leoric написа:Avrameca написа:leoric написа:Ми нормално. Той за 2 години и половина игра само с отрепки. Мъчиха го с Коня, даунинг, хендо, алън и с дечица на по 17 години. И аз да бях, и аз щях да се махна. Толкова много трансферни грешки биха скъсали нервите и на най-големият фен на Ливърпул, какво остава пък за един играч, който не е местен. Жалка история. Догодина сме в долната половина на таблицата.
едва ли играта му с некачествени играчи е причината да напусне .. доста странични фактори му повлияха и самият той направи доста глупости за които никой не е виновен.
Естествено, че това е причината, която води до друга причина - посредственост и липса на борба за големи трофеи. И не ми излизайте с онова тенеке, което спечелихме с дузпи срещу ВТОРОДИВИЗИОНЕН отбор. Никога не сме били претендент за титла или топ 4. За какво да стои Суарез и да се бори за топ 10?
аз тази купа не е броя ... но не мисля , че това е най-голямата причина да напусне.Иначе липсата на трофей и ШЛ играе важна роля в кариерата на даден играч но Суарез не е Торес и не напуска за това а заради отношението към него ...