Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- IvanAtanasov
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
А дано стане и да ни е по-спокойно поне до мача с Валенсия, когато ще видим дали Мата ще си тръгне за Испания 
Арсенал със здраве да си ползват Даунинг. Не мисля че е той човека за крилото, ако нещата с Мата станат - още по-добре. Дори Джонсън от Сити е много по-добра алтернатива.
Gil-galad написа:Информация, че Н'Гог може да е включен в офертата за Сисоко + известно доплащанеУсилено се говори, че трансфера на Даунинг може да стане факт до вторник
Това известно доплащане едва ли ще е под 10 12 млн паунда.
-
john barnes
ако дадем 18-20 млн. за даунинг,това ще си е живо кощунство! за тия пари ще вземем мата,азар,джонсън,н'зогбия или ленън...всички са по-добри от туй недоразумение!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- liverpool96
- Контакти:
john barnes написа:ако дадем 18-20 млн. за даунинг,това ще си е живо кощунство! за тия пари ще вземем мата,азар,джонсън,н'зогбия или ленън...всички са по-добри от туй недоразумение!
+1. На абсолютно същото мнение съм.
styopa написа:Gil-galad написа:Информация, че Н'Гог може да е включен в офертата за Сисоко + известно доплащанеУсилено се говори, че трансфера на Даунинг може да стане факт до вторник
О според мен ще е макс 10 милиона....след като излезнаха информации, че Лион имат нужда от свежи пари и са готови да седнат на преговори до при оферта от рамките на 8 милиона имайки предвид, че самите те са взели Сисоко за 13 милиона...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- tedicha123
- Контакти:
Gil-galad написа:styopa написа:Gil-galad написа:Информация, че Н'Гог може да е включен в офертата за Сисоко + известно доплащанеУсилено се говори, че трансфера на Даунинг може да стане факт до вторник
О според мен ще е макс 10 милиона....след като излезнаха информации, че Лион имат нужда от свежи пари и са готови да седнат на преговори до при оферта от рамките на 8 милиона имайки предвид, че самите те са взели Сисоко за 13 милиона...
Лион са го взели за 15 млн.
- liverpool96
- Контакти:
Съмнителна работа е и това. Комоли трябва да го раздуе навсякъде, за да има трансфер. 
- liverpool96
- Контакти:
Някой може ли да ми опише качествата на Андре Уиздъм, тъй като го намират за голям талант, а в интернет не попадам на нищо интересно. Нямам толкова наблюдения на момчетата от школата, затова се обръщам към Вас. 
- tedicha123
- Контакти:
liverpool96 написа:Някой може ли да ми опише качествата на Андре Уиздъм, тъй като го намират за голям талант, а в интернет не попадам на нищо интересно. Нямам толкова наблюдения на момчетата от школата, затова се обръщам към Вас.
First Name Andre
Surname Wisdom
Squad Number 47
Position Central Defender
D.O.B. 9 May 1993
Town of Birth Leeds
Nationality English
Доста стабилен си е в отбрана от мачовете които съм гледал на младежите мога да кажа че има добър поглед върху играта и добра игра с глава