Челси - Ливърпул 29.11.2011, 21:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Re: Челси - Ливърпул 29.11.2011, 21:45 ч.

Мнениеот Karsa Orlong » 30 ное 2011 14:14

venomcho написа:
Karsa Orlong написа:Знаете, че не харесвам Даунинг, но все пак мога да кажа едно нещо в негова защита - ако досега бяха вкарани дори половината от положенията, които е създал, щеше да има вече доста асистенции.Може да не е способен да мине съперник един на един, да не застава на точното място, да има ужасяващ удар от далечна дистанция, но определено има доста добро центриране ;)

Да му имам и 20-милионното центриране тогава :!:
Марто Петров за без пари да го бяхме взели да стои и да центрира само...
Ако е нормално вече и трите бека да имат повече голове и асистенции от скъпо, та прескъпо почти 30-годишно крило...

Чакай бе, не се впрягай ... просто казах, че това с асистенциите не е много коректно, тъй като след негови центрирания се получиха доста положения, след които спокойно можеха да паднат голове.Керъл като не вкара от 5 метра на Суонзи не му се брои за асистенция, ама самият Даунинг няма вина за това ... иначе си ми е супер неприятник, още в Боро не разбирах какво толкова му харесват.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 30 ное 2011 14:25

Като изключим дузпата това беше един от най силните мачове на Керъл,успя да задържи всяка изритана към него топка и да взаимодейства с останалите,това в което Суарес е много слаб.Както и очаквах барнс тука веднага го нападна че трябва да го продаваме заради това че е пропуснал дузпа ама май забравя какво стана първия кръг от сезона,както и да е важното е че бихме, не се знае дали мача щеше да завърши по същия начин ако ги бяхме повели толкова рано в мача.Иначе какво сте се разпищяли всички тук за Лукас,все едно ще изпаднем без него както говорихте и за Суарес че не можем да вкарваме голове без него,имаме си суперспиро-той да не е лош играч.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 30 ное 2011 14:28

smart написа:Като изключим дузпата това беше един от най силните мачове на Керъл,успя да задържи всяка изритана към него топка и да взаимодейства с останалите,това в което Суарес е много слаб.Както и очаквах барнс тука веднага го нападна че трябва да го продаваме заради това че е пропуснал дузпа ама май забравя какво стана първия кръг от сезона,както и да е важното е че бихме, не се знае дали мача щеше да завърши по същия начин ако ги бяхме повели толкова рано в мача.Иначе какво сте се разпищяли всички тук за Лукас,все едно ще изпаднем без него както говорихте и за Суарес че не можем да вкарваме голове без него,имаме си суперспиро-той да не е лош играч.

Аз не мисля, че ако Лукас евентуално не успее да се възстанови за мача с Фулъм Спиро ще е титуляр. По-скоро централната двойка халфове ще е Хендерсън-Адам и мисля, че Хендо отново ще покаже, че в центъра е много по-добър и когато се развие ще трябва да очакваме голям играч да излезе от него. Спокойно, Рууни и Оуен изгряха съвсем млади, но има играчи, които по-късно се развиват.
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 30 ное 2011 15:04

smart написа:Като изключим дузпата това беше един от най силните мачове на Керъл,успя да задържи всяка изритана към него топка и да взаимодейства с останалите,това в което Суарес е много слаб.Както и очаквах барнс тука веднага го нападна че трябва да го продаваме заради това че е пропуснал дузпа ама май забравя какво стана първия кръг от сезона,както и да е важното е че бихме, не се знае дали мача щеше да завърши по същия начин ако ги бяхме повели толкова рано в мача.Иначе какво сте се разпищяли всички тук за Лукас,все едно ще изпаднем без него както говорихте и за Суарес че не можем да вкарваме голове без него,имаме си суперспиро-той да не е лош играч.

Браво за мнението. И аз така мисля за Керъл. Като играе зле го плюйте. Ама затова, че бил изпуснал дузпа, давайте да го гоним и да вземем оня от Челси, който не успя да направи и това, което Керъл направи снощи. Много се дразня от тея тенденциозни коментари. Хендерсън момчето направи силен мач вчера, а всички хвалите Макси как знаел къде да стои. А извеждащото подаване на Хендерсън към Белами....голяма работа - всеки го може. Не казвам, че Макси не трябва да играе. Трябва да е титуляр или той или Белами вместо онова недоразумение до момента Даунинг, който май май още не е осъзнал къде се намира.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 30 ное 2011 15:37

blue avalanche написа:
Alonso_Massa написа:Пич ти трябва да се е*аваш с мен... Макси започна 3 или 4 мача от началото на сезона и има 3 гола!!! Какво още искаш? Да започне както преди всеки мач хеттрик ли да прави? Еми ако Кени реши той да играе на мястото на Даунинг може и пак да започне хеттрикове всеки мач да прави... Иначе казах ти има много футболисти, които не са нищо особено като качества, но вкарват много и обратното! Така че не разбирам какво повече може да се иска от Макси. Да бяга като муха без глава като Даунинг и да не вкарва нито да асистира ли? Не благодаря! Предпочитам Макси, който неуспешно се прави на Суарез и ВКАРВА отколкото неорянтирания Даунинг, който за 12 мача НЯМА нито един гол и нито една асистенция!!!

