Фулъм - Ливърпул, 05.12.2011, 22:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Фулъм - Ливърпул, 05.12.2011, 22:00 ч.

Мнениеот deepblue1963 » 06 дек 2011 09:04

Тъпият Спиъринг не стига,че нищо не игра,ами си изкара ЧК точно пред очите на съдията.И НИКОЙ не му е виновен,че ритна играча на Фулъм!Без значение дали е играл преди това за топката!
За другите слабандурници от отбора сега няма да коментирам....
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 06 дек 2011 09:17

john barnes написа:фулъм-ливърпул(1:0)...другото няма значение.

Да добавя и още нещо:
07.Ливърпул 14 17-13 23т.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 06 дек 2011 09:42

Тоя мач беше явно манипулиран, цял свят си бута парите на 2-ка, как искате да стане, всичко е пари в тоя свят отдавна. Абсолютно безумни и неадекватни съдийски решения, само едно нещо значат за мен, тоя се беше наел мачът да завърши с всякакъв друг знак, но не и 2-ка, не случайно при 1:0 не му пукаше, че се играе 2 минути повече от продължението и 1:1 да беше станало, вече си беше свършил задачата и щеше да свири веднага край на мача...Ливърпул, че са слаби също е вярно, не са това, което трябва да са, но не може по такъв начин да се влияе на резултат от мач, както и да е, това също не е оправдание за Ливърпул, ако си бяха вкарали положенията, щяха да си бият въпреки всичко, но се вижда, че просто няма класа в тоя отбор, не става само с половин дузина некадърници и да се чака цял мач Суарес да измисли нещо.
Последна промяна от Mourinio на 06 дек 2011 09:50, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 06 дек 2011 09:50

Mourinio написа:Тоя мач беше явно манипулиран, цял свят играе Ливърпул 2-ка, как да стане, абсолютно безумно и неадекватни съдийски решения, само едно нещо значат за мен, тоя се беше наел мачът да завърши с всякакъв друг знак, но не и 2-ка, не случайно при 1:0 не му пукаше, че се играе 2 минути повече от продължението и 1:1 да беше станало, беше си свършил задачата...

По принцип не съм привърженик на този тип конспирации, но е вярно че казват за мачовете в понеделник, че служели преди всичко за наваксване на "загубите" от уикенда на букмейкарите. Някакси не вярвам да уговарят мачове от толкова високо ниво (Premier League), но е вярно че заложилите за 2 в този мач са неколко кратно повече от хората прогнозирали победа или равен за Фулъм взети заедно. :roll:
LIVERPOOL RULZZ

nqkoisitam
Контакти:

Мнениеот nqkoisitam » 06 дек 2011 10:33

Аз не мога да си обясня как може да има хора, които търсят някакви конспирации.
Ливърпул просто загуби злощастно мача и толкова. Много тъп картон на Спиъринг, но напълно заслужен, не се влиза така.
Вместо да се винят съдиите, може примерно да се винят Рейна и Спиъринг, които направиха глупави грешки и съответно костваха точки за Пуул.
По тази логика си взехте 3 точки от мача с Евертън, заради нелепото изгонване на Родуел.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 06 дек 2011 10:49

+1
Въпреки всичко, не мога да кажа, че съм разочарован от играта на отбора, кой колкото можеше - даде го ... Има и такива мачове, ако и да се насъбраха доста разочарования.
Спиро е млад, в смисъл като участия за 'Пул, няма кой знае колко опит, а и не е доказана класа, нито скъп, за да се нахвърляте в/у него както върху Керъл. ;)
На Пепе не му е първата такава грешка, няма и да е последната, к'вото можа - изкара, е, накрая се изходи по голяма нужда на метенето.
Вяра и късмет в отбора - от т'ва има нужда в момента, не е приятно да усещаш как Топ 4 се изплъзва постепенно, но т'ва е положението, с хули, псувни и ниски страсти нищо няма да се промени.

Честит НикулДен, момци !!! Наздраве !!!
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 06 дек 2011 10:55

