Саутхямптън - Ливърпул 22.02.2015 | 18:15

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Re: Саутхямптън - Ливърпул 22.02.2014 | 18:15

Мнениеот crazy_one » 23 фев 2015 08:32

Честита победа на всички фенове!
Хубав мач се получи вчера въпреки трудните климатични условия.
Това за мен е Ливърпул или поне най-близкия облик в който искам да го виждам! Малко неориентирани и колебливи на моменти, но в същото време бързина при организиране на атаките, контраатаките, пасове по ширина и смяна на темпото в кратки периоди от време :!:
Вчера имахме и късмет при отбелязването на головете и малко помощ в дадени моменти от съдията, но това е част от играта!

Come on MERSEYSIDE REDS!!!
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 23 фев 2015 08:37

Миньоле изобщо не е толкова слаб вратар,просто Роджърс му разказа играта с тази псевдо защита от есента,че и почна да налага клоуна Джоунс. Леле добре,че се контузи този иначе и досега можеше да е титуляр и щяхме да сме 6ти отзад напред :lol: Откакто преквалифицира това палавото бекче Морено в халф-бек и сложи Сако зад него да му бърше лайната нещата потръгнаха. Браво Брендъне,гениално,по-добре през януари отколкото никога :lol:
Не знам колко точни паса е направил днеска Джо Алън,ама пред и във наказателното поле като трябва да вземе единоборство и стискам очите :oops: Тоя по-далеч от терена,въпрос на време е да ни разреве отново,както срещу Юнайтед.
И на Стъридж взехте да скачате,ама преди да влезе имахме 1 :idea: удар към вратата,за 60 мин :!: Лакомия е,ама и да не забравяме,че гонеше рекорд за най-много голове за първите 50 мача,това си каза думата според мен,последните няколко мача и заради това прекаляваше.Обаче как ни промени облика като влезе,супер яко да гледаш отбора с класен,раздвижен нападател,дет прай защитата дармадан...Ех,ако имаше и втори такъв,Брендъне,можеше и за титлата да се бориш,не за топ 4...

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 23 фев 2015 10:35

HoUs4oOL написа:
Liverpool FC ‏@LFC 1h

Congratulations to @SMignolet, who you voted as #LFC's Man of the Match against Southampton tonight

Изображение

Логично, той ни изкара мача.Както вече казах Браян стабилизира отбраната и нещата тръгнаха.При 1:0 Сотон имаха няколко много добри положения, които Миньоле извади.Имаше и едно увисване, но мисля Джан се намеси много добре тогава :)

П.С : Някой специалист да каже как така победихме без най-силния си играч, страшилището Марио Балотели :roll:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
VDP
Контакти:

Мнениеот VDP » 23 фев 2015 10:56

venomcho написа: 100 мача изобщо или в първенството са това?

Само за първенство.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 23 фев 2015 13:21

Тренер щом се връзваш а ?! Вярно е ,че сбърка Алън и можеше да направи дузпа , но после игра добре.
И аз не го харесвам Алън , но няма да се кривя душата.В последно време играе добре и се справя след като Лукас и Джерард са контузени.
Това само показва , че имаме нужната широчина в състава на тази позиция.Иначе остави ги да си подскачат , тренер.
Нещо в последно време не чувам призива за уволнение на БР.Явно нещо са намалели собствениците на Ливърпул които посещават форума :lol: :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 23 фев 2015 16:06

soccerav написа:Айде бе "симон вратарчето" къде го този специалист да каже нещо?? Колко мача вече ни спасява Миньоле?? Някой брои ли? Универсален вратар, доказа на всички, че не му е нужен заместник през лятото. Роджърс още малко ще сложи Джан за нападател, да си го държи на мястото му, какво само го подмята насам-натам.. Не играхме кой знае какво, добре беше, че съдията беше дрогиран и свирна малко за нас и че Сотън не са в познатата ни форма. Даже си мисля, че ако Тадич беше титуляр, можеше да ни вкарат гол, както ни бяха натиснали по едно време. Все пак няма как да кажем на бялото черно, сравнително добър мач срещу много силен съперник и много ценни 3 точки. Много се радвам за Коутиньо, как я намери тая топка баси кефа. Определено това трябва да е гол на сезона в Англия! Стъридж вярно се лакоми напоследък, но не забравяйте, че Стърлинг не е по-различен от него. Не обвинявайте само Дани, защото навлезе ли във форма ще ни стане най-ценния играч в отбора. Марко, Лалана и Ловрен бяха много зле. Първите двама всъщност имат по 1-2 добри мача, в другите да се чудиш дали играят въобще. Такива футболисти трябва да са твърди резерви при нас. Много ме е яд за Ловрен, много го чаках, мислех че ще ни е най-стабилния трансфер, ама не. Много е неориентиран, мястото му на пейката е заслужено. Айде сега да се стягаме и да направим турците на баклава 8-) .

