ВЛ: Уест Хам - Ливърпул 04.02.2019 |17:00| 1-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ: Уест Хам - Ливърпул 04.02.2019 |22:00| 1-1 FT
Е не чаках дълго някой титан на мисълта от форума на гонг да оплюе поредната ни легенда, освен всичко и четирикратен шампион с Ливърпул. Тука съм чел за много смешници легенди на отбора. Карай, важното е, че когато българските вездесъщи фенове отсичат... това е, няма шест-пет. И понеже знам, че езиците не са ти силата, поне помъчи ли се да чуеш какво казва или да ти преведа?
- cskarcheto92
- Контакти:
Гоялмата част от хората, които сме зад отбор не сме с розови очила. Просто продължаваме с подпрепата и надеждата. И аз виждам спада в играта, а дори и настроението на играчите може би.Факт е, че липсата на Ароналд се усеща и то много. Дори някой от тримата в атака да беше контузен, нямаше да се усети толкова, колкото сега. Факт е, че липсва Хендерсън в халфовата линия. Нищо. че е мразен от голяма част от хората. Освен него и липсва Ловрен. С отсъствието на най-ненавижданите играчи в отбора, ние губим точки. Всеки си има любими играчи, треньори, но това не означава, че при всяка възможност трябва да обиждаме другите, които не харесваме. Така предизвиквате хората, които не обиждат своите, да започнат. Защото всеобщият любимец Кейта е най-слабо представящия се футболист в последните два мача. Шакири ( един от моите любимци ) от 1 месец няма читаво отиграване, а снощи единствените му точни пасове бяха назад. Милнър, каквото и да се каже за него ще е малко. Сърцат играч, но на бека е трагедия. От тук вече идва и грешката на Клоп като разкара Клайн. Типичен десен бек, но заради контузиите му се спря развитието. Но и тука противниците на Клоп не са прави. Защото преди началото на мача срещу Юнайтед, където Клайн бе титуляр и изигра добър мач, същите тези се хванаха за палците. "Как може играч с 20 минути да е титуляр ?" Е, защо тогава ревете за играча, който не харесвате ? До първите 15 кръга ни се обясняваше, че Салах не бил този Салах от минлата година, Мане е престъпник, другия бил неадекватен с голямо самочувстие, но резултатите до НГ показваха, че сме отбор без загуба. В момента сме с 1... ще го напиша ако не е разбираемо. ЕДНА загуба. Ако някой е очаквал това преди началото на сезона, Евала ! Момчетата се бореха и ще продължат да го правят. Само Ливръпул и наздраве ! И тесни 

[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
kircho_baretata написа:Sisi 1914 написа:Почвате да не издържате на напрежението.
Абсолютно вярно.
Сега на трезва глава да ви кажа, че всички сте прави. Понко си е прав от всякъде, че играем ганкиното, и с такава игра сме за никъде. Дригите сте прави за това, че шампионата не е свършил и все още сме в борбата. Трябва да вярваме, че е възможно, защото иначе се губи смисъла от това да подкрепяш отбора.
А Ситито дето има толкоз много "мая" в този отбор, си дават сметка, че не сме слаби, щото знайни и незнайни техни фенове, а и футболисти се радват като деца, че сме изгубили точки, щото при седем точки разлика, много "мая" щеше да е спекла и там.
Да сме живи и здрави, накрая на сезона ще видим къде ще бъдем в крайното класиране.
Нищо не се до последният мач на сезона, но няма лошо човек да си подкрепя любимият си отбор.
Левски завинаги в моето сърце
- Liverpool_EC
- Контакти:
Onq написа:Е не чаках дълго някой титан на мисълта от форума на гонг да оплюе поредната ни легенда, освен всичко и четирикратен шампион с Ливърпул. Тука съм чел за много смешници легенди на отбора. Карай, важното е, че когато българските вездесъщи фенове отсичат... това е, няма шест-пет. И понеже знам, че езиците не са ти силата, поне помъчи ли се да чуеш какво казва или да ти преведа?
