Стоук Сити - Ливърпул 26.10.2011, 21:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Стоук Сити - Ливърпул 26.10.2011, 21:45 ч.

Мнениеот john barnes » 27 окт 2011 01:28

suareshampion написа:Магосника отново доказа ,че е най добрия играч на Ливърпул ! Уникален гол ..всеки един отбор ще се радва на такъв футболист и ще си го подкрепя за разлика от някои наши фенове ! Заболя го гърба да ни носи ..аз не си представям отбора без Луис а вие ?

ами то ние със суарес едвам вкарваме,а какво остава без него? то е ясно,че е най-добрия ни играч...трябва да е сляп човек,че да не го види това...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 27 окт 2011 02:18

Браво на момчетата!!!Най-накрая да обърнем мач,а го правехме редовно през есента на 2008 и затова бяхме толкова близо до парвото място,защото показвахме характер!!!
Дано това се окаже повратен момент в сезона и играчите си повярват,още повече че беше на ужасния за нас Британия С.Абсолютно задължително е да бием УБА в сабота за да наберем още повече увереност психически и да не прощаваме на такива отбори!!!Относно мача-супер представяне на Агър,мин.година имаше проблеми когато трябваше да играе отляво,но днес беше изключителен-играч на мача за мен.Суарез показа,че без него сме за никъде,но и не е редно играч от неговата класа,да изпуска толкова чисти положения (сиг 15) за последните 3мача и половина.Спиъринг сварши мнг.повече работа в дефанзивен план от тромавия Адам и мнг помагаше на Лукас,който не случайно натрупа толкова картони предните мачове,налагайки му се да покрива повече терен в защита.Не се сърдете на Коатес,вярно че можеше да загубим мача заради тази грешка,ама е млад нормално е да има такива моменти.Иначе дано се преварне в новия Сами Хуупия,че мнг ни липсва този човек.Кара наистина е дал мнг,обожавам го,ама май наистина е редно да отстапи място на младите и просто да загрява край страничната и ги ръководи от там(и без това само крещи като обезумял напоследък) .Керъл сащо ми хареса за парви път,особено първите 30 мин.
като цяло играем доста по-добре след мача с евертън насам,ама не колкото през март-април.Дано поне да счупихме каръка с пропуските днес!!!Аре успех в събота-мнг важен мач психически,защото все говорим как на младите(Керъл,Хендерсън,Коатес) им трябва увереност,а тя идва с победите,не просто с натрупването на минути на терена!!!

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 27 окт 2011 02:37

Кога е жребия за другия кръг :?:

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 27 окт 2011 04:26

john barnes написа:
suareshampion написа:Магосника отново доказа ,че е най добрия играч на Ливърпул ! Уникален гол ..всеки един отбор ще се радва на такъв футболист и ще си го подкрепя за разлика от някои наши фенове ! Заболя го гърба да ни носи ..аз не си представям отбора без Луис а вие ?

ами то ние със суарес едвам вкарваме,а какво остава без него? то е ясно,че е най-добрия ни играч...трябва да е сляп човек,че да не го види това...

