Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool forever_95 » 30 май 2013 21:48

KingKenny написа:
Liverpool forever_95 написа:
Червени_шампиони написа:Да го духа Суарез, ако напусне, като Торес. Ебати боклуците момче, такива като Джерард, Гигс, Тоти, Карагър и т.н. са 1 на 100 000 000 вече.

За мен Луис Суарес не е предател и няма да бъде! Suarez will never walk alone!!!

Представи си следната картинка - Пелегрини идва с оферта от 60млн. паунда за Суарез и той отива в Сити. Отново ли няма да е предател.
Торес бива предател, Суарез не бива... Какво значение има къде отиваш, решил да си тръгнеш от клуба, който преди това си боготворял - ти си нищожник.

П.С. И не ми излизайте с това, че нямало да напусне имало време... сега сме 30 юни. До 31 август има 3 месеца и ако наистина си мислите, че това всичко, три месеца преди това, са спекулации само и единствено, интервютат , които дава са спекулации, аз главата си режа, пардон и двете.

Суарес не е Торес пич. Можеше да напусне много по-рано, ако искаше, но той подписа нов пет годишен договор с Ливърпул! Суарес не веднъж се врече във вярност на Ливърпул и е щастлив при нас, но както каза, медиите са тези, които се опитват да го очернят и за сега го правят успешно и това ще го накара да напусне АНГЛИЯ. Следователно няма как да отиде в Сити :) А дори и да ги нямаше тия писания по медиите, пак не би сменил Ливърпул за някой друг от Англия - напротив, пак щеше да отиде извън Англия. :)

john barnes

Мнениеот john barnes » 30 май 2013 22:07

Luis Suarez latest: "I haven't spoken to Real Madrid, but would be hard to say no to such a big club."Luis Suarez: "It is not true I have an agreement with Real Madrid. I am thinking about my future but I haven't decided anything yet"
Последна промяна от john barnes на 30 май 2013 22:33, променено общо 1 път.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 30 май 2013 22:09

john barnes написа:Luis Suarez latest: "I haven't spoken to Real Madrid, but would be hard to say no to such a big club."

Брат, то е ясно бе, до 31-ви август ще си замине, въпрос на време е. Ще е цяло чудо ако остане...

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 30 май 2013 22:22

ахаххахаха тука 3423423 страници само спорите излишно и сте се хвърлили в дерт за Суарез ахахах .

Роджърс: Всеки път, когато Суарес е далеч от Ливърпул, се случва нещо такова

това е от дата 29 март 2013 когато имаше мачове на националните и тогава го свързваха усилено с Байерн, точно когато Гуардиола беше официялно представен за треньор.

сега е същото само че не с БМ а с Реал М

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 30 май 2013 22:24

KingKenny написа:Торес бива предател, Суарез не бива... Какво значение има къде отиваш, решил да си тръгнеш от клуба, който преди това си боготворял - ти си нищожник.

Пропускаш някой неща.Торес няколко години приказва как е фен на клуба от дете.Заради това си е напуснал родния клуб.Торес много пъти заяви как .. никога няма да отиде в друг клуб в Англия.
Торес още за добър ден в Челси заяви ... как Ливърпул му било едва ли не трамплина към големите отбори.
Такива неща са дразнещи.Не е дали си е тръгнал или не.Всеки футболист рано или късно си заминава.

fearless for lfc

Мнениеот fearless for lfc » 30 май 2013 22:27

Сега на много фенове им става ясно защо Б.Р. трябваше да си замине. Със средна ръка тренер класни играчи няма как да се стоят вечно в отбора. Да припомня, че дори Стиви можеше да си тръгне през 2004 -та. Промяната е необходима, неизбежна и е въпрос на време.

Нека всички фенове прочетат имената на играчите по-долу и да си отговорят на въпроса кой от тях е предател и кой не е??? Така по-лесно ще си направите извода и за Луис.

Kevin Keegan
Ian Rush
Jamie Carragher
Michael Owen
Steve McManaman
Steven Gerrard
Robbie Fowler
Javier Mascherano
Xabi Alonso
Fernando Torres

Luis Suarez

Ако Брендан задържи Суарес аз му давам приза тренер на лято 2013.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 30 май 2013 22:29

styopa написа:
KingKenny написа:Торес бива предател, Суарез не бива... Какво значение има къде отиваш, решил да си тръгнеш от клуба, който преди това си боготворял - ти си нищожник.

Пропускаш някой неща.Торес няколко години приказва как е фен на клуба от дете.Заради това си е напуснал родния клуб.Торес много пъти заяви как .. никога няма да отиде в друг клуб в Англия.
Торес още за добър ден в Челси заяви ... как Ливърпул му било едва ли не трамплина към големите отбори.
Такива неща са дразнещи.Не е дали си е тръгнал или не.Всеки футболист рано или късно си заминава.

Суарез ако не помниш говореше как играел на Плейстейшън с Ливърпул... иначе детството му е било гадно. Абе да видим и той какво ще каже, да ще благодари и т.н., но все пак ще видим.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 30 май 2013 22:49

Суарез 1000 пъти каза че обича клуба, ще остане спрете се ..

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 30 май 2013 22:49

[center]17 000[/center]

[center]мнение в темата[/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 30 май 2013 22:52

KingKenny написа:
styopa написа:

Суарез ако не помниш говореше как играел на Плейстейшън с Ливърпул... иначе детството му е било гадно. Абе да видим и той какво ще каже, да ще благодари и т.н., но все пак ще видим.

Аз мисля,че беше казал,че много деца по света играят с Ливърпул на плейстеишън? :?
Но както и да е,едва ли това има голямо значение.
Все пак ако Суарес напусне ще е напълно очаквано,той е страхотен футболист,заслужава да играе в ШЛ и да печели трофей.
А сигурно като гледа блестящата трансферна политика на Роджърс и собствениците,едва ли вярва,че това може да стане в Ливърпул...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”