Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

LIMASSOL
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот LIMASSOL » 30 май 2013 12:48

Luis Suarez's agent, Pere Guardiola, has told SkySports Suarez remains happy at Liverpool and has no plans to leave in this transfer window.

Очертава се дълго лято пълно с южноамерикански драми,а 31 август е доста дълеч ...
Дори букитата не знаят какво става хахахаха
Изображение

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 30 май 2013 12:49

LIMASSOL написа:
Luis Suarez's agent, Pere Guardiola, has told SkySports Suarez remains happy at Liverpool and has no plans to leave in this transfer window.

Очертава се дълго лято пълно с южноамерикански драми,а 31 август е доста дълеч ...
Дори букитата не знаят какво става хахахаха
Изображение

хаха сега пък нямал планове да напуска.е дано да е така ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 30 май 2013 12:53

slash1912 написа:
Avrameca написа:
Нападателят Яго Аспас премина в Ливърпул срещу 7.7млн лири
Ливърпул България

Изображение
Признавам си,че този даже не съм го чувал!

Вкарваше в Селта много... дано продължи да вкарва в Пуул !! :)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 май 2013 13:08

Цяло лято ще се спекулира за Суарес . Това е напълно нормално ,предвид обстоятелствата. Роджърс още миналата седмица каза ,да не се обръща внимание на слуховете. Суарес също във всяко интервю говори за това колко много иска следващия сезон Ливърпул да се представи по добре и той да е част от тима.
Аз лично не обръщам внимание .
Аспас сега му гледах клипчето и мисля ,че е доста подвижен ,бърз и техничен играч с добър пас и завършващ удар. Определено не е само консуматор и изглежда от умните голмайстори ,каквито аз харесвам .Освен това ,ясно се вижда спортната му злоба а това ,че бие дузпите в Селта ..означава ,че има лидерски качества и силна психика.
Цената от 7.7 млн е много добра . Добре е дошъл.
http://www.sportal.bg/news.php?news=429 ... 06&champ=5
Брендън не се е циганил и е изпреварил другите кандидати ,които са чакали цената да падне . Поредния умен ход на моя човек.
Последна промяна от suareshampion на 30 май 2013 13:41, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 30 май 2013 13:21

Luis Suarez's agent Pere Guardiola has told Sky Sports that Suarez remains happy at Liverpool and has no plans to leave in this transfer window.

всеки ден излиза различна информация, така че нека не слагаме тигана предварително.

GuillemBalague
Only thing that would stop Luis Alberto signing for Liverpool is if FCB activate a clause. But great football eye by Brendan and LFC

Само ако Барса задейства клаузата си за Алберто може да спре трансфера му при нас.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 май 2013 13:28

Gil-galad написа:
Luis Suarez's agent Pere Guardiola has told Sky Sports that Suarez remains happy at Liverpool and has no plans to leave in this transfer window.

Джони коментирай ? бухахаа
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 30 май 2013 13:34

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XuLktUtoCxE[/youtube]
Мисля ,че за парите дадени за него си струва !

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 30 май 2013 13:40

suareshampion написа:
Gil-galad написа:

Дай да не се радваме още че остава.На агент и на циганин никога не трябва да се вярва.Най-добре е самият Луис да излезе и да каже точно и ясно дали иска да остане или не.С тия интервюта където дава не знам ... хем обича града,отбора ... хем пък не можел да каже НЕ на Мадрид :arrow:

john barnes

Мнениеот john barnes » 30 май 2013 13:43

suareshampion написа:
Gil-galad написа:

не бързай да се смееш...ще видим,има време до 31 август.иначе за пореден път се убеждавам,че си влюбен във лебеда,щом му признаваш трансфера на яго аспас,без да си го видял нито 1 мач със червената фланелка...бухахаа
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 май 2013 13:50

john barnes написа:
suareshampion написа:
Gil-galad написа:

не бързай да се смееш...ще видим,има време до 31 август.иначе за пореден път се убеждавам,че си влюбен във лебеда,щом му признаваш трансфера на яго аспас,без да си го видял нито 1 мач със червената фланелка...бухахаа

Е като виждам ,че виждането му за футбола се покрива с моето ,как да не го обичам човека бе Джонка ? :)
Последна промяна от suareshampion на 30 май 2013 13:54, променено общо 1 път.

Върни се в “Ливърпул”