Liverpool_EC написа:
suareshampion написа:Момчета гледайте реално на нещата .Смачкахме ги тия ..айде моля ви се ...пуснете си пак мача ..значи първо не се разбра кой е домакина и кой е госта..играем смело с 4-3-3 като гости ! ..взимахме им първата топка и от там и центъра ..постоянно атакувахме ..имаше динамика ,агресия ,удари ,мелета ,греди ,дузпи и ГОЛ ДАЖЕ ...вие какво искате бе ? Нека да ни зачете гола тоя ПРЕСТЪПНИК и бяха готови тия ! Тая дузпа на Адам ..ако беше за мангалите веднага се свиреше ...тая дузпа срещу Суарес също ..ония го натисна с тяло отгоре ! Ами колко нарушения свири в тяхна полза ..ами колко засади ни вдигнаха ,въпреки че не дадоха повторения на ситуациите ? Спестени картони на Демпси и Сендерос..къв е тоя Демпси ,че ще удря глави ..ама и нашия не падна ..и накрая капака беше тоя измислен картон на Спиъринг ??? Съдията просто дебнеше и чакаше удобен момент за да изгони някой от нашите !Това са тънки моменти ,които изнервят нашия отбор и решават мача в полза на другия ! Кени направи една единствена грешка ,че не пусна от началото на мача Макси на мястото на Керъл ...и след това направи втора грешка ,че не пусна на полувремето Макси на мястото на Керъл ! ЦЕНТРАЛНИЯ НИ НАПАДАТЕЛ Анди Керъл не можа да вкара в началото и да успокои донякъде момчетата...Керъл не отправи повече удар в очертанията на вратата а и извън нея ,всъщност имаше един удар ,който излезе май в ТЪЧ..Керъл няма и голов пас до момента ..това е трагична статистика за един нападател -да има по един или два удара за цял мач !!! Керъл когато топката мине през него забавя атаката..Керъл не знае как да застане при ситуациите когато противника изнася топката ..отива да покрива човека ,който вече е покрит от Суарес ...Керъл НЕ ЗНАЕ И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПЛАСИРА ПРАВИЛНО при центрирания към наказателното поле !!! Не е вярно ,че няма центрирания към него ,особено в този мач те бяха страшно много и от корненри и от фалове и от игра... Керъл постоянно се спъва в топката и попада в комични ситуации ...Керъл няма грам техника ...Керъл няма бързина ..това е най слабия нападател ,който съм гледал от 20 години в Ливърпул ! Рейна допусна фатална грешка накрая ,но преди това пък изкара три чисти голови положения а и като се замисля дали хикс или загуба в 85мин ..май е едно и също с оглед класирането ! Джонсон и той се пропука на два пъти ,но това беше май вече отново след червения картон,нормално е предвид умората,това не го оправдава напълно разбира се . Останалите момчета играха много добре в тоя мач до червения картон ,че повечето и след него !

Браво бе,човек! Най-точния коментар от всичко прочетено...само съм малко по-умерен със съдията...мисля,че засада на Суарез имаше,но никакви картони на Белами и Спиъринг,даже очквам ФА да отмени картона на Спиро по запис,както направиха с Родуел...Така е понякога,с-у Евертън взехме аванта,днес съд(ия)(ба)та си я взе...но за мен много по-важното е играта и разликата в отбора за тези 2 месеца от мача с Евертън насам...някои плюят Кени,ама аз не си спомням от кога не сме играли така като гости,сигурно от 90те.Пълни господари на терена,преса,мачкане,мнг.движение,пасове само и изцяло по земя и всичко това го налага той!!!Според мен изглеждахме мнг .добре,просто ни трябва един голаджия да материализира целия този труд.Затова "статистика" Комоли да намери нападеля,който бележи най-много голове с най-малко докосвания до топката и да го води на Анфийлд януари.Не може след такава игра на таблото да стои 0!!! А така беше и със Сток,Норич и т.н.Да ме извинява А.Керъл ама игра хубаво първите 30мин,после си беше обичайната трагикомедия,не искам да коментирам качествата му(колегата отгоре ги е описал перфектно),ама е очевидно най-малкото,че той не се вписва в този начин на игра и наистина играем с човек по-малко...А лично бих го разменил веднага след мача за този техния Дембеле,мнг.по-полезен нападател...даже бих доплатил!!! Кени да пуска другия мач отпред Адам Морган,той май е точно такъв тип нападател-на правилното място в правилното време,само да я завърши!!! А Хендерсън някои го недолюбват,ама момчето има виждане за пасове и наистина играе все по-добре,днес се загуби последните 30 мин,на като цяло беше ок...На Рейна вече толкова съм му свикнал,винаги спасява трудните положения,но и ни закопава с по 4,5 такива издънки на сезон!За този вече му е втора след Тотнъм,макар там мача да беше вече свършил...Извода е: януари- голаджия и заместник на Лукас,щото Спиро няма как да се справи там(и аз мнг искам да видя Шелви,макар и на него да не му е това позицията)...всичко друго е ок и полека лека ще завържем битката за 4тото място и март и април ще е супер интерсно,помнете ми думата!!!

Значи виж ситуацията ,Суарес е на една линия с защитника.Това не е засада ! Сега се сещам и за продължението от 3 минути ,което даде тоя нещастник накрая ..имаше гол,имаше червен картон и дълго лежане след това,имаше забавяне на играта и при ситуацията на Демпси ..абе спокойно можеше да даде ако не беше поръчков, поне 4 или 5 минути.От всякъде си личеше ,че не искаше ние да спечелим.Аз също очаквам от ФА сега след като постигнаха целта си ,да не спечелим ние мача ..вече да отменят картона на Спиъринг.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 06 дек 2011 12:32

много точни анализи на суарес и другите... и аз мисля,че съдията твърдо беше решил да ни прецака! Но основната ми мисъл е ,че главната грешка беше на Кени,че държа толкова дълго тоя ботушар Керъл...,няма толкова нещастен нападател в момента в света... това Зику,това Мораес та дори и Арш са с класи над недоразумението... дано повече не губим мачове заради него!!! :evil:

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 06 дек 2011 12:45

На мен вече ми мина разочарованието от мача, толкова беше до обяд :)
Сега гледам напред, както трябжа да направят и футболистите - победа над К.П.Р. с разлика 3-1, 4-1, 5-1 8-)
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 06 дек 2011 12:50

Не смятам да пиша някакви дълги анализи, защото не ми е това работата, а и това няма никакво значение.Ще напиша обаче нещо, което (поне за мен) винаги има огромно значение, особено след мач като този:
YOU'LL NEVER WALK ALONE!

Върни се в “Ливърпул”