Манчестър Сити - Ливърпул 26.12.2013 | 19:30 | 2-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Манчестър Сити - Ливърпул 26.12.2013 | 19:30
[offtopic]Каквото ме емнахте все едно го питам обратен ли си, просто в последния месец, който и пост да му прочета пише само и единствено за Суарез, а никът му.. пф. Какво се бил обяснявал на момиче, лошо ли е? Дядо ми е за Пуул, редовно говорим с него за отбора, ама не ме е пратил на майната ми, защото видиш ли съм момиче.[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:wolf написа:ralka_levskarka написа:suareshampion написа:ralka_levskarka написа:Еми като ти гледам въпросчето,май си нова . Обиждаш ме с тоя въпрос.
Нова съм да, нищо, че рега ми е от 2009
Абе ти нямаш спиране бе, тука ли живееш?
Цял ден, цяла нощ /от таблети влизам/.

- ralka_levskarka
- Контакти:
wolf написа:ralka_levskarka написа:wolf написа:ralka_levskarka написа:suareshampion написа:ralka_levskarka написа:Еми като ти гледам въпросчето,май си нова . Обиждаш ме с тоя въпрос.
Нова съм да, нищо, че рега ми е от 2009
Абе ти нямаш спиране бе, тука ли живееш?
Цял ден, цяла нощ /от таблети влизам/.
ти си луда
[offtopic]Честно казано това беше иронично, цял ден, цяла нощ

Че влизам от таблета влизам, но преди беше много повече. Вече почти не пиша в Спам Темата. Явявам се само за темите на Левски за мачовете и селекцията и в Пуул за мачовете, и в играта за прогнозите на Левски и ШЛ.
П.С. и да луда съм

смени ли праха за пране или фланелката още е супер избледняла? 

- ralka_levskarka
- Контакти:
wolf написа:смени ли праха за пране или фланелката още е супер избледняла?

Не може да се промени, от волейбола ми е, небесно синьо, остави го Илиян льольото, той този кара на ч*кии и затова е напрегнат толкова.

Six of their last nine Premier League meetings have been draws, with City's two wins and Liverpool's solitary victory all coming by a 3-0 scoreline at home.
Liverpool's last Premier League win at the Etihad was back in October 2008
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
- Karsa Orlong
- Контакти:
Лошо ни е положението в бековете, тоя дървар Кели не искам да е титуляр ... същевременно за тях се връща Сабалета, който според мен е най-добрият десен бек в лигата.
Karsa Orlong написа:Лошо ни е положението в бековете, тоя дървар Кели не искам да е титуляр ... същевременно за тях се връща Сабалета, който според мен е най-добрият десен бек в лигата.
Те и Ленен и Уокър бяха много страшни,а ги видяхме какви ги свършиха.
Миналия сезон и в двата мача късмета беше на страната на Сити,мисля че е в този сезон късмета ще е на наша страна и напук на всички очаквания Ливърпул да падне,ще вземем трите точки!

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- KOPScousers
- Контакти:
HoUs4oOL написа:Karsa Orlong написа:Лошо ни е положението в бековете, тоя дървар Кели не искам да е титуляр ... същевременно за тях се връща Сабалета, който според мен е най-добрият десен бек в лигата.
Миналия сезон и в двата мача късмета беше на страната на Сити,мисля че е в този сезон късмета ще е на наша страна и напук на всички очаквания Ливърпул да падне,ще вземем трите точки!
Чул те Господ! Искрено се надявам да победим, най-много от всички мачове до сега през сезона. Искам да затвърдим първото място с победа над пряк конкурент и да покажем на всички, че имаме силите да се борим с най-добрите!

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
- Karsa Orlong
- Контакти:
HoUs4oOL написа:Karsa Orlong написа:Лошо ни е положението в бековете, тоя дървар Кели не искам да е титуляр ... същевременно за тях се връща Сабалета, който според мен е най-добрият десен бек в лигата.
Положението в Смотнъм е толкова трагично, че Ленън и Уокър ходеха с по 2 патерици на мача с нас. Сити като домакин е нещо съвсем различно. И все пак аз се надявам поне на точка, защо не и на 3, във футбола няма невъзможни неща.