ето тези прехласвания и крайности не мога да ги разбера. след лош ден се скъсвате да ги хулите, а след добър мач ги правите "по-големи светци и от Господ". когато говорите кой е най-добрия и най-важния футболист на Ливърпул в момента не забравяйте, че най-голямата легенда на отбора за всички времена след Кени Далглиш, все още играе, все още е в топ форма и все още е капитан на отбора - името му е Стивън Джерард. Това, че Луис прави страхотни мачове все още не е достатъчно за да се правят гръмки изказвания по негов адрес за мястото му в клуба. Много ме дразнеха подобни изказвания навремето и по адрес на Торес, а после се чудихме кой от кой да измисли по-обиден епитет за него. Както Торес никога не е бил най-важния играч на Ливърпул, така и същото не може да се каже за Луис докато не се откаже Стиви или не започне да му запада формата както става това сега с Кара. И това го казвам от позицията на човек, който най-вероятно е фен на Луис от най-дълго време от пишещите тук - от дебютния му сезон в Аякс (едва ли е останало тайна за някого, че симпатизирам на този отбор). За последните 15 години (откакто имам пряк поглед върху случващото се в Ливърпул) частицата най- може да се използва само за имена като дългогодишния ни капитан и емблема Джон Барнс, стълба в полузащитата от 90те години Джейми Реднап (между него и Хендо между другото откривам доста общи неща, които се надявам че с годините ще се увеличават), един от най-големите нападатели в историята Роби Фаулър, първият ми любимец в Ливърпул, чиито финтове и красива игра може би бяха първото нещо което накара сърцето ми да трепне когато чуе името Ливърпул - Стив Макманаман (между другото той е причината и до ден днешен да ненавиждам Реал М), един от най-сърцатите играчи, които сме имали в периода от 1892г до ден днешен - Джейми Карагър, фантастичния капитан, който носи на гърба си Ливърпул вече 13 години - Стивън Джерард, железният бранител Сами Хупия - това са хора, които са и винаги ще бъдат легенди за ФК Ливърпул. Към тях, макар и с не такава величествена осанка можем да добавим и хора като Майкъл Оуен, който можеше с лекота да се нареди до гореизброените имена ако беше пожелал, Шаби Алонсо заради добрите си игри и предаността не само докато беше футболист на клуба, а и след като беше изритан като мръсно коте от гения Рафа Бенитес и разбира се Йежи Дудек - причината е само една - Истанбул 2005, но тя е достатъчна. За всички останали извън тези футболисти можем само да се надяваме, че ще направят така, че да се наредят до тези имена ;)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 27 окт 2011 06:57

Ей добре че е Суарез иначе не знам какво щяхме да правим... Спешно трябва да вземем още един класен играч!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 окт 2011 12:55

Dzheff написа:
john barnes написа:

ето тези прехласвания и крайности не мога да ги разбера. след лош ден се скъсвате да ги хулите, а след добър мач ги правите "по-големи светци и от Господ". когато говорите кой е най-добрия и най-важния футболист на Ливърпул в момента не забравяйте, че най-голямата легенда на отбора за всички времена след Кени Далглиш, все още играе, все още е в топ форма и все още е капитан на отбора - името му е Стивън Джерард. Това, че Луис прави страхотни мачове все още не е достатъчно за да се правят гръмки изказвания по негов адрес за мястото му в клуба. Много ме дразнеха подобни изказвания навремето и по адрес на Торес, а после се чудихме кой от кой да измисли по-обиден епитет за него. Както Торес никога не е бил най-важния играч на Ливърпул, така и същото не може да се каже за Луис докато не се откаже Стиви или не започне да му запада формата както става това сега с Кара. И това го казвам от позицията на човек, който най-вероятно е фен на Луис от най-дълго време от пишещите тук - от дебютния му сезон в Аякс (едва ли е останало тайна за някого, че симпатизирам на този отбор). За последните 15 години (откакто имам пряк поглед върху случващото се в Ливърпул) частицата най- може да се използва само за имена като дългогодишния ни капитан и емблема Джон Барнс, стълба в полузащитата от 90те години Джейми Реднап (между него и Хендо между другото откривам доста общи неща, които се надявам че с годините ще се увеличават), един от най-големите нападатели в историята Роби Фаулър, първият ми любимец в Ливърпул, чиито финтове и красива игра може би бяха първото нещо което накара сърцето ми да трепне когато чуе името Ливърпул - Стив Макманаман (между другото той е причината и до ден днешен да ненавиждам Реал М), един от най-сърцатите играчи, които сме имали в периода от 1892г до ден днешен - Джейми Карагър, фантастичния капитан, който носи на гърба си Ливърпул вече 13 години - Стивън Джерард, железният бранител Сами Хупия - това са хора, които са и винаги ще бъдат легенди за ФК Ливърпул. Към тях, макар и с не такава величествена осанка можем да добавим и хора като Майкъл Оуен, който можеше с лекота да се нареди до гореизброените имена ако беше пожелал, Шаби Алонсо заради добрите си игри и предаността не само докато беше футболист на клуба, а и след като беше изритан като мръсно коте от гения Рафа Бенитес и разбира се Йежи Дудек - причината е само една - Истанбул 2005, но тя е достатъчна. За всички останали извън тези футболисти можем само да се надяваме, че ще направят така, че да се наредят до тези имена ;)

