Уигън Атлетик - Ливърпул 21.12.2011, 22:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Re: Уигън Атлетик - Ливърпул 21.12.2011, 22:00 ч.

Мнениеот smart » 22 дек 2011 17:45

Liverpool forever_95 написа:, а с Рафа нещата бяха други, на Анфийлд се правиха по 6-7 поредни победи, че и повече.

само за тоя шопар не ми говори щото май не помниш последния му мач на ДВ стейдиъм колко свърши.Моля те не ми сравнявай тоя некадърник с икона като Даглиш ;)
при рафа първия му сезон бяхме мноого по зле от сегашното,едно две попълнения са нужни и отбора ще тръгне нагоре, единствения компонент който липсва е вкарването на положения, всичко друго сме перфектни-защита-най добрата във лигата,халфове-топ3 на създадени положения,само реализирането на положения куца.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 22 дек 2011 18:24

Mighty Reds написа:Меко казано, съм разочарован, но т'ва е положението към момента, изобщо нямам намерение да правя трагедии и да си режа вените ...

Y.N.W.A. !!!

ето именно затова говоря-ЗА ПРИМИРЕНЧЕСКИЯ ДУХ,КОЙТО ВИ Е ОБХВАНАЛ!!! щом и пенсионер като тебе,развя бялото знаме... :mrgreen:
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 22 дек 2011 18:43

john barnes написа:
Mighty Reds написа:Меко казано, съм разочарован, но т'ва е положението към момента, изобщо нямам намерение да правя трагедии и да си режа вените ...

Y.N.W.A. !!!

ето именно затова говоря-ЗА ПРИМИРЕНЧЕСКИЯ ДУХ,КОЙТО ВИ Е ОБХВАНАЛ!!! щом и пенсионер като тебе,развя бялото знаме... :mrgreen:

Доста грубо. Сигурен съм, че "пенсионера" вече 100% ти се е разсърдил. :mrgreen:
Последна промяна от liverpool96 на 22 дек 2011 20:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 22 дек 2011 19:04

john barnes написа:

Y.N.W.A. !!!

A теб какъв дух те е обхванал-бунтовнически може би,че искаш оставки и плюеш по Кени на всеки ред? Голям фен го раздаваш,ама доста смешни изказвания правиш и мнг.жалко за теб,щото ако беше някъв 18г.келеш бих разбрал,ама както и да е- всеки си има виждане и мнение,ама поне покажи малко уважение към хора които са направили мнг.повече за клуба от това да имат 20 фланелки на отбора!!!

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 22 дек 2011 20:10

john barnes написа:

Y.N.W.A. !!!

:mrgreen: Щото с твоя бунтаризъм и сарказъм направо жегваш в диафрагмата Кени Далглиш, все пак си световно популярния глас на феновете, един истински Бийбър в естрадата ;)
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 22 дек 2011 20:32

Karsa Orlong написа:
Hakercheto написа:Много тъп мач си беше това,съжалявам че си загубих времето вчера да го гледам тоя мач. Защо Адам би дузпата??? Защото е вкарал на Бен Фостър от дузпа ли ? Суарез си я изработи,Суарез да си я бие ... Ако това е било треньорско указание,една огромна грешка този сезон..
Не ми се коментира друго и аз където винаги гледам от позитивната страна не мога да намера нищо позитивно в момента.Ако не спечелим всичките си мачове до средата на Януари(което е почти невъзможно) няма за какъв топ 4 да говорим...

А в първия мач срещу Съндърланд, когато Суарес си направи дузпата, би я и я изпусна? Ако и вчера го беше направил щеше ли да кажеш - абе Суарес вече изпусна една дузпа през този сезон, защо му дадоха да бие пак? Аз съм сигурен, че щеше ...

А с/у Съндърланд Суарез изработи ли си дузпата? Да,така че нямам нищо против.
Какво си сигурен? Не виждаш ли че последните 2 мача Адам ги играе като заспал идиот. Смяташ ли че бих искал заспал идиот да бие дузпите на отбора??
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 22 дек 2011 20:38

Hakercheto написа:А с/у Съндърланд Суарез изработи ли си дузпата? Да,така че нямам нищо против.
Какво си сигурен? Не виждаш ли че последните 2 мача Адам ги играе като заспал идиот. Смяташ ли че бих искал заспал идиот да бие дузпите на отбора??

Откога във футбола дузпата се бие от този, който я изработи? Адам беше единственият, който досега не беше изпускал дузпа, в Блекпул също ги биеше много добре и най-логичното бе той да я изпълни ;)

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 22 дек 2011 20:49

Hakercheto написа:
Karsa Orlong написа:
Hakercheto написа:Много тъп мач си беше това,съжалявам че си загубих времето вчера да го гледам тоя мач. Защо Адам би дузпата??? Защото е вкарал на Бен Фостър от дузпа ли ? Суарез си я изработи,Суарез да си я бие ... Ако това е било треньорско указание,една огромна грешка този сезон..
Не ми се коментира друго и аз където винаги гледам от позитивната страна не мога да намера нищо позитивно в момента.Ако не спечелим всичките си мачове до средата на Януари(което е почти невъзможно) няма за какъв топ 4 да говорим...

А в първия мач срещу Съндърланд, когато Суарес си направи дузпата, би я и я изпусна? Ако и вчера го беше направил щеше ли да кажеш - абе Суарес вече изпусна една дузпа през този сезон, защо му дадоха да бие пак? Аз съм сигурен, че щеше ...

А с/у Съндърланд Суарез изработи ли си дузпата? Да,така че нямам нищо против.

Който е направил дузпата-той да я бие го има само в махленските мачлета.В професионалния футбол дузпите се бият от най-добрия изпълнител на дузпи на терена-в случая при липсата на Джерард беше Д.Каут,знам че и той изпусна с/у Евертън,ама който не е бил дузпа той не е изтървал.Ако продължават да се въртят скоро и резервите ще почнем да пробваме.За дузпа трябват и нерви и опит и хладнокръвие,затова Кайт май беше най-подходящ.Аз не се сещам за друг негов пропуск в годините освен с-у Евертон.И Адъм и Керъл с-у Челси залагаха на силата-типично" хамалско " изпълнение.Дузпа се бие или по земя(като Кайт) или високо(ама е доста по-трудно),защото където ги биха те се казва "вратарска височина".Не са го измисли случайно това име хората.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 22 дек 2011 22:12

Liverpool_EC написа:
john barnes написа:

Y.N.W.A. !!!

A теб какъв дух те е обхванал-бунтовнически може би,че искаш оставки и плюеш по Кени на всеки ред? Голям фен го раздаваш,ама доста смешни изказвания правиш и мнг.жалко за теб,щото ако беше някъв 18г.келеш бих разбрал,ама както и да е- всеки си има виждане и мнение,ама поне покажи малко уважение към хора които са направили мнг.повече за клуба от това да имат 20 фланелки на отбора!!!

какъв е моя дух,си остава за мен...а за смешните изказвания,само едно ще ти кажа-ИСТИНАТА БОЛИ,НАЛИ? колкото и да не ви се иска-съм прав за всичко,което говорех още през лятото!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 22 дек 2011 22:14

Mighty Reds написа:
john barnes написа:

Y.N.W.A. !!!

:mrgreen: Щото с твоя бунтаризъм и сарказъм направо жегваш в диафрагмата Кени Далглиш, все пак си световно популярния глас на феновете, един истински Бийбър в естрадата ;)

сега го запомни от мен-сияйния не ни ли вкара в топ 4,ще има шут в гъзо и да си ходи по живо,по здраво!

Върни се в “Ливърпул”