Не им е за пръв път ... няма да е и за последен.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
THE G.A.M.E написа:Неможах да гледам мача, но разбрах, че Юнайтед отново са спечелили ..... със съдийска помощ ! ...![]()
Не им е за пръв път ... няма да е и за последен.
styopa написа:Бербатов: Разбира се, че имаше дузпа
Ей това е да нямаш мъжество.Ок симулация симулация.То си е част от играта.Можем да се сърдим само на съдията за решенията му.Обаче при такава ситуация някой да се прави на кукла Барби винаги ми е било супер смешно.
Btovfan80 написа: Я ми посочи някой играч, който след мача се изправя и казва: "Ама разбира се, че симулирах."
Btovfan80 написа:styopa написа:Бербатов: Разбира се, че имаше дузпа
Ей това е да нямаш мъжество.Ок симулация симулация.То си е част от играта.Можем да се сърдим само на съдията за решенията му.Обаче при такава ситуация някой да се прави на кукла Барби винаги ми е било супер смешно.
Айде сега, както вие ме квалифицирахте в началото на сезона, да си го върна и аз! Печелиш приза за най-тъпо изказване във форума - ЧЕСТИТО!![]()
![]()
Я ми посочи някой играч, който след мача се изправя и казва: "Ама разбира се, че симулирах."
![]()
![]()
Много си тъп, Саше!
jul написа:Уолкът - след вчера. Евала, въпреки че не ми се искаше да става така.
Наистина днес съдията повлия на мача. Ощетени бяха момчетата на Ливърпул. Тва е
Ейго линка http://arsenal.gong.bg/view_article.php ... _id=178933
Btovfan80 написа:Просто не си обективен!
Btovfan80 написа: въобще не мисля, че има за какво да си признава Митко, каза си им го честно и право в очите!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта