Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 30 май 2013 18:44

Тея неща си ги пишете на ЛС :) Ако някой го интересува кой какъв е да го пита също на ЛС....достатъчно мнения има които не са по темата.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 30 май 2013 19:12

Christian Atsu is expected to have a medical and sign for LFC after the World Cup qualifiers, after LFC & Porto agree a deal.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
The Crow

Мнениеот The Crow » 30 май 2013 19:17

Аз не мога да разбера как по дяволите НЕ ИСКАТЕ БР. Роджърс може да се съди само и единствено за Борини и високата му цена( която аз смятам че ще оправдае) . Направи страхотни трансфери, изгради тактика на отбора, начин на игра , дори характер. КАКВО ИГРАЕХМЕ ПРИ ДАЛГЛИШ и ХОДЖСЪН и КАКВО СЕГА?? Коренна разлика. Да, не сме постоянни,но ако си изиграем мача правилно няма отбор в Англия който да ни вземе победата и го показахме в доста мачове. Роджърс се справя страхотно.

Не ме разбирайте погрешно, не ми харесва това класиране, но това е начинът да надграждаме. За предстоящият сезон имам големи надежди и смятам че ще бъдат оправдани

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 30 май 2013 19:19

The Crow написа:Аз не мога да разбера как по дяволите НЕ ИСКАТЕ БР. Роджърс може да се съди само и единствено за Борини и високата му цена( която аз смятам че ще оправдае) . Направи страхотни трансфери, изгради тактика на отбора, начин на игра , дори характер. КАКВО ИГРАЕХМЕ ПРИ ДАЛГЛИШ и ХОДЖСЪН и КАКВО СЕГА?? Коренна разлика. Да, не сме постоянни,но ако си изиграем мача правилно няма отбор в Англия който да ни вземе победата и го показахме в доста мачове. Роджърс се справя страхотно.

Не ме разбирайте погрешно, не ми харесва това класиране, но това е начинът да надграждаме. За предстоящият сезон имам големи надежди и смятам че ще бъдат оправдани

Със играчи като Аспас и Бегович ли ще надграждаме?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 30 май 2013 19:27

HoUs4oOL написа:
The Crow написа:Аз не мога да разбера как по дяволите НЕ ИСКАТЕ БР. Роджърс може да се съди само и единствено за Борини и високата му цена( която аз смятам че ще оправдае) . Направи страхотни трансфери, изгради тактика на отбора, начин на игра , дори характер. КАКВО ИГРАЕХМЕ ПРИ ДАЛГЛИШ и ХОДЖСЪН и КАКВО СЕГА?? Коренна разлика. Да, не сме постоянни,но ако си изиграем мача правилно няма отбор в Англия който да ни вземе победата и го показахме в доста мачове. Роджърс се справя страхотно.

Нито Аспас, нито Бегович сме привлекли! ;) Тук половината форум изкара Роджърс пълен некадърник, защото искал Уилиамс, а в крайна сметка се оказа, че сме нямали ни най-малък интерес за него. Айде чакайте да подпишем с играчите и тогава говорете. До тогава всичко е празни приказки! ;)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 30 май 2013 19:38

Аспас 99 на 100 е наш. ;)

Потребителски аватар
The Crow

Мнениеот The Crow » 30 май 2013 19:42

HoUs4oOL написа:

Аспас гледал ли си го че го коментираш ? Значиии ей такива сте ми супер смешни. Същата работа с Коутиньо. На Бегович какво му е? Искаш да ми кажеш че Бегович не е по добър от сегашните ни вратари ? Той Бегович го свързват с МЮ и Арсенал защото е смешен вратар. Ама айде гледайте какво пишете поне за да не ставате за смях :evil:

nev3rm1nd
Контакти:

Мнениеот nev3rm1nd » 30 май 2013 19:48

HoUs4oOL написа:

Моля те спри да си пишеш малоумните коментари, какви ни били трансферите след като единствения потвърден трансфер е този на Туре! В момента, каквито и трансфери да направим те няма да са от ранга на твоя любим отбор (Байерн (М))! Не сме участвали в ШЛ от доста време, нямаме ресурс за грумки трансфери и трябва да купуваме сравнително по-неизнестни играчи, които имат потенциал да се развиват и да паснат на нашата схема на играта! Сети се за някой, който искаш да ни стане попълнение и виж на колко години къде е играл, повярвай ми почти никой не е започнал в грандовете, където всъшност е станал наистина добър и известен футболист!

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 30 май 2013 19:49

Аз за Аспас имам доста големи надежди. Бегович ... все си мисля, че има и по-добри вратари, които може да привлечем, но пък с него сякаш така или иначе няма да се получат нещата.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 30 май 2013 19:50

Кво толко имате против Аспас не сте му гледали никви мачове не знаете как ще му тръгне играта не го взимаме за 35 милиона паунда досатъчно е да влезне от скамейката като опция и да реши 1-3 завързани мача да събера самочувствие и да покаже какво може ако не стане тогава ще говорите ама съм сигурен, че ще има повече от Даунинг след първия сезон 0 гола 0 асистенций за 38 мача във ВЛ както и от Керъл айде стига говорили супер добре си прави БР трансферите Коло за мен е класата и опита който искате Аспас е купен поне според мен вече и може да покаже нещо и Йелавич не го искахте ама си бележи в Евертън, а струваше и той толко разберете, че няма да взимаме играчи по 20-30 милиона освен ако не продадем Луис което се надявам да не стане само, иначе този найстина не го знам Атцу от Порто нямам мнение, но знам, че е около 20-21 и е крило и както знам Порто какви играчи купиха направиха и продадоха винаги бих приел трансфер от Порто в Ливърпул дори и да е неуспешен.
Обаче с интерес след трансфера на Коло когато имам свободно време влизам да вида какво пишете и кой е следващият
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”