Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот tisho_ynwa » 23 май 2013 23:52

Вие преценете, аз няма да си променя мнението че Алдервайрълд е по-добър избор

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DKaKro0fXE4[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d1Ul_4D9tWM[/youtube]

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 24 май 2013 00:07

И все пак - едно е да си защитник в Холандия, друго в Германия! При все, че там са Дортмунд и Байерн, които са в пика си към този момент. Коло Туре може и да внесе тази стабилност и опора в тима, но според мен е изпята песен - онези шест месеца заради допинг скандала, отделно и факта, че е твърда резерва. Имаше и сериозни слухове, които го пращаха в ОАЕ (Обединените Арабски Емирства) - с една дума "златотърсач" :). Алдервейрелд и Пападополус според мен ще бъдат новите защитници на Ливърпул! :)

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 24 май 2013 00:12

liverpool96 написа:И все пак - едно е да си защитник в Холандия, друго в Германия! При все, че там са Дортмунд и Байерн, които са в пика си към този момент. Коло Туре може и да внесе тази стабилност и опора в тима, но според мен е изпята песен - онези шест месеца заради допинг скандала, отделно и факта, че е твърда резерва. Имаше и сериозни слухове, които го пращаха в ОАЕ (Обединените Арабски Емирства) - с една дума "златотърсач" :). Алдервейрелд и Пападополус според мен ще бъдат новите защитници на Ливърпул! :)

Едва ли ще вземем и двамата , а и се нуждаем от ляв защитник. За мен обаче най ни е необходим един яко дафанзивен /бокс ту бокс халф тип ЯЯ Туре. Така Джерард може да застане зад Стъридж а до него Суарез и Коутиньо. Така двамата с Лукас ще създават стабилност в центъра и така хората в нападение не трябва да се притесняват толкова за защитата.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 24 май 2013 00:13

liverpool96 написа:И все пак - едно е да си защитник в Холандия, друго в Германия! При все, че там са Дортмунд и Байерн, които са в пика си към този момент. Коло Туре може и да внесе тази стабилност и опора в тима, но според мен е изпята песен - онези шест месеца заради допинг скандала, отделно и факта, че е твърда резерва. Имаше и сериозни слухове, които го пращаха в ОАЕ (Обединените Арабски Емирства) - с една дума "златотърсач" :). Алдервейрелд и Пападополус според мен ще бъдат новите защитници на Ливърпул! :)

ПО-скоро единия от тях :) Едва ли ще ги вземем и двамата....ще станат прекалено много парите за 2-ма защитника...за мен към момента е по-вероятно от двамата да привлечем Пападопулос и ако не Туре, то някой младок като Илори от Спортинг с когото ни свързват. :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 24 май 2013 00:31

Пападопулос може да играе и дефанзивен халф.На теория и тримата(Алдер..... Пападопулос и Туре) да ги вземем .. няма да станат прекалено много.Все пак и Коло Туре си започна в Арсенал като дефанзивен халф,а и има мачове като десен защитник.
Естествено при продажби на Шкъртел и Коатес.

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 24 май 2013 00:35

схемата е : Шкъртел остава, Коатес си тръгва , Кара се пенсионира, вземаме Алдервайрелд и онзи от Спортинг Лисабон и те т'ва е

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 24 май 2013 00:43

tisho_ynwa написа:схемата е : Шкъртел остава, Коатес си тръгва , Кара се пенсионира, вземаме Алдервайрелд и онзи от Спортинг Лисабон и те т'ва е

Еми отивай да работиш по сделките тогава, какво си се хванал да ни обясняваш на нас, вместо на Аякс и Спортинг....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 24 май 2013 00:46

Стана боя. :lol:

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 24 май 2013 00:48

styopa написа:Стана боя. :lol:

пропуснал ли съм нещо ? :lol: :lol:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 24 май 2013 00:52

tisho_ynwa написа:
styopa написа:Стана боя. :lol:

пропуснал ли съм нещо ? :lol: :lol:

Нищо не е станало....ама ми идват в повече тея дето пишат все едно са Иън Айре или Роджърс(или двамата в едно) и казват със 100% категоричност какво ще стане. В момента никой не знае нищо на 100%, но тук едно 75% от хората пишат все едно от тях зависят нещата и каквото кажат е закон.....

Върни се в “Ливърпул”