Ливърпул - Кардиф Сити 21.12.2013 | 14:45| 3-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Re: Ливърпул - Кардиф Сити 21.12.2013 | 14:45

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 21 дек 2013 16:51

9lives написа:
Stanislav_Ivanov написа:Честита победа ! Не искам да ви отнемам от ентусиазма,но това бяха Кардиф. В мачовете със Сити и със нас,няма да играете толкова силно ;)

Еми те и Стоук Сити и Съндърланд не трябваше да ви затруднят ама....

Аз не съм казал,че Челси е играл нещо последните мачове,но няма как да ви дадем да играете така и срещу нас.Не съм дошъл да се заяждам,просто изказвам мнение.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 21 дек 2013 16:52

HoUs4oOL написа:
Stanislav_Ivanov написа:Честита победа ! Не искам да ви отнемам от ентусиазма,но това бяха Кардиф. В мачовете със Сити и със нас,няма да играете толкова силно ;)

Последните четири мача Челси е трагичен,специалния говори само дивотии по медиите,имате страшни играчи,а играете най-грозния футбол от отборите от Топ5???

Срещу Арсенал и Ливърпул,ще се види истинското лице на Челси в момента.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 21 дек 2013 16:53

Stanislav_Ivanov написа:
HoUs4oOL написа:

Последните четири мача Челси е трагичен,специалния говори само дивотии по медиите,имате страшни играчи,а играете най-грозния футбол от отборите от Топ5???

Срещу Арсенал и Ливърпул,ще се види истинското лице на Челси в момента.

Ще чакаме да го видим тогава. :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 21 дек 2013 16:57

Честита ви победа! ;)
[offtopic][center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/60b8d8a3587a729fe27775832821684f/tumblr_n6uwkeSuAE1rztzhzo1_r1_500.png[/wrapimg][/center][/offtopic]

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 21 дек 2013 16:58

Stanislav_Ivanov написа:
9lives написа:

Еми те и Стоук Сити и Съндърланд не трябваше да ви затруднят ама....

Аз не съм казал,че Челси е играл нещо последните мачове,но няма как да ви дадем да играете така и срещу нас.Не съм дошъл да се заяждам,просто изказвам мнение.

Това ми е идеята и на мен. И двата отбра ще играят силно, но какъв е смисъла отбора да хаби сили след като след 4 дена има мач със Сити и води с 3-0.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 21 дек 2013 17:01

Нормално е феновете на Челси да имат голямо самочувствие,тъй като са смятани за основен фаворит за титлата.
В мача срещу нас напрежението ще е върху тях според мен,всички подценяват Ливърпул и очакват да има спад в резултатите.
Но каквото и да става целта пред Ливърпул си остава Топ4 поне до края на януари!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 21 дек 2013 17:04

Няколко неща ми направиха впечатление в този мач.
На първо място ,разбира се ,отново Луис Суарес ,изнесе мача . Най добрия ! Без него сме за никъде .
Уникален голмайстор и раздава уникални извеждащи пасове .Вкара набързо 2 гола ,подаде голов пас и на практика ,отказа противника .Освен това още два три пъти я даде идеално зад гърба на защитниците и изведе в чиста позиция Стърлинг и дебелия Джонсон,на който обаче му е трудно повеждането.Дебелия беше най слабия на терена .Монтоя ми е мечта.
Точно тия извеждащи пасове зад гърба на защитита ми харесаха много. Точно това искам .Барса ,използват тия пасове от години и това им донесе големи успехи. Обожавам тия пасове .Дано продължаваме да ги практикуваме.В тоя смисъл,бързия Стърлинг се включваше много добре зад гърба.
Другото ,което отново ми направи впечатление е ,че играта без капитана е корено различна в средата на терена . Много повече движение ,много повече пресираме ,докато той е по муден ,по малко движи и не пресира достатъчно . Алън е човека.
Поздравления за Роджърс за страхотната преса ,която налагаме . Следа като изгубим топката и веднага до 5 секунди ,отново тя е в наше притежание. Това искам да гледам !
В защита ми хареса ,само моя човек Сако ! Отново много стабилен и над всички ! Останалите колебливи. При гола Шкъртел и Кели пазеха един и същи човек и оставиха другия сам и той необезпокояван от никой ,си я вкара без проблем. Смях.
Фланаган започна много плахо мача ,обърка една две топки при изнасянето ,минаваха го лесно и бяха близо до гол .Но след като Луис успокои отбора психически ,тогава Фланаган влезе в час . За Хендерсън важи същото.Той също започна много зле мача ,имаше много брак в пасовете .
Роджърс логично дръпна отбора през втората част ,тъй като преднината беше добра а и имаме сериозен мач само след 5 дни .
Забележката ми към него е ,че отново не даде шанс на Алберто ,Аспас и Моузес ,въпреки добрата преднина ,която имахме на полувремето.
Сисоко вече е ясно ,че е пътник . Там изобщо не можах да разбера ,за какво става въпрос. Явно има нещо зад кулисите ,иначе не виждам логика ,дори да не е в групата.
Много се радвам на поредните 3 точки ! Умирам от кееееееф :) Отново сме първи ,дори без Стъридж. Да е жив и здрав моя човек Луис !!!!! 19 гола плюс незнам колко асистенции ,за само 11 мача . Най добрия !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 21 дек 2013 17:19

Отпуснахме се през второто полувреме, но това не е от значение. Нека да се радваме, че сме първи в класирането и да се радваме на уникалния голмайстор, който имаме в отбора. YNWA! :)

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 21 дек 2013 17:23

Много слаб Суарес днес ... аз ви казах, че ще се напие снощи, даже 3 не можа да вкара :lol:
P.S. Вторият му гол беше смразяващ кръвта просто ...

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 21 дек 2013 18:19

Суарес играч на мача.
Liverpool FC ‏@LFC 9m

Congratulations to @luis16suarez, who you voted as #LFC's MOTM versus Cardiff City today

Върни се в “Ливърпул”