an4o_321 написа:Тичай!
хукнах!
п.с. диагнозата не е оптимистична...
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
an4o_321 написа:Тичай!

Dzheff написа:an4o_321 написа:Тичай!
хукнах!
п.с. диагнозата не е оптимистична...![]()
![]()
liverpool96 написа:Добре де, но не мислиш ли, че можеше да гради всичко на по-минимални средства? Имам предвид, че можеше да се ограничи само Белами, Коатес и Енрике и да дава шанс на Шелви, на който му е време, на Стърлинг, Коуди и Сусо. Пък и миналия сезон с онзи състав мачкахме, толкова ли не можеше да запази същото ядро? Не че беше кой знае колко добър състава, но печелившия отбор не се пипа, това и първокласника го знае. Трябваше ли да даваме по 20 млн. за Даунинг и 16 за Хендерсън? Най-малко пък за Керъл? Ако бях, щях да търся далеч по-евтини и сполучливи варианти. Не обичам гръмките трансфери, пък и всичко да се подбира прецизно е жизненоважно за отбор от ранга на Ливърпул. Предвид контузията на Лукас, бих поискал Гранеро от Реал под наем, колкото да покрива зоната до края на сезона. Отпред щяха да бъдат Джерард и Шелви (Спиъринг) в ролята на градивни халфове. Две крила и само Суарес в атака. Арсенал от толкова много време играят само с Ван Перси в атака и са страшно ефективни с онова навлизане от дълбочина на офанзивните им единици. Нещата можеха да бъдат далеч по-добре преосмислени, не да се хвърлят баснословни суми за футболисти, на чиито статистиките им видиш ли били в прилично състояние.

Dzheff написа:liverpool96 написа:Добре де, но не мислиш ли, че можеше да гради всичко на по-минимални средства? Имам предвид, че можеше да се ограничи само Белами, Коатес и Енрике и да дава шанс на Шелви, на който му е време, на Стърлинг, Коуди и Сусо. Пък и миналия сезон с онзи състав мачкахме, толкова ли не можеше да запази същото ядро? Не че беше кой знае колко добър състава, но печелившия отбор не се пипа, това и първокласника го знае. Трябваше ли да даваме по 20 млн. за Даунинг и 16 за Хендерсън? Най-малко пък за Керъл? Ако бях, щях да търся далеч по-евтини и сполучливи варианти. Не обичам гръмките трансфери, пък и всичко да се подбира прецизно е жизненоважно за отбор от ранга на Ливърпул. Предвид контузията на Лукас, бих поискал Гранеро от Реал под наем, колкото да покрива зоната до края на сезона. Отпред щяха да бъдат Джерард и Шелви (Спиъринг) в ролята на градивни халфове. Две крила и само Суарес в атака. Арсенал от толкова много време играят само с Ван Перси в атака и са страшно ефективни с онова навлизане от дълбочина на офанзивните им единици. Нещата можеха да бъдат далеч по-добре преосмислени, не да се хвърлят баснословни суми за футболисти, на чиито статистиките им видиш ли били в прилично състояние.
Само с миналогодишните футболисти можеше и да постигнем нещо в краткосрочен, но не и в дългосрочен план - още към октомври/ноември щяхме да издъхнем. Коатес, Шелви, Стърлинг, Коуди и Сусо колкото и да са талантливи няма как да ни изнесат целия сезон. Особено ако бяха ни тръгнали резултатите, напрежението от натиска да се постигат само победи щеше да ги пречупи в даден момент, така че те също няма как да ни изнесат цял сезон точно в момента. Хендо със сигурност не струва 16 млн и не зная точно с каква цел беше купен. Даунинг беше алтернатива на провалените трансфери на Йънг и Азар - неговата цена като че ли също беше доста завишена и особено в началото бях крайно скептичен за него. В последно време обаче като че ли откривам лъч надежда в него... дано не е от приближаващия влак... Керъл беше трансфер взет "под пара" за да замени Торес в последния момент. Заради краткото налично време беше ясно, че трябва да се търси нападател от Англия и явно заради прословутата му статистика беше избран именно той. Откакто Кени е мениджър на Стиви му се набират не повече от 2-3 месеца чисто игра, така че трудно може да се каже че той е щял да бъде отпред в ролята на градивен халф. Суарес колкото и да е добър не може и не трябва да бъде без алтернатива в нападение - пример контузиите на Торес и жалкото подобие на отбор, което бяхме докато траеха те и съответно наказанието на Суарес - кой щеше да бъде на негово място тогава? През зимата НЕ СЕ ОТПУСНА БЮДЖЕТ за трансфери и това е причината да нямаме сега заместник на Лукас. Ако наистина можеш да договаряш по-евтино желаните футболисти, моля те отивай бързо към Ливърпул да смениш Комоли, че ми се повръща като го гледам това франсе...
leoric написа:Извинявай, Джеф, грешно ти разчетох ник-аНе знам, но 5 загуби в 6 мача е форма на изпадащ отбор, прекалено ми е тежко и мъчно да гледам отбора в това положение, а оправданията ми идват в повече. Не мога да си представя как човек може да излезе и да се орпавдата с умора... Това е патент на оня алкохолик с цирозата от театрото, не на легенда. Дразни, че слушаме едно и също, а на практика няма нищо. Това, че от следващия мач почваме и някой ще си изпати го слушам цял сезон, а вместо някой наистина да си изпати, нас ни унижават и унижават и то какви отбори. Като изключиш Арсенал, имаме загуби от Уигън, КПР и Съндърланд, което както и да го погледнеш са си задължителни 9 точки... Някои казваха, че ашетитът идвал с яденето (спечелването на КК), но явно КК е заситил предоволно амбициите на тия хора, които утре ще си вземат 70-80 хиляди, ще се натряскат, ще пребият приятелките си в някоя кръчма и следващата седмица пак срам, а този път ще е голям, щото сме гости на Нюкасъл...

an4o_321 написа:Щото, Кени е Бог на тактическите схеми и всичко останало и НИКОЙ друг на света не става за тренер. Абсурд!!!

Потребители, разглеждащи този форум: chucknoris и 4 госта