Ливърпул - Уулвърхемптън Уондърърс 24.09.2011 , 17:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: Ливърпул - Уулвърхемптън Уондърърс 24.09.2011 , 17:00 ч.

Мнениеот Alonso_Massa » 25 сеп 2011 17:55

PeterForsberg написа:Алонсо_Маса,нормално е да се работи все пак.Аз не съм некой хрантутник да ме хранят мама и тати.Още повече съм на близо 30 и няма как да не бачкам.А тва доколко се трепя,аз си знам :lol:.

Ахах близо на 30 човек дошъл тука в некъв форум да спори с децата... Това си говори достатъчно... :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 25 сеп 2011 18:45

Фернандо Торес = 50 млн. паунда - Челси
Йоси Бенаюн = 6 млн. паунда - Челси
Райън Бабел = 7 млн. паунда - Хофенхайм
Шаби Алонсо = 30 млн. евро - Реал Мадрид
Хавиер Масчерано = 24 млн. паунда - Барселона
Алберт Риера = 4,3 млн. паунда - Галатасарай
Алваро Арбелоа = 4,5 млн. паунда - Реал Мадрид

Само от горепосочените играчи, клубът инкасира 125,8 млн. паунда. ВСИЧКИТЕ от тези играчи бяха закупени от Рафаел Бенитес. Като изключим един от тези футболисти, ВСИЧКИ други играят в грандове. Испанеца е похарчил 250 млн. паунда по време на престоя си в клуба. Само с тази сума, която получи от играчите, отделно ТВ права, спонсори, сувенири (чашки, значки, шалчета и т.п.), фланелки, спечелен ФА Къп, парите от спечеления финал през 2005, финала от 2007. Това са много пари и мога да ви кажа, че по тези изчисления, ние сме дори на печалба. Ако заради това, което съм изброил мислите, че престоя на Бенитес зад кормилото на отбора е провал, то говори колко сте наясно с детайлите.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 25 сеп 2011 19:28

liverpool96 написа:Фернандо Торес = 50 млн. паунда - Челси

Само от горепосочените играчи, клубът инкасира 125,8 млн. паунда. ВСИЧКИТЕ от тези играчи бяха закупени от Рафаел Бенитес. Като изключим един от тези футболисти, ВСИЧКИ други играят в грандове. Испанеца е похарчил 250 млн. паунда по време на престоя си в клуба. Само с тази сума, която получи от играчите, отделно ТВ права, спонсори, сувенири (чашки, значки, шалчета и т.п.), фланелки, спечелен ФА Къп, парите от спечеления финал през 2005, финала от 2007. Това са много пари и мога да ви кажа, че по тези изчисления, ние сме дори на печалба. Ако заради това, което съм изброил мислите, че престоя на Бенитес зад кормилото на отбора е провал, то говори колко сте наясно с детайлите.

Нали се сещаш, че това не говори добре, че са в грандове, защото Пул е Гранд и не трябва да продава подобни играчи на конкуренти. Друг е въпроса, че от горе посочените само 3ма стават за нещо. Рафа не е кой знае какво ако беше велик, нямаше да го уволнят това е мое мнение. А и как може да говорите, че Кени прави глупусти след като Рафа ги правеше 1 след друга няма да говорим зара ди кой напусна Шаби Алонсо и кой пренебрегваше Бабел?

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 25 сеп 2011 19:49

dsadsadasdasdasd написа:
liverpool96 написа:Фернандо Торес = 50 млн. паунда - Челси

Нали се сещаш, че това не говори добре, че са в грандове, защото Пул е Гранд и не трябва да продава подобни играчи на конкуренти. Друг е въпроса, че от горе посочените само 3ма стават за нещо. Рафа не е кой знае какво ако беше велик, нямаше да го уволнят това е мое мнение. А и как може да говорите, че Кени прави глупусти след като Рафа ги правеше 1 след друга няма да говорим зара ди кой напусна Шаби Алонсо и кой пренебрегваше Бабел?

Прав си, Бабел си е просто уникален и за жалост го пуснахме да си отиде. Но имам в предвид друго. Не казвам, че Рафа е по-добър треньор от Кени, такива сравнения не може и не трябва да има. Опровергавам само мненията на някои, че "испанската лоена свиня" само е харчила. Ами с горното си мнение ви показвам, че не е така! Рафа е дал изключително много на клуба, както и Кени, така че НИКАКВИ сравнения не трябва да има между тях. Това са две големи личности в нашата история. Ние не трябва да ги сравняваме, а да им се радваме, че са издигнали клуба по един или друг начин. :)

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 25 сеп 2011 20:10

Alonso_Massa,с тва чувство за хумор не си за тоя форум.Направо ме срина :lol:.
Радвам се,че аз съм ти по-интересен от темата за Ливърпул 8-).
Явно щом съм на 30,не трябва да влизам в спор с хора по-малки от 20 години.
Като виден фройдист успя да ме прочетеш като книга след 2-3 поста.Толкова си умен,мейт :mrgreen: :arrow:

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 25 сеп 2011 20:25

PeterForsberg написа:Alonso_Massa,с тва чувство за хумор не си за тоя форум.Направо ме срина :lol:.
Радвам се,че аз съм ти по-интересен от темата за Ливърпул 8-).
Явно щом съм на 30,не трябва да влизам в спор с хора по-малки от 20 години.
Като виден фройдист успя да ме прочетеш като книга след 2-3 поста.Толкова си умен,мейт :mrgreen: :arrow:

