Няколко неща ми направиха впечатление в този мач.
На първо място ,разбира се ,отново Луис Суарес ,изнесе мача . Най добрия ! Без него сме за никъде .
Уникален голмайстор и раздава уникални извеждащи пасове .Вкара набързо 2 гола ,подаде голов пас и на практика ,отказа противника .Освен това още два три пъти я даде идеално зад гърба на защитниците и изведе в чиста позиция Стърлинг и дебелия Джонсон,на който обаче му е трудно повеждането.Дебелия беше най слабия на терена .Монтоя ми е мечта.
Точно тия извеждащи пасове зад гърба на защитита ми харесаха много. Точно това искам .Барса ,използват тия пасове от години и това им донесе големи успехи. Обожавам тия пасове .Дано продължаваме да ги практикуваме.В тоя смисъл,бързия Стърлинг се включваше много добре зад гърба.
Другото ,което отново ми направи впечатление е ,че играта без капитана е корено различна в средата на терена . Много повече движение ,много повече пресираме ,докато той е по муден ,по малко движи и не пресира достатъчно . Алън е човека.
Поздравления за Роджърс за страхотната преса ,която налагаме . Следа като изгубим топката и веднага до 5 секунди ,отново тя е в наше притежание. Това искам да гледам !
В защита ми хареса ,само моя човек Сако ! Отново много стабилен и над всички ! Останалите колебливи. При гола Шкъртел и Кели пазеха един и същи човек и оставиха другия сам и той необезпокояван от никой ,си я вкара без проблем. Смях.
Фланаган започна много плахо мача ,обърка една две топки при изнасянето ,минаваха го лесно и бяха близо до гол .Но след като Луис успокои отбора психически ,тогава Фланаган влезе в час . За Хендерсън важи същото.Той също започна много зле мача ,имаше много брак в пасовете .
Роджърс логично дръпна отбора през втората част ,тъй като преднината беше добра а и имаме сериозен мач само след 5 дни .
Забележката ми към него е ,че отново не даде шанс на Алберто ,Аспас и Моузес ,въпреки добрата преднина ,която имахме на полувремето.
Сисоко вече е ясно ,че е пътник . Там изобщо не можах да разбера ,за какво става въпрос. Явно има нещо зад кулисите ,иначе не виждам логика ,дори да не е в групата.
Много се радвам на поредните 3 точки ! Умирам от кееееееф

Отново сме първи ,дори без Стъридж. Да е жив и здрав моя човек Луис !!!!! 19 гола плюс незнам колко асистенции ,за само 11 мача . Най добрия !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.