Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- tisho_ynwa
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
Охохохо чудесни новини, Реал Мадрид почти сигурно ще се опитат да привлекат Артуро Видал от Юве, тъй като го следят от известно време и са го харесали доста. Това значи че може и да пуснат Алонсо 
tisho_ynwa написа:Охохохо чудесни новини, Реал Мадрид почти сигурно ще се опитат да привлекат Артуро Видал от Юве, тъй като го следят от известно време и са го харесали доста. Това значи че може и да пуснат Алонсо
Не се знае.
А и принципно Алонсо честно казано не виждам причина да напусне.Основен футболист им е.Анчелоти ако стане принципно може да работи с опитни футболисти...
Даже и да напусне .. все пак нещата и до пари опират.Не се знае до колко бихме инвестирали в играч над 30 години.
styopa написа:tisho_ynwa написа:Охохохо чудесни новини, Реал Мадрид почти сигурно ще се опитат да привлекат Артуро Видал от Юве, тъй като го следят от известно време и са го харесали доста. Това значи че може и да пуснат Алонсо
Не се знае.
А и принципно Алонсо честно казано не виждам причина да напусне.Основен футболист им е.Анчелоти ако стане принципно може да работи с опитни футболисти...
Даже и да напусне .. все пак нещата и до пари опират.Не се знае до колко бихме инвестирали в играч над 30 години.
Първо - Реал не могат да накарат Юве да продаде точно Видал точно в момента - практически основния им играч през този сезон, дори по-важен от Пирло; за да преподпише Конте, от ръководството се съгласиха на няколко негови условия, като едното беше той да има основна дума за трансферите - входящи и изходящи, а друго - клубът в никакъв случай да не продава Видал и Погба.
Второ - Видал и Алонсо са различен тип играчи...за да използваме модерната терминология Видал е box-to-box докато Алонсо си е Deep lying playmaker(DLP) отвсякъде...т.е. по-скоро има логика в слуха който излезе, че Анчелоти(ако или когато отиде в Реал) ще се опита да привлече Пирло - при такъв вариант от Реал може и да продадат Алонсо, но такъв трансфер отново е в сферата на невъзможното.
Трето - този сезон Джерард се справи идеално с ролята на DLP, а на тази позиция има възможност да играе и Алън(все пак беше взет за разиграващ халф, но така и не успя да изкара няколко мача подред на тази позиция) и Хендерсън(последните мачове видях(поне аз) няколко от онези така наречени Hollywood passes или 35-40 метрови пасове с които да се разтегля играта, които му се получиха доста успешно, заедно с цялото подобряване на играта му); освен това предвид, че вече имаме типичен плеймейкър в лицето на Коутиньо, един младеж на същата позиция - Сусо и Шелви(който е на теория атакуващ халф и би трябвало да има подобни функции когато е в игра) и освен това усилено се спекулира (дори да приемем че един от последните двама(а дори и двамата) да отидат под наем) че имаме интерес към привличането на още един плеймейкър/атакуващ халф (Ериксен, Сон, Хонда), то за мен в момента трансфер на Алонсо би бил най-малкото казано нелогичен(не че като фен не искам да се върне, но аз искам и Фаулър, Луис Гарсия и Хюпия да се върнат); още повече, че Алонсо не е и типичен дефанзивен халф и не би могъл и да е алтернатива на Лукас(каквато е необходима) или обратното.
Малко се отплеснах сякаш, но се надявам да сте разбрали всичко, че по едно време дори и аз се обърках
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- Liverpool_EC
- Контакти:
suareshampion написа:Задължително ни трябва 4ти нападател .
Задължително ни трябват двама централни защитници и вратар .
Задължително ни трябва ляв бек и дефанзивен халф.
Аз бих сложил Коутиньо в центъра а Ибе и Стрълинг да се борят за титулярно място на крилото . С тоя уникален поглед и пас .. Коутиньо ще е много по полезен в центъра като плеймекър.
Супер точно казано,както за Котиньо така и за постовете.
Нападателя може да е резерва но такав,че да държи Стъридж буден и като влезе да може да промени хода на мача.В момента няма кой да влезе от пейката и да свали тези 13 равни на 6,7!
Защитниците- един титуляр и един за резерва.
Вратар ЗАДЪЛЖИТЕЛНО титуляр.Който и от изброените по-рано да дойде,ще е по-добре от този клоун в момента.Време е да ходи да къса нерви някъде другаде,че на нас не ни останаха...
Ляв бек и деф халф да са на нивото на Енрике и Лукас ще е достатъчно,просто конкуренцията ще извади максимума от тях,а там трябва мнг малко вдигане на нивото и постоянство.
Очквам догодина също Алън и Хендерсън да покажат израстване.Шелви ще е грешка да го продадем,но е задължително да го дадем под наем във ВЛ,а не Чемпиъншип,ако искаме да се развива.
Но всичко това зависи дали БР ще играе с двама нападатели или пак ще се върне към един нападател и две крила.
Не знам,защо 6 нови се виждат мнг на някои,та нали ще има поне 4,5 напускащи.А ако това са Рейна,Керъл,Даунинг и Шкъртел(+ няколко резерви) те ще освободят заплати за 6ма нови,при положение че в момента са най-платени след Джерард и Агър,а приносът им за отбора е трагичен...Догодина пак ще е мнг трудно за 4ката,но очаквам голямо стопяване на разликата от 10т с Тотнъм и Арсенал и ако извадим късмет може да влезем в топ 4.
-
fearless for lfc
Liverpool_EC написа:suareshampion написа:Задължително ни трябва 4ти нападател .
Задължително ни трябват двама централни защитници и вратар .
