john barnes написа:suareshampion написа:Магосника отново доказа ,че е най добрия играч на Ливърпул ! Уникален гол ..всеки един отбор ще се радва на такъв футболист и ще си го подкрепя за разлика от някои наши фенове ! Заболя го гърба да ни носи ..аз не си представям отбора без Луис а вие ?
ами то ние със суарес едвам вкарваме,а какво остава без него? то е ясно,че е най-добрия ни играч...трябва да е сляп човек,че да не го види това...
ето тези прехласвания и крайности не мога да ги разбера. след лош ден се скъсвате да ги хулите, а след добър мач ги правите "по-големи светци и от Господ". когато говорите кой е най-добрия и най-важния футболист на Ливърпул в момента не забравяйте, че най-голямата легенда на отбора за всички времена след Кени Далглиш, все още играе, все още е в топ форма и все още е капитан на отбора - името му е Стивън Джерард. Това, че Луис прави страхотни мачове все още не е достатъчно за да се правят гръмки изказвания по негов адрес за мястото му в клуба. Много ме дразнеха подобни изказвания навремето и по адрес на Торес, а после се чудихме кой от кой да измисли по-обиден епитет за него. Както Торес никога не е бил най-важния играч на Ливърпул, така и същото не може да се каже за Луис докато не се откаже Стиви или не започне да му запада формата както става това сега с Кара. И това го казвам от позицията на човек, който най-вероятно е фен на Луис от най-дълго време от пишещите тук - от дебютния му сезон в Аякс (едва ли е останало тайна за някого, че симпатизирам на този отбор). За последните 15 години (откакто имам пряк поглед върху случващото се в Ливърпул) частицата най- може да се използва само за имена като дългогодишния ни капитан и емблема Джон Барнс, стълба в полузащитата от 90те години Джейми Реднап (между него и Хендо между другото откривам доста общи неща, които се надявам че с годините ще се увеличават), един от най-големите нападатели в историята Роби Фаулър, първият ми любимец в Ливърпул, чиито финтове и красива игра може би бяха първото нещо което накара сърцето ми да трепне когато чуе името Ливърпул - Стив Макманаман (между другото той е причината и до ден днешен да ненавиждам Реал М), един от най-сърцатите играчи, които сме имали в периода от 1892г до ден днешен - Джейми Карагър, фантастичния капитан, който носи на гърба си Ливърпул вече 13 години - Стивън Джерард, железният бранител Сами Хупия - това са хора, които са и винаги ще бъдат легенди за ФК Ливърпул. Към тях, макар и с не такава величествена осанка можем да добавим и хора като Майкъл Оуен, който можеше с лекота да се нареди до гореизброените имена ако беше пожелал, Шаби Алонсо заради добрите си игри и предаността не само докато беше футболист на клуба, а и след като беше изритан като мръсно коте от гения Рафа Бенитес и разбира се Йежи Дудек - причината е само една - Истанбул 2005, но тя е достатъчна. За всички останали извън тези футболисти можем само да се надяваме, че ще направят така, че да се наредят до тези имена