Лалана е същата работа, 25млн паунда на боклука

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 23 фев 2015 16:27

@wolf Аз и не го не съм го пропуснал в поста си. Инъче съм съгласен, виж ако струваше колкото Ламбърт нямаше да има недоволни каквото и да прави, ама на Сотън спечелиха от него, а ние сме будалите. Единствения му добър мач беше с/у Суонзи. В останалите както казах, я го има я не.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 23 фев 2015 18:41

suareshampion написа:
iliev72 написа:Тренер щом се връзваш а ?! Вярно е ,че сбърка Алън и можеше да направи дузпа , но после игра добре.
И аз не го харесвам Алън , но няма да се кривя душата.В последно време играе добре и се справя след като Лукас и Джерард са контузени.
Това само показва , че имаме нужната широчина в състава на тази позиция.Иначе остави ги да си подскачат , тренер.
Нещо в последно време не чувам призива за уволнение на БР.Явно нещо са намалели собствениците на Ливърпул които посещават форума :lol: :lol: :lol:

Човек ,вярваш ли ми ,че ако вида тия червеи някъде ,ще ги убия от бой ? Как няма да се вързвам ? Какви са тия индивиди бе ? Каква майка ги е раждала ? Това не е нормално бе .4 години да те правят за смях и да продължаваш да пишеше ,че И С ИРОНИЯ ???? Ти представяш ли си бе човек ? Продължават да вкарват иронияяяяяяяяяяяяя ????? Тоя човек стократно им затвори устите ,те обаче продължават ? СТОКРАТНО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! еееееееееееееее бах му майката аз
Ся кажи ми нормално ли е ,след такъв мач ,да говориме за недостатъци ? Нормално ли е ?? След такава дълга серия ,след така добра инерция ,която сме набрали ,след такава победа над силен отбор ,след такъв уникален гол ,след толкова позитивни още неща ,като характер ,като дух ,като манталитет на победители ,като колектив ...излиза паразита и почва да си мрънка пак глупостите ,че и с иронияяяяяяя ??/ ахахха Стига бе Илиев ,според мен тук говорим за скрити фенове на манафите .Ти какво ще кажеш ? Ми те един път не са се зарадвали на наша победа бе ? Ми ония Барнс не го ли виждаш ,ми той през целия мач ,само негативи ръси бе ? Повеждаме и пак продължава ,ще ни бият ,ще ни убият ? Е ай стига бе ?
Остави го АЛън ,аз даже и не го чета тоя ,но само като вида усмивките и ми става ясно ? Кво да го чета ,като съм чул преди това от него хиляди глупости и смехории ???/ Не една ,не две ,не десет ,не сто а хиляди смехории и простотии ? Е не ,аз не знам кой ги е раждал тия бе ? Аз такива хора ,като форумните герои не съм виждал в реалния живот. Аз за това говорих миналата година ,тия хора не заслужаваха титлата .Не бяха спрели две години да плюят тоя треньор ,иначе след това бил изтървал титлата ? На него очакванията му са били 15 място ,обаче Брендън ни прави втори и той пак мрънка ? хаха Не няма такива .Тия са уникати. И ся пак ,ако спечелим някоя купа ,тя няма да е за тях .За тях ,остава страданието ,че Роджърс е начело на тоя клуб ,това е за тях . Няма такива фенове ,това не са фенове .Ей го Васил ,вчера вместо да се радва ,че поведохме с уникален гол от халите ,той ми мрънка ,забележи ..че съдията ощетил противника ? Бах му майката аз братче ????? Същия тоя съдия ,който винаги ни е ебавал майката .И нашите "фенове" излизат и се отвръщават от решенията му вчера ??????? Ми колко тесли сме отнесли от 20 години насам ? Ми колко се помагаше на манафите ? Аз лично искам да станем шампиони с 20 подарени мача на сезон .Честно ти казвам .Изобщо не ме ебе ,като знам колко много съм страдал от решения на английски съдии . Никой не може да ме убеди ,че тия "февнове" не са скрити манафи !!!

Все тая колко гола сме вкарали/пуснали или колко поредни победи сме направили ако на края на сезона няма поне един трофей. Ако обичаш само красивата игра бягай да си гледаш Арсенал. Миналата година имахме аванти колкото щеш и пак не станахме шампиони но пък ти си беше отворил шампанското още 5-6 кръга преди края.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 23 фев 2015 18:53

wolf написа:
suareshampion написа:
iliev72 написа:Тренер щом се връзваш а ?! Вярно е ,че сбърка Алън и можеше да направи дузпа , но после игра добре.

Човек ,вярваш ли ми ,че ако вида тия червеи някъде ,ще ги убия от бой ? Как няма да се вързвам ? Какви са тия индивиди бе ? Каква майка ги е раждала ? Това не е нормално бе .4 години да те правят за смях и да продължаваш да пишеше ,че И С ИРОНИЯ ???? Ти представяш ли си бе човек ? Продължават да вкарват иронияяяяяяяяяяяяя ????? Тоя човек стократно им затвори устите ,те обаче продължават ? СТОКРАТНО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! еееееееееееееее бах му майката аз
Ся кажи ми нормално ли е ,след такъв мач ,да говориме за недостатъци ? Нормално ли е ?? След такава дълга серия ,след така добра инерция ,която сме набрали ,след такава победа над силен отбор ,след такъв уникален гол ,след толкова позитивни още неща ,като характер ,като дух ,като манталитет на победители ,като колектив ...излиза паразита и почва да си мрънка пак глупостите ,че и с иронияяяяяяя ??/ ахахха Стига бе Илиев ,според мен тук говорим за скрити фенове на манафите .Ти какво ще кажеш ? Ми те един път не са се зарадвали на наша победа бе ? Ми ония Барнс не го ли виждаш ,ми той през целия мач ,само негативи ръси бе ? Повеждаме и пак продължава ,ще ни бият ,ще ни убият ? Е ай стига бе ?
Остави го АЛън ,аз даже и не го чета тоя ,но само като вида усмивките и ми става ясно ? Кво да го чета ,като съм чул преди това от него хиляди глупости и смехории ???/ Не една ,не две ,не десет ,не сто а хиляди смехории и простотии ? Е не ,аз не знам кой ги е раждал тия бе ? Аз такива хора ,като форумните герои не съм виждал в реалния живот. Аз за това говорих миналата година ,тия хора не заслужаваха титлата .Не бяха спрели две години да плюят тоя треньор ,иначе след това бил изтървал титлата ? На него очакванията му са били 15 място ,обаче Брендън ни прави втори и той пак мрънка ? хаха Не няма такива .Тия са уникати. И ся пак ,ако спечелим някоя купа ,тя няма да е за тях .За тях ,остава страданието ,че Роджърс е начело на тоя клуб ,това е за тях . Няма такива фенове ,това не са фенове .Ей го Васил ,вчера вместо да се радва ,че поведохме с уникален гол от халите ,той ми мрънка ,забележи ..че съдията ощетил противника ? Бах му майката аз братче ????? Същия тоя съдия ,който винаги ни е ебавал майката .И нашите "фенове" излизат и се отвръщават от решенията му вчера ??????? Ми колко тесли сме отнесли от 20 години насам ? Ми колко се помагаше на манафите ? Аз лично искам да станем шампиони с 20 подарени мача на сезон .Честно ти казвам .Изобщо не ме ебе ,като знам колко много съм страдал от решения на английски съдии . Никой не може да ме убеди ,че тия "февнове" не са скрити манафи !!!

Все тая колко гола сме вкарали/пуснали или колко поредни победи сме направили ако на края на сезона няма поне един трофей. Ако обичаш само красивата игра бягай да си гледаш Арсенал. Миналата година имахме аванти колкото щеш и пак не станахме шампиони но пък ти си беше отворил шампанското още 5-6 кръга преди края.

Абе човек ,признай си че си манаф и това е ,кво ми се обясняваш ? Аз не съм те видял ,един път да се зарадваш на победа на Ливърпул при Роджърс ? Вие не сте от Ливърпул .Признайте си .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 23 фев 2015 19:15

Я ми кажете хейтърите ,ама честно ...обичате ли Ливърпул ??? Вълнувате ли се преди мач на Ливърпул ? Какво очаквате от всеки мач на Ливърпул ? Радвате ли се на гол на Ливърпул ...каква ви е реакцията ? Радвате ли се на победа на Ливърпул ? Слушам ви ??
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”