Откъде,пък,реши,че харесвам Даунинг?

Просто дадох за пример най-пусканото ни крило. Пък и не разбирам какво още може да се иска от Макси при положение, че не играе редовно и на всичкото отгоре когато е титуляр вкарва?
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 30 ное 2011 16:08

Като гледам последните страници с тия дълги текстове :) да взема и аз да напиша един ;)
Много добър мач за всички който играха вчера. Бяха брилянтни с изключение на Керъл,който въпреки това се справи добре. Плюйте го,плюйте го още това момче та да не може и от голлинията да вкара. Видя се че като се успокоиха критиките към Хендо какъв мач изнесе вчера. Първото полувреме се губеше в атаката,но беше супер в защита. Второто беше уникален в защита и идеен в атака. Видяхте ли какъв пас даде за Белъми ? Керъл започна доста силно,но дузпата определено развали желанието му за игра и това пак не е причина да го плюете. Всичките атаки през 2рото полувреме минаваха през Керъл когато ставаше въпрос за изритана топка напред. Белъми,каквото и да кажа за него ще бъде малко така че дори няма да го коментирам. Макси е нашият голмайстор. Смея да твърдя,че Макси има идеален инстинкт за пласиране и ако започне да играе головете ще са ни повече от 2 на мач без съмнение ;) . Той е нещо като Чичарито при манафите. Не блести,но може да бележи голове и то не винаги от толкова лесни позиции. Лукас-без съмнение е един основен играч в Ливърпул,но ние минахме мачовете си с големите и един Спиъринг или Хендо на мястото на Лукас ще запълни дупката в тази зона. И не на последно място-видя се че Суарез не е Ливърпул и че Ливърпул го има и без Джерард и без Суарез,че даже и без Торес. Вкарахме не 1,а 2 гола при това с пропусната дузпа. Ами ако това не са положения не знам какво са. Вярно е,че Суарез е голямата ни звезда,но моля всички съфорумници вече да не пишат как без суарез нямало да отбележим дори 1 гол
Който и да ни се падне ще бием,с тази игра ще бием! Въпреки че то е ясно. Ние и Ман Сити , Кардиф-МЮ .
Последна промяна от Hakercheto на 30 ное 2011 17:26, променено общо 1 път.
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 30 ное 2011 16:23

Обаче съм забелязъл, че колкото повече ги биете, толкова повече повтарят, че историята не играе :lol:
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 30 ное 2011 17:16

Аа и как можах да забрава- Вчера защитата ни беше на топ ниво(въпреки няколко дребни грешки на Карагър,но те бяха само 1-2 ).
Коатес сега ми стана ясно защо са го привлекли в Ливърпул. С/у Стоук го защитих за играта му,но вчера направо блестеше. Уникален талант,радвам се че е при нас.
Абсолютно същото мога да кажа и за Мартин Кели. В дефанзивен план е супер,а вече поглежда и по смело в атака ;)
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 30 ное 2011 17:57

Плюехте Карагър ама видяхте, че пробойни има колкото и Агер и Шкъртел. В този мач Беше супер. Коатес много ме зарадва как играе 2 метра небрежност :lol: :lol: Кели завършен десен краен защитник. :) Каръл завършен дървар :D каква дузпа изпълни направо.. не ме е яд, че е пропуснал толкова а това по какъв начи я изпълни. Със сила се бие горе в някой ъгъл а не в центъра на врата с цел да спукаш топката и да скъсаш мрежата. Бореше се хареса ми като цяло.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 30 ное 2011 18:23

KingKenny написа:Плюехте Карагър ама видяхте, че пробойни има колкото и Агер и Шкъртел. В този мач Беше супер. Коатес много ме зарадва как играе 2 метра небрежност :lol: :lol: Кели завършен десен краен защитник. :) Каръл завършен дървар :D каква дузпа изпълни направо.. не ме е яд, че е пропуснал толкова а това по какъв начи я изпълни. Със сила се бие горе в някой ъгъл а не в центъра на врата с цел да спукаш топката и да скъсаш мрежата. Бореше се хареса ми като цяло.

+1 за всичко
Само Левски!
You'll never walk alone!

Върни се в “Ливърпул”