Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
MARKA сега пише ,че РЕАЛ МАДРИД и СУАРЕЗ са се разбрали за 4 годишен договор,оставало само РЕАЛ и Ливърпул да се разберат за цена към 45 милиона евро 
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
-
john barnes
Marca (Spanish newspaper): "Real have agreed a deal with Suarez and will pay Liverpool the £40m buy-out clause." АМИ СЕГА?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- we are the champions
- Контакти:
shotgun blues написа:MARKA сега пише ,че РЕАЛ МАДРИД и СУАРЕЗ са се разбрали за 4 годишен договор,оставало само РЕАЛ и Ливърпул да се разберат за цена към 45 милиона евро
Не стискайте ,не стискайте изкарайте още 15 милиона да станат 60 и е ваш
-
suareshampion
HoUs4oOL написа:The Crow написа:Аз не мога да разбера как по дяволите НЕ ИСКАТЕ БР. Роджърс може да се съди само и единствено за Борини и високата му цена( която аз смятам че ще оправдае) . Направи страхотни трансфери, изгради тактика на отбора, начин на игра , дори характер. КАКВО ИГРАЕХМЕ ПРИ ДАЛГЛИШ и ХОДЖСЪН и КАКВО СЕГА?? Коренна разлика. Да, не сме постоянни,но ако си изиграем мача правилно няма отбор в Англия който да ни вземе победата и го показахме в доста мачове. Роджърс се справя страхотно.
Не ме разбирайте погрешно, не ми харесва това класиране, но това е начинът да надграждаме. За предстоящият сезон имам големи надежди и смятам че ще бъдат оправдани
Със играчи като Аспас и Бегович ли ще надграждаме?
Да точно с такива играчи .Роджърс търси играчи ,които да му паснат на стила като Аспас .А Бегович е невероятен .Колко пъти срещу нас ни е отказвал ??
Много добра реакция и стабилен при центирания . Сто пъти по добре от нашия шаран.
Недейте да съдите по имената бе момчета.
Ти и за Коутиньо сигурно така си говорил като го взехме ,но сега не можеш да му се нарадваш ,нали ? Интер го държаха резерва ,после го преотстъпиха на Еспаньол ,после си го върнаха и пак беше резерва ..но като дойде при нас за същата сума като Аспас и ви затвори големите усти на всички критици .
Довери се на Роджърс момче. Той е човека.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
ЕЕЕЕ дано не продадем Луис, иначе за заместник ще трябва да си връщаме Торес за 12-на милиона, че няма кой друг който да се доближи поне малко до класата на Луис и да се продава ....... Ама все си мисля, че Торес отива при Бенитес, а Кавани в Челси и като продадем Луис поне да вземем Бензема за 15-20 милиона и да останат още 20-25
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
Коутиньо, ако другият сезон го изиграе както този , взима награда за играч на сезона 100 %!!
- shotgun blues
- Контакти:
we are the champions написа:shotgun blues написа:MARKA сега пише ,че РЕАЛ МАДРИД и СУАРЕЗ са се разбрали за 4 годишен договор,оставало само РЕАЛ и Ливърпул да се разберат за цена към 45 милиона евро
Не стискайте ,не стискайте изкарайте още 15 милиона да станат 60 и е ваш
Ами пише ,че той има клауза от 40 милиона ,така че ЛИВЪРПУЛ и да иска повече,няма как да стане
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Аз честно казано ще се радвам ако Суарес отиде в РМ. Ще печели титли и ще има респект към него в Испания. В Англия постъпките му не бяха идеални, но медиите го съсипаха. Всеки нормален играч пукащ му само за пари би се махнал отдавна на негово място, но той многократно се врече в Ливърпул,само за да може да бъде залят с помия на следващият ден
- Червени_шампиони
- Контакти:
...
Последна промяна от Червени_шампиони на 30 май 2013 22:04, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
-
john barnes
Червени_шампиони написа:Да го духа Суарез, ако напусне, като Торес. Ебати боклуците момче, такива като Джерард, Гигс, Тоти, Карагър и т.н. са 1 на 100 000 000 вече.
абсолютно!!! досега се вричаше в клуба,а сега е готов да ходи в реал...замине ли,по нищо няма да се отличава от другите предатели.лошото е,че тренера ще трябва да си сменя ника във форума...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.