Задължително ни трябва ляв бек и дефанзивен халф.
Аз бих сложил Коутиньо в центъра а Ибе и Стрълинг да се борят за титулярно място на крилото . С тоя уникален поглед и пас .. Коутиньо ще е много по полезен в центъра като плеймекър.
Супер точно казано,както за Котиньо така и за постовете.
Нападателя може да е резерва но такав,че да държи Стъридж буден и като влезе да може да промени хода на мача.В момента няма кой да влезе от пейката и да свали тези 13 равни на 6,7!
Защитниците- един титуляр и един за резерва.
Вратар ЗАДЪЛЖИТЕЛНО титуляр.Който и от изброените по-рано да дойде,ще е по-добре от този клоун в момента.Време е да ходи да къса нерви някъде другаде,че на нас не ни останаха...
Ляв бек и деф халф да са на нивото на Енрике и Лукас ще е достатъчно,просто конкуренцията ще извади максимума от тях,а там трябва мнг малко вдигане на нивото и постоянство.
Очквам догодина също Алън и Хендерсън да покажат израстване.Шелви ще е грешка да го продадем,но е задължително да го дадем под наем във ВЛ,а не Чемпиъншип,ако искаме да се развива.
Но всичко това зависи дали БР ще играе с двама нападатели или пак ще се върне към един нападател и две крила.
Не знам,защо 6 нови се виждат мнг на някои,та нали ще има поне 4,5 напускащи.А ако това са Рейна,Керъл,Даунинг и Шкъртел(+ няколко резерви) те ще освободят заплати за 6ма нови,при положение че в момента са най-платени след Джерард и Агър,а приносът им за отбора е трагичен...Догодина пак ще е мнг трудно за 4ката,но очаквам голямо стопяване на разликата от 10т с Тотнъм и Арсенал и ако извадим късмет може да влезем в топ 4.
Какво му е точното на изказването като нуждата от нападател, дефанзивен халф и ляв бек си е от миналото лято. Тренера нищо не направи миналото лято за тези постове.
Двамата централни защитници са нужни заради пенсионирането на Кара и нежеланието Щъртел да играе в отбора. Няма лошо.
Това за вратаря което ти си написал е вярно, но ако никой не купи Рейна догодина пак сме си с него.
Според мен ако Роджърс иска да покаже смелост трябва поне между 6 и 10- тима да разкара и да вкара поне 5 а защо не и 7 нови. Само така ще има равностойни титуляри и резерви.
Ще е интересно лятото ама накрая по-скоро нищо няма кай знае какво да се случи.
Все пак дори успех ще е ако Суарес остане.
Всички знаем какво е нужно на Ливърпул, но само времето ще покаже дали ще го получим.
The Echo today report that LFC are confident that, despite picking up another injury, Andy Carroll will complete a move to West Ham.
They also report that Pacheco, Wilson and Assaidi will join him in leaving LFC.
Според Ехо, Ливърпул са убедени, че въпреки контузията трансферът на Керъл в Уест Хям ще бъде завършен.
Освен това, че се очаква Пачеко, Уилсън и Асайди също да напуснат.....не че това е някаква изненада...
According to the Daily Mirror we are prepared to sell Stewart Downing to Fulham but won't let him go on loan.
Според Мирър Фулъм искат Даунинг под наем, но Ливърпул искат да го продадат.
Mirror says Liverpool are close to agreeing a deal to bring Spanish striker Iago Aspas to Anfield this summer.
Също така според Мирър, Ливърпул е близко до сделка за Иаго Аспас.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- Alonso_Massa
- Контакти:
Аз силно се надявам собствениците да дадът повече от 20 милиона за селекция. Просто с тези 20 милиона нищо не може да се направи. Ще продадем Керъл за 15 милиона плюс още някои като Айсаиди, Уилсън, Спиъринг и т.н. и ще ги добутаме до 20 милиона със сигурност от продажби. За сега стават 40 милиона. Ако продадем Рейна, то ще е за около 10 милиона. Стават 50. Шкъртел ако прдоадем също ще е за около 10 милиона и общо стават 60 милиона. Коатес също най-вероятно ще бъде продаден и от там ще влязат още 5 милиона горе долу. 65 милиона общо. Ако имаме късмет може и да станат 70, но е и повече. С тези споменати пари трябва да се купи вратар, 2-ма защитника минимум, ляв бек, дефанзивен халф, крило и нападател. Това, което трябва за сега. Това са 7 човека, което прави по около 10 милиона на футболист. Ето как трябва да се разпределят според мен. Задължително да се купят качествен вратар и защитници. 40 милиона само за тези играчи трябва да бъдат дадени ако имаме претенции за топ4! За алтернативите - ляв бек и дефанзивен халф не е нужно да се дават повече от 15 милиона. И за крилото и нападателя остават около 15 милиона. Пък ако шефовете решат да дадът още малко пари може да се привлече и някой по качествен нападател или крило, защото в момента нямаме много опитни играчи на тези позици. Единствено Даунинг е по-опитен, който според мен трябва да остане още 1 сезон докато му се намери заместник. Или другия вариант е да се вземе още 1 защитник, но пък според мен може и с Уиздъм да мине ако има контузии все и той трябва да трупа опит, защото има потенциал момчето. Това трябва да се направи според мен.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
Сега чета , че отново Арсенал проявява интерес към Рейна.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
На няколко места чета че Арсенал продават Вермалеен за 5млн,ако е така задължително трябва да се включим.
- we are the champions
- Контакти:
Avrameca написа:Сега чета , че отново Арсенал проявява интерес към Рейна.
Не знам аз съм 50 на 50... по скоро трябва да остане