кое не можеш да разбереш бе момче? че в момента без суарес на терена не можем да вкараме гол !..това ли не можеш да разбереш ? ами хайде разбери го вече ! никога не съм плюл добрите ни играчи ..нито торес, нито стиви, нито суарес ..да не говорим и за играчите от по минало време,които си споменал ! нещо ме бъркаш с някой ми се струва ...аз не съм глупав и оценям добрите качества ..и аз се чудя как може да има фенове ,които да хулят добрите ни играчи ,които дават всичко от себе си в почти всички мачове ?..суарес бил пропускал ..ами ок ..ама той създава..не спира да тича а не марзелува ..сега ако чака цял мач на точката на дузпата и му я подадат 5 пъти и 5 пъти пропусне тогава разбирам да се хули ..бербатов за какво го забиха на пейката ..щото в по голямата част от мача не тича ,не гони и английските фенове разбираемо недоволстват и казват "как може нашия руни да гони а той не "...имаме едно бижу в отбора и трябва да го подкрепяме ..доказан голмайстор има над 100 гола зад гърба си ..това означава ,че головете ще си дойдат..ако единия мач не му върже другия ще му върже ..аз така разсъждавам..а и според мен има всички предпоставки да стане легенда ..видяхте ли вчера как целуна емблемата ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 27 окт 2011 13:20

А някой разбра ли нещо за състоянието на Суарес? Според мен се направи малко на латиноамериканска кино-звезда, за да спечели време, но все пак е хубаво да ни успокоят ;)
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 27 окт 2011 13:42

dsadsadasdasdasd написа:Koaтес просто ужасен и грешката и играта му след добро отиграване идва поредната тапа изява.

КАк може да има такива хейтъри само.
Коатес и Агер бяха над всички в защитата!!

Хареса ми,че показахме дух и обърнахме резултата. Нещо,което не бяхме правили този сезон.
За другите хейтъри,където не млъкнаха с техният Макси. Видяхме го Макси,колко е добър. Ако ще ми вадите рецитал за 2та хетрика в края на миналия сезон,всички голове без 1-2 може би му дойдоха на празна врата. Още съм на мнение че Макси няма едно хубаво центриране,всъщност той няма 1 центриране вчера. Не казвам че Даунинг е много добър ,но той е по добрият избор.
Хендерсън ще влезне в час. Помнете ми думата.
И излиза,че единственото ни свястно крило е Белъми,който е феноменален и не знам как не го взехме обратно при нас по -рано
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 27 окт 2011 13:43

john barnes написа:ГОЛЯМ ГОЛ НА СУАРЕС...явно трудните ги умее,а лесните ги изтърва!

+1
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 27 окт 2011 13:48

LFC1892 написа:
blue avalanche написа:
liverpool96 написа:Не знам с тая игра как ще отстраним някой измежду Сити, Арсенал, Юнайтед и Челси...

С тази игра???Никакъв шанс!На оптимистите,дето апелират към "вземането назад" на някои мнения-да се огледат!Освен двата гола на Суарес-пълен хаос!И в нападение,и в защита.

Да бе, те всички отбори на "Британия" играят прекрасен футбол, мачкат, бият, газят. Осъзнайте се малко. Започнем ли да си вкарваме малко по-голям % от положенията се изкачваме бързо в класирането.

П.С. Страшен пас на Хендерсън!

Това с положенията е вярно и не го казваме само 2ма човека ами и спецовете в Англия.Силно се надявам да не пропускаме поне 50 % от сигурните ни за гол положения.

ПС: Хендерсън не изигра най-добрият си мач,но и не изигра и най-лошият си. Смятам,че критиците към него в форума трябва да замълчат поне за този мач
Само Левски!
You'll never walk alone!

Върни се в “Ливърпул”