Lucas_Leiva написа:gugushito написа:когато целият отбор е смешен,има само един виновник - ТРЕНЬОРА..... ако това недоразумение е мениджър,... аз съм ядрен физик!писна ми да ми трови нервите тоя некадърник
Аре по-спокойно малко, а?
демек ???
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Lucas_Leiva написа:gugushito написа:когато целият отбор е смешен,има само един виновник - ТРЕНЬОРА..... ако това недоразумение е мениджър,... аз съм ядрен физик!писна ми да ми трови нервите тоя некадърник
skyline написа:B3ATS написа:Спомням си , че преди няколко години имаше големи спорове , дали уелски отбор може да представлява Англия в евротурнирите. Сега , ако Кардиф спечелят , дали ще играят в Лига Европа ?
Тц ,няма да играят.
MagicMoments написа:Този треньор на Кардиф не са ли го учили да прави смени,да забави времето

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
gugushito написа:Lucas_Leiva написа:gugushito написа:когато целият отбор е смешен,има само един виновник - ТРЕНЬОРА..... ако това недоразумение е мениджър,... аз съм ядрен физик!писна ми да ми трови нервите тоя некадърник
демек ???

gugushito написа:Gil-galad написа:Кардиф се отвориха, а Ливърпул спряха да ги натискат....къде е логиката, къде е разума?
логиката се казва КЕНИ !!!! просто адски не му е ясно какво да прави... виж ,че не пуска Каут вместо даунинг....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта