Aguero - I am leaving
Последните дни имаше слухове за провал при преговорите с Ювентус.Дано дойде при нас.
Иначе Перейра поне на мен ми прилича на копие на Босингва(т.е. нищо впечатляващо).
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
styopa написа:Aguero - I am leaving
Последните дни имаше слухове за провал при преговорите с Ювентус.Дано дойде при нас.
Иначе Перейра поне на мен ми прилича на копие на Босингва(т.е. нищо впечатляващо).
Пише че Челси, Сити и Реал имат иинтерес. Нищо не се споменава за нас за съжаление. Ако трябва да избирам кой да го вземе избирам Реал естествено, защото Челси и Сити са ни преки конкуренти.

Челси нали гони Модрич, Агуеро не им е нужен. Докато Сити досега не съм чул да правят офанзива за Агуеро а и при техния избор на играчи в момента също надали им е притрябвал. Надявам се естествения подбор да отсее отборите и да го вземем ние 
wolf написа:Челси нали гони Модрич, Агуеро не им е нужен. Докато Сити досега не съм чул да правят офанзива за Агуеро а и при техния избор на играчи в момента също надали им е притрябвал. Надявам се естествения подбор да отсее отборите и да го вземем ние
В допълнение Агуеро в Реал някак не ми се вижда реалистично.Според мен нещата от ден на ден отиват в наша полза.
styopa написа:wolf написа:Челси нали гони Модрич, Агуеро не им е нужен. Докато Сити досега не съм чул да правят офанзива за Агуеро а и при техния избор на играчи в момента също надали им е притрябвал. Надявам се естествения подбор да отсее отборите и да го вземем ние
В допълнение Агуеро в Реал някак не ми се вижда реалистично.Според мен нещата от ден на ден отиват в наша полза.
Moмчета Агуеро ще ни струва доста тлъста пачка, а сме ограничени само с 80 милиона. За сега изхарчихме 16 за Хендераън, 9 за Адам, почти сигурни 18,5 за Даунинг. Едни 30 милиона за Агуеро как ви се виждат? И с колко оставаме? Къде ще намеримкачествен ляв бек за 6,5 милиона освен ако не продадем нещо. Да не говорим, че ще ни трябва и още едно крило и централен защитник. Пък и ако вземем Агуеро какво ще го правим Керъл? 35 милиона за резерва ми се виждат много. Абе ще видим. Дано си изхарчим парите както трябва и направим една качествена селекция за да сме сигурни за топ 4.

Не се притеснявай, за такъв играч винаги има място на терена. Най-малкото ще имаме атомно нападение и страхотна халфова линия готова да захранва с пасове. Бюджета никъде не е казано, че е ограничен до някаква сума. Хенри нееднократно заяви че ще се направи нужното за подсилване на отбора - т.е. ще се изхарчат толкова колкото се наложи. Новите американци знаят как се прави бизнес и очаквам доста голямо подобрени на финансовата политика на отбора.
Слухове за Матс Хумелс от Борусия 
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... owning-fee
Официално цената на Даунинг е договорена...сега остават само личните условия
Честито момчета...и преди страница 200....но току виж дотогава станало официалното подписване 
Официално цената на Даунинг е договорена...сега остават само личните условия
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Gil-galad написа:Слухове за Матс Хумелс от Борусия
Като техен горещ почитател мога да ти кажа, че чисто и просто може да забравим. Той е напълно отдаден на Борусия, освен това категорично отряза родния си клуб Байерн въпреки, че имаше клауза за някаква смешна откупна цена.
За Даунинг - откровено не го харесвам, но силно се надявам да разбие всичките ми представи. Честито все пак
Последна промяна от wolf на 14 юли 2011 00:38, променено общо 1 път.
Reds agree Downing fee
Честитоооооооооооооооооооо
His name is Luis Suarez,
He wears the famous Red
I just can't get enough, I just can't get enough
He scores a goal and the Kop go wild
and I just can't seem to get enough SUAREZ
der der der der der der ... Luis Suarez
He wears the famous Red
I just can't get enough, I just can't get enough
He scores a goal and the Kop go wild