Ливърпул - Саутхемптън 17.08.2014 | 15:30 | 2-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Re: Ливърпул - Саутхемптън 17.08.2014 | 15:30 |

Мнениеот Karsa Orlong » 17 авг 2014 18:23

we are the champions написа:СТИГА С ТОЗИ НАПАДАТЕЛ ! трябва моментално ама не забавно да се купи заместник на Джонсън защото пича от мач става се по зле !

3 бека за 1 трансферен прозорец ще ни дойдат малко множко.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 17 авг 2014 18:29

Milkoy написа:
chakalat написа:
Не се опитвам да те убедя че трябва да играем с 2-ма нападатели а че трябва да ги имаме, защото в момента реално сме само със Стъридж.Несериозно е ...

Съгласен съм 100%. Просто ако вземем Фалкао/Кавани ще трябва да играем с двама или да ги редуваме със Стъридж, което е абсурд.

Ще играем с който прецени БР ако нужно с 2-мата ако е нужно с един от 2-мата.Не виждам какъв е проблема да имаш 2-ма класни нападатели като според съперника да оставяш единия резерва периодично.И Стъридж е седял резерва и Фалкао даже и в Монако.На всички други постове имаме опция(имаме 5 бека,5 централни защитници,достатъчно халфове но само един нападател който има класа за титуляр) за смяна при контузия или слаба форма но какво правим ако Стъридж получи травма за няколко мача.С Ламбърт ще гоним ШЛ и титла ? Ясно е на всеки че той ще влиза резерва и евентуално за купите.

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 17 авг 2014 18:32

Milkoy написа:
dNelbandian написа:
Milkoy написа:
chakalat написа:
Milkoy написа:
dNelbandian написа:После ми кажете дали не трябва един доказан голмайстор като Фалкао, а не пенсионери като Ето'о

Що, много пропуски ли направихме с наличните?
Проблемите въобще не бяха в атаката или сме гледали различни мачове?
Този мач по никакъв начин не доказва нуждата от Фалкао, сори ;)

Напротив, Стъридж го нямаше на терена до появата на Ламбърт но с Ламбърт в ШЛ и срещу по сериозни отбори ?

Не мисля, че можем да обвиняваме Стъридж, проблемът е, че липсваше интензивност в средата на терена и съответно малко топки към нападателя. Отделно, сигурно е, че ще се купи нов нападател, така че няма да сме само с Ламбърт във ШЛ, спокойно. Въпросът е кой.

Не виждаш ли, че Стъридж като няма ден и просто е безличен, да вкара гол, но не направи нищо друго. Не виждам как в 60 мача за созона ще е на високо ниво и най-важното ще вкарва голове. Не разбираш ли, че Ливърпул се нуждае спешно от борбен и в същия момент с усет към гола нападател. Какъв Ламбърт, той никога няма да бъде голмайсторът, от който Ливърпул се нуждае, а именно голова машина, да за 3-ти избор става, но не и за титуляр. Ето'о не нито борбен играч, нито бърз, нито вече бележи толкова голове, все пак е на 32 години( или кой знае, може би и повече ). Ето' о може да бъде 3-ти избор, но Ливърпул вече има играч като за трети избор и това е Ламбърт.
Фалкао или Кавани са точните играчи, от които Ливърпул се нуждае. И какво си мислиш, че един Ето' о ще има ниска заплата ли? Не виждаш ли, че няма да се съгласи за под 120 000, 130 000 паунда на седмица. Не виждам нищо изгодно да се плаща такава заплата на играч, който най-вероятно ще си тръгне след края на сезона и по-важното, НЯМА ДА ВКАРА ПОВЕЧЕ ОТ НЯКОЛКО ГОЛА.
Естествено, няма смисал да продължавам, ти естествено ще се направиш на професор и ще чудиш каква глупост да напишеш, но няма как да приемеш истината, а тя е, че Ливърпул се нуждае от класа и борбеност, а не просто от някой смешник.
Ти май лежиш на стари лаври и забрвяш, че в Шампионската Лига отборите са класни и не са като Сонтон.

Пак ще ти обясня. Проблемът в безличността на нападателя най-често е проблем на халфовете. И ти, и чакала, и Гил се опитвате да ме убедите, че е по-добре да играем с двама нападатели, но очевидно Роджърс има други планове. А той досега е показал, че може да му се вярва. След един мач е смешно да се правят такива изводи. И още нещо. Никъде не съм казал, че не ни трябва борбен и с усет към гола нападател. Единственото, което твърдя е, че Фалкао и Кавани за мен не са нашите хора. И да подчертая - не защото са слаби футболисти, харесвам ги и двамата.

Ти си уникален обаче, ама не в добрия смисал на думата.
Ти не рабираш ли, че евентуална кунтузия на Стъридж.... И край, няма кой да го замести.
И как така реши, че нападателите не могат да се редуват? Че Манчестър Сити, как редуват 3 ма нападатели, а ти ми се правиш на спец как сме щели да редуваме 2 ма класни

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 авг 2014 19:09

Доволен съм от трите точки .Моите хора пак вкараха. Постепенно ще набираме инерция . Взеха ни средата светците.Ако Лалана беше на мястото на Лукас ,нещата щеше да са по различни,но той ще се върне скоро .Харесвам го и разчитам изключително много на него.Джан също има място на терена .
Търпението ми към Ламбърт доста почна да се изчерпва .Продадохме най силния нападател във ВЛ и май взехме ...най слабия ?! Все пак ,имам още малко търпение . При това положение ,искам Борини да остане,дори и да вземем още един класен нападател .А аз съм сигурен ,че ще вземем.Нека да има .
Саутхямтън ме изненадоха приятно .По добри са от Суонзи ,които пък взеха ,че отново биха манафите вчера и отново на техен терен .
Искам да поздравя главния съдия в мача ...Да ти еба майката Клатенбърг !! ...а Шкъртел и Джонсън вече даже ми омръзна да ги поздравявам,те си знаят.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes

Мнениеот john barnes » 17 авг 2014 19:14

suareshampion написа:Доволен съм от трите точки .Моите хора пак вкараха. Постепенно ще набираме инерция . Взеха ни средата светците.Ако Лалана беше на мястото на Лукас ,нещата щеше да са по различни,но той ще се върне скоро .Разчитам изключително много на него.Джан също има място на терена .
Търпението ми към Ламбърт доста почна да се изчерпва .Продадохме най силния нападател във ВЛ и май взехме ...най слабия ?! Все пак ,имам още малко търпение . При това положение ,искам Борини да остане,дори и да вземем още един класен нападател .А аз съм сигурен ,че ще вземем.Нека да има .
Саутхямтън ме изненадоха приятно .По добри са от Суонзи ,които пък взеха ,че отново биха манафите вчера и отново на техен терен .
Искам да поздравя главния съдия в мача ...Да ти еба майката Клатенбърг !! ...а Шкъртел и Джонсън вече даже ми омръзна да ги поздравявам,те си знаят.

нищо не казваш за лукас?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 17 авг 2014 19:15

suareshampion написа:Доволен съм от трите точки .Моите хора пак вкараха. Постепенно ще набираме инерция . Взеха ни средата светците.Ако Лалана беше на мястото на Лукас ,нещата щеше да са по различни,но той ще се върне скоро .Харесвам го и разчитам изключително много на него.Джан също има място на терена .

Много си лош :) Рики има - няма 20 мин този мач ! Чакай поне един полувреме да изиграе ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 авг 2014 19:17

john barnes написа:
suareshampion написа:Доволен съм от трите точки .Моите хора пак вкараха. Постепенно ще набираме инерция . Взеха ни средата светците.Ако Лалана беше на мястото на Лукас ,нещата щеше да са по различни,но той ще се върне скоро .Разчитам изключително много на него.Джан също има място на терена .

нищо не казваш за лукас?

Слаб мач за него,може много повече ...но и капитана едвам ходеше . При подготовката на Роджърс ,съм забелязал ,че играчите навлизат в оптимална физическа форма към началото на ноември.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 17 авг 2014 19:22

Играта не беше кой знае какво. Важни са 3-те точки. Засега толкова. По-добре 3т. грозни, отколкото много красива 1.
Лалана и Маркович не са влезли в състава още, не забравяйте. Ще дойде и креативността.
Ламбърт е чудесен вариант Б. Супер попълнение ще се окаже след като видяхте как Саутхамптън се объркаха като влезе той. Има вече и разнообразие. Може и да гоним мач и да държим мач.
Защитата отново леко палава... дайте да вземем Малдини и зад него Джиджи и сме готови :mrgreen:
Дано се сработят по-добре, защото ще ни опънат шушоните още другата седмица Манчестърите...
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 17 авг 2014 19:23

Milkoy написа:
we are the champions написа:СТИГА С ТОЗИ НАПАДАТЕЛ ! трябва моментално ама не забавно да се купи заместник на Джонсън защото пича от мач става се по зле !

E, ние взехме :)

Именно. Нека не забравяме, че от другия мач, който си е истинско предизвикателство, Морено ще е на линия, както може би Маркович и да се надяваме Лалана. Първо, че повечето ни нови пълнения не можеха да вземат участие в днешния мач поради една или друга причина, и второ, че Брендо ясно си каза, че иска още 1-2 нови попълнения. Нека изчакаме до октомври, според мен, до тогава отбора ще навлезе в ритъм и ще се сработи. Тогава ще стане страшно, особено ако вземем Фалкао, Ройс или който и да е класен нападател. Честита победа, тя е най-важната, играта ще я гледаме по-нататък! :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 17 авг 2014 19:27

suareshampion написа:Доволен съм от трите точки .Моите хора пак вкараха. Постепенно ще набираме инерция . Взеха ни средата светците.Ако Лалана беше на мястото на Лукас ,нещата щеше да са по различни,но той ще се върне скоро .Харесвам го и разчитам изключително много на него.Джан също има място на терена .

А не мислиш ли, че по-скоро Лалана/Маркович ще е на крилото, а Коутиньо да влезе в средата зад Стъридж и да останат Хендерсън/Джан и Джерард/Джан/Лукас, тъй като и днес Коутиньо беше на крилото и се изгуби докато беше на терена, а миналия сезон и в предсезонните мачове се видя, че когато е в центъра той е играча който най-много се откроява в състава?
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”