Честно да ти кажа не си личи, че си на почти 30... Пък по това, че обиждаш някой като не е на твойто мнение си говори само по себе си...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 25 сеп 2011 21:04

Alonso_Massa,честно да ти кажа-прекаляваш.Нещо се опитваш да ми правиш твърде лични коментари и ще ти търпя анаболните скодоумия още малко.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 25 сеп 2011 21:27

Момчета, стига сте се карали, все пак сме фенове на един велик отбор. Кой бил на 30, кой бил на 20, има ли значение въобще? Аз ноември месец като ще правя 15, какво? Няма значение на колко си, а колко ти е капацитета. Пък и да се плюем феновете взаимно си е напълно безсмислено. Да, не всички сме на едно мнение, но нека поне подкрепяме гледната точка на другия.

П.С. Засрамете се малко, пикльо като мене да ви дава уроци по етика. :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 25 сеп 2011 21:43

Oф не ми се спори вече. Въобще не трябваше да започвам този ш*бан спор... Айде лека от мен.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 25 сеп 2011 22:17

Като прочетох как се кланяте на бог гафа направо изпопадах на земята от смях и не се сдържах.Първо относно трансферите -бабел го купихме за 12 и го продадохме за 7 ебати бизнеса :shock: .Същото се отнася и за риера взехме го за 8 продадохме го за 5 ама нищо тва е ебати сделката все пак гафа я е направил.Нещо да кажете за ония Ел жар дето се опитваше да го наложи и заради който изгубихме срещу мидълзбро и на практика една от причините да изгубим титлата(хендо в сравнение с ел жар е джерард-йовов).Иначе в този сезон в който според вас"всичко сме мачкали" в най силния сезон на лойчо на края на сезона барахме мекия(не взехме ни 1 купа)Егати и силния сезон.Повечето от вас викат имали сме победи незнам си кво.И кво от тия победи неква купа взехме ли поне финал играхме ли ония сезон?В историята пише този и онзи са взели купите а не тоз е бил на олд трафорд онзи на стамфорд бридж .през 2005-та година взе титлата с играчите на даскала(може би повечето от вас незнаят кой е той де извинявам се за което) , дори на почивката освен 1 смяна нищо свързано с тактиката не е казал на играчите(той си го каза директно в интервю) и обрата дойде от чисто лидерските качества на джерард и не малка доза късмет.При него винаги сме били в борбата за титлата казвате-освен 2009 друг сезон почти никакъв шанс не сме имали за първото място.Последната му година помните ли къде завършихме?Тогава кой му бе виновен.Че ако някой измежду торес и джерард ги нямаше се молехме на някоя дузпичка или някой да си вкара автогол за да бием.Казвате че при Кени сме се мъчели с Улвс.ЧЕ ВИЕ КОЛКО ВРЕМЕ ПОМНИТЕ БЕ?!?!!Последния му сезон с кански мъки ги бихме в 2:0 като бяха с човек по малко а като гости направихме равен с тях(за справка мишката Кени ги би с 3;0)Похарчил е толкова много пари за 76 играчи за тези 6 години повечето от които нямат и 5 мача за отбора но взимат заплата не по малко от 90 хилки,последния пример е йованович.Тоя "специалист" взе готов отбор на интер който е спечелил всичко възможно и отбора веднага тръгва надолу, на всичкото отгоре искаше над 50-60 млн за трансфери.Инче кажете ми какво предпочитате :ние да бием манго с 4:1 и да не станем шампиони или те да ни бият 4:1 и да станем а?При него имаме две 4-ти места,едно 3-то,едно второ, едно седмо и едно пето място.Това ако е успех за 6 години работа...Тоя човек е изхарчил доста повече от САФ и за 6 години няма ни една титла докато ония дъртак взима трофей след трофей и то все с "британски мишки" щото сигурно и той живее в 90-те.Че тая пенсия само от роналдо взе 90 млн а вие тука го хвалите тоя че от 7 играча сме взели 100 млн.Имал рекорд в ШЛ за най изразителна победа-кво ме топли тва вече ако с тез рекорди срещу некви резаци се радваме кога ще започнем да взимаме трофей.Как можете да казвате че благодарение на него сме се станали силни ей тва ме разби.Сигурно работата на Шенки,Пейсли,Кени и т.н. е нищо в сравнение с работата на тоз мошенник :mrgreen: .Какъв гръбнак е изградил тоя?! Рейна дето още не се е научил как се излиза при корнер ли(понякога наистина ни е вадил но понякога ни и закопава)И как може да преквалифицираш централен нападател на крило тромав играч като Каут при това на 27 години?!Ще ми обясните ли защо изгони Алонсо?Защо замени легендата хюпия с някакъв гръцки рибар?Защо взе Кийн за 20 и след няколко месеца го продаде на безценица след като играеше много добре?!Този Щъркел дето го е купил прави 4-5 силни мача и останалата част от сезона допускаме голове само заради него.Също защо изгони и Бенаюн?Защо купи контузения Акуилани за 20 млн при положение че сега едва ли ще се намери някой който да даде и 5 за него?
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Върни се в “Ливърпул”