докога ще падаш от най-селските отбори бе? къде сте бе,фенчета на ТЪПОТО,да ми обяснявате ква легенда е тоя и че сме имали нов отбор за обиграване и че сме надграждали и сме имали растеж? къде сте бе,копеленца нещастни? кефи ли ви да си гледате ТЪПОТО начело на яловия му отбор? тоя отбор и тая селекция за никъв х.й не стават,не го ли разбрахте вече бе,палячовци? :mrgreen:

Айде да не даваш определения а? може всичко да е...псувай отбора който подкрепяш и треньора му колкото си искаш....ама да наричаш "копеленца нещастни" другите фенове защото не са толкова черногледи като теб или които искат да са оптимист мисля че няма нужда...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 21 яну 2012 21:45

Къде са тия обикновена хорица дето спорят всеки ден с мен и ме обиждаха ??? АЗ НИКОГА НЕ ГОВОРЯ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ,ЗАПОМНЕТЕ ТОВА ! Какво да кажа ,освен че всичко това го предрекох, че ще се случи от много отдавна ! Както се казва като вида войниците и знам как ще свърши войната.За жалост се оказвам прав за всичко ,което се случва всеки изминал ден с отбора.Паднахме от тия ташаци ,ТОВА Е ДЪНОТО !!! Незнам още какво трябва да се случи за да изгонят този неадекватен човек от любимия ни отбор,даже не мога да го нарека треньор .
Последна промяна от suareshampion на 21 яну 2012 21:47, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 21 яну 2012 21:45

Някой хора да последват примера на Неймар и да си намалят договора с настоящия клуб ... от 3 години на 1 мисля, че би било най - добре.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 21 яну 2012 21:45

Gil-galad написа:
john barnes написа:ааааааахахахахахахахахаххахахахаххахааххахахахахахаха,браво бе,ТЪПО!!! докога ще падаш от най-селските отбори бе? къде сте бе,фенчета на ТЪПОТО,да ми обяснявате ква легенда е тоя и че сме имали нов отбор за обиграване и че сме надграждали и сме имали растеж? къде сте бе,копеленца нещастни? кефи ли ви да си гледате ТЪПОТО начело на яловия му отбор? тоя отбор и тая селекция за никъв х.й не стават,не го ли разбрахте вече бе,палячовци? :mrgreen:

Айде да не даваш определения а? може всичко да е...псувай отбора който подкрепяш и треньора му колкото си искаш....ама да наричаш "копеленца нещастни" другите фенове защото не са толкова черногледи като теб или които искат да са оптимист мисля че няма нужда...

Точно това щях да пиша. Излишни са последните 2 определения, но все пак пича ЯВНО е прав... :|
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 21 яну 2012 21:46

gugushito написа:даже мисля ,че докато го нямаше Керъл играехме по-смислено ... сега само сипем топки към него с надеждата ,че ще стигне някоя.. и съответно проваляме атаките!

Естествено е че Керъл е виновен...нищо че създаде 3 възможности за гол тоя мач....не е виновна защитата дето я нямаше....както и халфовата линия която също я нямаше....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 21 яну 2012 21:48

RedMagic написа:
Gil-galad написа:

Точно това щях да пиша. Излишни са последните 2 определения, но все пак пича ЯВНО е прав... :|

Знаеш ли колко ме интересува дали е прав? Прав не прав, като ми каже "копеленце нещастно" бързо ще легне....това е 39-годшен човек, който претендира за възпитание и интелигентност...той възпитава деца...

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 21 яну 2012 21:49

[center]ВЪН КЕНИ ДАЛГЛИШ ОТ ЛИВЪРПУЛ![/center]

С тоя кретен нищо хубаво не ни чака...за Карлинг Къп очаквам Сити да ни разбият с поне 4,5 на 0. Може ли да имаш ебати инвалидите в отбора и да не правиш никаква селекция? Пълен капут!!! ВЪН, ВЪН, ВЪН!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 21 яну 2012 21:50

Gil-galad написа:
gugushito написа:даже мисля ,че докато го нямаше Керъл играехме по-смислено ... сега само сипем топки към него с надеждата ,че ще стигне някоя.. и съответно проваляме атаките!

Естествено е че Керъл е виновен...нищо че създаде 3 възможности за гол тоя мач....не е виновна защитата дето я нямаше....както и халфовата линия която също я нямаше....

е ти от тоя мач ли си направи изводи за него !?!?!? :o :o :o а предишните ??? той не е за Пуул,нашата игра е ниски топки и бързо разиграване ,а не тъпи британски центрирания !!! а за головите положения можем да поспорим... колко пъти спря топката с ботуша ??? ;)

Върни се в “Ливърпул”