Ливърпул - Брайтън & Хоув Албиън 19.02.2012 (6:1 FT)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lucas_Leiva
Контакти:

Re: Ливърпул - Брайтън & Хоув Албиън 19.02.2012, 18:30 ч.

Мнениеот Lucas_Leiva » 20 фев 2012 00:12

OldTrafford написа::mrgreen:
Алоооооо,форумната нинджа,страшни заплахи правиш на ЛС.Да не си се засегнал случайно?

Еми не съм форумна само нинжда. Да засегнах се, човек. Айде лека нощ! ;)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Re: Ливърпул - Брайтън & Хоув Албиън 19.02.2012 (6:1 FT)

Мнениеот Avrameca » 20 фев 2012 01:03

Честита победа , ако трябва да съм честен не очаквах да постигнем такъв резултат .. Излезнахме много мотивирани , не подценихме Брайтън и най-важното успяхме да реализираме положенията си , това ни донесе този резултат.Вярно е че отбор от Чемпиъншип не трябва да е мерило за нас , но все пак гледах Брайтън те са доста сериозен отбор с много добър мениджър а им вкарахме 6 гола , е това си е перфектен резултат.Все пак са доста по добри от Кристъл Палас и Стивънидж :mrgreen: Даунинг за мен е играч на мача , днес игра перфектно , много пробиви , удари , центрирания но трябва да играе така и в големите мачове.Много добър мач , дано играем така и срещу Кардиф.
П.С Фенчетата на УебЮнайтет и Смотнъм кво правят тука ???
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 20 фев 2012 07:59

Честита победа на всички фенове!!!
Дано този мач ни послужи за повдигане на самочувствието на играчите, защото си мисля,че в последните мачове това ни липсва, за да побеждаваме.

COME ON MERSEYSIDE REDS
LIVERPOOL RULZZ

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 20 фев 2012 09:29

Не мога да разбера какво правят ултрасите на "Юнайтед" във форума на най - великия английски отбор. Те да не играят за тази купа още? А, май забравиха, че и за "Карлинг" и за Купата на ФА - техните спонсори тоест, вече ги няма.
Ех, какво да се прави!Така е. Не могат да преглътнат факта, че "червените" от Ливърпул ги бият под път и над път в турнирите. Ако "сините" от Мърсисайд им се хвърляха така, както го правят на своите съграждани, "Сити", "Челси" и т.н., щеше да е прекрасно.
"Манчестър Юнайтед" са малък отбор, защото поведението им е такова. Мениджърът им е толкова комплексиран от историята, от величието на най - големите, че си мисли, че това може да бъде постигнато само и единствено чрез агресия, чрез нахалство. Е, не става така.
В главата на Фергюсън всеки ден е как да измисли мръснишки метод, за да спечели още един трофей, как да научи футболистите си да играят още по - грубо, нагло. Така голям не се става. Кени каза нещата в прав текст преди време, но се страхуваше да ги каже директно, защото в Англия не дават това да се случи. Суарес обаче не се страхува да бъде такъв, какъвто е. В интерес на истината не е много добре винаги човек да се държи по естествения си начин, но когато са те наказали несправедливо, имаш основание да постъпиш така.
Този сезон уверено върви към спечелване на двете купи в Англия. От изключително значение е също така и четвъртото място в Лигата.
Очаквам наказание за Фергюсън, и то от най - висока степен за непрестанните му подвиквания, агресивни действия към съдиите!
"Ливърпул" не заема логична позиция в класирането. Не са по - слаб отбор от "Манчестър", но изкуствено се прави така, че уж да изглеждат нещата по този начин.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 20 фев 2012 13:36

Забелязвате ли как резултати почнаха да вървят и треньора избега нещо. Големия спец където имаше свой виждания се изгуби :mrgreen: :mrgreen:
Само Левски!
You'll never walk alone!

На линия
Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 20 фев 2012 13:51

Hakercheto написа:Забелязвате ли как резултати почнаха да вървят и треньора избега нещо. Големия спец където имаше свой виждания се изгуби :mrgreen: :mrgreen:

Ти гледай как мастър треньора, ментора на всички ненормалници се пъне докато не се пръсне...

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 20 фев 2012 16:34

Opta statistics show how Adam - the only Liverpool midfielder to play the full 90 minutes - hit 59 passes, 96.6 per cent of which went to a man in a red shirt, while Johnson played 39 balls, with a 97.2 per cent completion rate.

Despite playing just 77 minutes, Steven Gerrard saw plenty of the ball, making 89 touches. The skipper also registered five efforts on goal, three of which were from outside Brighton's penalty area.

Luis Suarez took an impressive nine shots. Five of them were on target and one of them was headed into the back of the Kop net on 84 minutes.
Само Левски!
You'll never walk alone!

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 20 фев 2012 20:07

Момчета отново много високо летите слезте малко на земята. Да страхотна победа блестяща игра и то на играчите, които "не ставали за Ливърпул", но все пак това е само един мач, ако отбора играе така в 10тина мача може наистина да се говори колко добри са били и т.н. Просто след като видях тази мотивация и тази игра с нетърпение чакам следващия мач, но да говорите за това, че едва ли не вече нашите момчета са шампиони на ФА и на Карлинг Къп е прекалено рано.

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 20 фев 2012 20:13

Не ви ли прави впечатление играта на Керъл срещу Брайтън и Олдъм и играта му срещу останалите отбори от ПШ. Защо не пробва такива изстрели? Вече 2 такива гола има с левачката. Има страшен удар с левачката ако успее да я нацели. Срещу останалите отбори съм забелязъл, че е адски пасивен и муден. Такива отигравания, явно, го е страх да прави. Все иска да я спира, да я подава, да финтира, ако щете, но не и да я изтряска с левачката. Ако се поотпусне малко може и да стане нещо от него, въпреки че аз все още съм много скептичен.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 20 фев 2012 21:41

leoric написа:Не ви ли прави впечатление играта на Керъл срещу Брайтън и Олдъм и играта му срещу останалите отбори от ПШ. Защо не пробва такива изстрели? Вече 2 такива гола има с левачката. Има страшен удар с левачката ако успее да я нацели. Срещу останалите отбори съм забелязъл, че е адски пасивен и муден. Такива отигравания, явно, го е страх да прави. Все иска да я спира, да я подава, да финтира, ако щете, но не и да я изтряска с левачката. Ако се поотпусне малко може и да стане нещо от него, въпреки че аз все още съм много скептичен.

Може би в ФА и Карлинг къп той и Дауниг се освобождават от напрежението, което имат във ВЛ, те са наясно, че се очаква много от тях и играят с тази мисъл във всеки един мач от Лигата докато в тези мачове това изчезва играят доста по свободно. Всеки един човек когато си мисли за нещо друго, а не за това което прави допуска грешки. А да не говорим, че при тях тежеста е много голяма първо цените им второ тези милиони критици, които само стоят и чакат момента за да напишат поредната провокация. За това и аз смятам, че точно ние феновете не трябва да ги критикуваме, а да заставаме на тяхна страна в тези моменти. Феновете винаги трябва да са на обратния полюс на критиците.

Върни се в “Ливърпул”