we are the champions написа:СТИГА С ТОЗИ НАПАДАТЕЛ ! трябва моментално ама не забавно да се купи заместник на Джонсън защото пича от мач става се по зле !
3 бека за 1 трансферен прозорец ще ни дойдат малко множко.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
we are the champions написа:СТИГА С ТОЗИ НАПАДАТЕЛ ! трябва моментално ама не забавно да се купи заместник на Джонсън защото пича от мач става се по зле !
Milkoy написа:chakalat написа:
Не се опитвам да те убедя че трябва да играем с 2-ма нападатели а че трябва да ги имаме, защото в момента реално сме само със Стъридж.Несериозно е ...
Съгласен съм 100%. Просто ако вземем Фалкао/Кавани ще трябва да играем с двама или да ги редуваме със Стъридж, което е абсурд.
Milkoy написа:dNelbandian написа:Milkoy написа:chakalat написа:Milkoy написа:dNelbandian написа:После ми кажете дали не трябва един доказан голмайстор като Фалкао, а не пенсионери като Ето'о
Що, много пропуски ли направихме с наличните?
Проблемите въобще не бяха в атаката или сме гледали различни мачове?
Този мач по никакъв начин не доказва нуждата от Фалкао, сори
Напротив, Стъридж го нямаше на терена до появата на Ламбърт но с Ламбърт в ШЛ и срещу по сериозни отбори ?
Не мисля, че можем да обвиняваме Стъридж, проблемът е, че липсваше интензивност в средата на терена и съответно малко топки към нападателя. Отделно, сигурно е, че ще се купи нов нападател, така че няма да сме само с Ламбърт във ШЛ, спокойно. Въпросът е кой.
Не виждаш ли, че Стъридж като няма ден и просто е безличен, да вкара гол, но не направи нищо друго. Не виждам как в 60 мача за созона ще е на високо ниво и най-важното ще вкарва голове. Не разбираш ли, че Ливърпул се нуждае спешно от борбен и в същия момент с усет към гола нападател. Какъв Ламбърт, той никога няма да бъде голмайсторът, от който Ливърпул се нуждае, а именно голова машина, да за 3-ти избор става, но не и за титуляр. Ето'о не нито борбен играч, нито бърз, нито вече бележи толкова голове, все пак е на 32 години( или кой знае, може би и повече ). Ето' о може да бъде 3-ти избор, но Ливърпул вече има играч като за трети избор и това е Ламбърт.
Фалкао или Кавани са точните играчи, от които Ливърпул се нуждае. И какво си мислиш, че един Ето' о ще има ниска заплата ли? Не виждаш ли, че няма да се съгласи за под 120 000, 130 000 паунда на седмица. Не виждам нищо изгодно да се плаща такава заплата на играч, който най-вероятно ще си тръгне след края на сезона и по-важното, НЯМА ДА ВКАРА ПОВЕЧЕ ОТ НЯКОЛКО ГОЛА.
Естествено, няма смисал да продължавам, ти естествено ще се направиш на професор и ще чудиш каква глупост да напишеш, но няма как да приемеш истината, а тя е, че Ливърпул се нуждае от класа и борбеност, а не просто от някой смешник.
Ти май лежиш на стари лаври и забрвяш, че в Шампионската Лига отборите са класни и не са като Сонтон.
Пак ще ти обясня. Проблемът в безличността на нападателя най-често е проблем на халфовете. И ти, и чакала, и Гил се опитвате да ме убедите, че е по-добре да играем с двама нападатели, но очевидно Роджърс има други планове. А той досега е показал, че може да му се вярва. След един мач е смешно да се правят такива изводи. И още нещо. Никъде не съм казал, че не ни трябва борбен и с усет към гола нападател. Единственото, което твърдя е, че Фалкао и Кавани за мен не са нашите хора. И да подчертая - не защото са слаби футболисти, харесвам ги и двамата.
suareshampion написа:Доволен съм от трите точки .Моите хора пак вкараха. Постепенно ще набираме инерция . Взеха ни средата светците.Ако Лалана беше на мястото на Лукас ,нещата щеше да са по различни,но той ще се върне скоро .Разчитам изключително много на него.Джан също има място на терена .
Търпението ми към Ламбърт доста почна да се изчерпва .Продадохме най силния нападател във ВЛ и май взехме ...най слабия ?! Все пак ,имам още малко търпение . При това положение ,искам Борини да остане,дори и да вземем още един класен нападател .А аз съм сигурен ,че ще вземем.Нека да има .
Саутхямтън ме изненадоха приятно .По добри са от Суонзи ,които пък взеха ,че отново биха манафите вчера и отново на техен терен .
Искам да поздравя главния съдия в мача ...Да ти еба майката Клатенбърг !! ...а Шкъртел и Джонсън вече даже ми омръзна да ги поздравявам,те си знаят.
suareshampion написа:Доволен съм от трите точки .Моите хора пак вкараха. Постепенно ще набираме инерция . Взеха ни средата светците.Ако Лалана беше на мястото на Лукас ,нещата щеше да са по различни,но той ще се върне скоро .Харесвам го и разчитам изключително много на него.Джан също има място на терена .
Търпението ми към Ламбърт доста почна да се изчерпва .Продадохме най силния нападател във ВЛ и май взехме ...най слабия ?! Все пак ,имам още малко търпение . При това положение ,искам Борини да остане,дори и да вземем още един класен нападател .А аз съм сигурен ,че ще вземем.Нека да има .
Саутхямтън ме изненадоха приятно .По добри са от Суонзи ,които пък взеха ,че отново биха манафите вчера и отново на техен терен .
Искам да поздравя главния съдия в мача ...Да ти еба майката Клатенбърг !! ...а Шкъртел и Джонсън вече даже ми омръзна да ги поздравявам,те си знаят.
john barnes написа:suareshampion написа:Доволен съм от трите точки .Моите хора пак вкараха. Постепенно ще набираме инерция . Взеха ни средата светците.Ако Лалана беше на мястото на Лукас ,нещата щеше да са по различни,но той ще се върне скоро .Разчитам изключително много на него.Джан също има място на терена .
нищо не казваш за лукас?
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Milkoy написа:we are the champions написа:СТИГА С ТОЗИ НАПАДАТЕЛ ! трябва моментално ама не забавно да се купи заместник на Джонсън защото пича от мач става се по зле !
E, ние взехме
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
suareshampion написа:Доволен съм от трите точки .Моите хора пак вкараха. Постепенно ще набираме инерция . Взеха ни средата светците.Ако Лалана беше на мястото на Лукас ,нещата щеше да са по различни,но той ще се върне скоро .Харесвам го и разчитам изключително много на него.Джан също има място на терена .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта