KingKenny написа:Liverpool forever_95 написа:Червени_шампиони написа:Да го духа Суарез, ако напусне, като Торес. Ебати боклуците момче, такива като Джерард, Гигс, Тоти, Карагър и т.н. са 1 на 100 000 000 вече.
За мен Луис Суарес не е предател и няма да бъде! Suarez will never walk alone!!!
Представи си следната картинка - Пелегрини идва с оферта от 60млн. паунда за Суарез и той отива в Сити. Отново ли няма да е предател.
Торес бива предател, Суарез не бива... Какво значение има къде отиваш, решил да си тръгнеш от клуба, който преди това си боготворял - ти си нищожник.
П.С. И не ми излизайте с това, че нямало да напусне имало време... сега сме 30 юни. До 31 август има 3 месеца и ако наистина си мислите, че това всичко, три месеца преди това, са спекулации само и единствено, интервютат , които дава са спекулации, аз главата си режа, пардон и двете.
Суарес не е Торес пич. Можеше да напусне много по-рано, ако искаше, но той подписа нов пет годишен договор с Ливърпул! Суарес не веднъж се врече във вярност на Ливърпул и е щастлив при нас, но както каза, медиите са тези, които се опитват да го очернят и за сега го правят успешно и това ще го накара да напусне АНГЛИЯ. Следователно няма как да отиде в Сити