Само да те питам ти това предаване следиш ли го или просто сега ти попадна този епизод и реши да го качиш. Питам те, защото ако е второто ще приема че си се объркал. Аз го гледах с години и спрях точно заради Стийв Никъл и непрестаното му и откровено плюене по всичко с отбора. Това какъв играч е бил няма никакво значение с това как ще се държиш после. Тези легенди от 80те, вярно че те направиха този отбор величие, но според мен на моменти направо се самозабравят и не критикуват, а направо си плюят грозно. Само Фил Томпсън, Краля и Джон Барнс се държът на положние, всички други са потресаващи на моменти, да се чудиш за Ливърпул ли са или не. Имам чувството че ги е страх някой да не излезе по-добър играч от тях. Никъл е ставал играч на годината от бека, даже май с 12 гола него сезон, което е невероятно постижение. Ама треньорската му кариера започва и свършва с НюИнгланд Революшън, значи смятай колко му вдява главата. Както Бербатов каза за указанията на Дейвид Джеймс в Индия-"изритайте я към централния нападател и от там ще се оправяме". Това е положението с английските специалисти вече четвърт век, затова сега германци, испанци, италиянци, португалци, холандци и всякакви други им оправят футбола, а малцината останали във ВЛ английски треньори се борят за изпадане всяка година и до там.
- cskarcheto92
- Контакти:
Onq написа:cskarcheto92 написа:Гоялмата част от хората, които сме зад отбор не сме с розови очила. Просто продължаваме с подпрепата и надеждата. И аз виждам спада в играта, а дори и настроението на играчите може би.Факт е, че липсата на Ароналд се усеща и то много. Дори някой от тримата в атака да беше контузен, нямаше да се усети толкова, колкото сега. Факт е, че липсва Хендерсън в халфовата линия. Нищо. че е мразен от голяма част от хората. Освен него и липсва Ловрен. С отсъствието на най-ненавижданите играчи в отбора, ние губим точки. Всеки си има любими играчи, треньори, но това не означава, че при всяка възможност трябва да обиждаме другите, които не харесваме. Така предизвиквате хората, които не обиждат своите, да започнат. Защото всеобщият любимец Кейта е най-слабо представящия се футболист в последните два мача. Шакири ( един от моите любимци ) от 1 месец няма читаво отиграване, а снощи единствените му точни пасове бяха назад. Милнър, каквото и да се каже за него ще е малко. Сърцат играч, но на бека е трагедия. От тук вече идва и грешката на Клоп като разкара Клайн. Типичен десен бек, но заради контузиите му се спря развитието. Но и тука противниците на Клоп не са прави. Защото преди началото на мача срещу Юнайтед, където Клайн бе титуляр и изигра добър мач, същите тези се хванаха за палците. "Как може играч с 20 минути да е титуляр ?" Е, защо тогава ревете за играча, който не харесвате ? До първите 15 кръга ни се обясняваше, че Салах не бил този Салах от минлата година, Мане е престъпник, другия бил неадекватен с голямо самочувстие, но резултатите до НГ показваха, че сме отбор без загуба. В момента сме с 1... ще го напиша ако не е разбираемо. ЕДНА загуба. Ако някой е очаквал това преди началото на сезона, Евала ! Момчетата се бореха и ще продължат да го правят. Само Ливръпул и наздраве ! И тесни
Ти обаче с тва за Мане няма да спреш. Казах, че е престъпник, защото е престъпно да изтървеш 5 пъти сам срещу вратаря в един мач. Във всички останали пъти в които съм го споменавал съм го хвалил. Мане си е пич отвсякъде. Не знам дали усещате колко смешни ставате като вадите думи от контекста и това са ви доводите. Що не цитира като написах, че го обичам този престъпник? Защото не ти отърва на тезата, а тя е че има верни и неверни фенове, не спираш да пишеш едно и също. Ами няма верни и неверни. Има различни начини на подкрепа и различно възпитание. Някои хора имат уважение към играчите, други им пожелават да умрат или да се осакатят. Няма най-голям фен на нито един отбор, няма и най-малък. Смешно е колко емоция влагате в отношението си към резултатите на Ливърпул, при положение , че целият форум общо я има 20 мача на живо , я не. Футболът се гледа на живо, това тук е гевезелък. Просто го раздавайте по-спокойно и приемайте провалите с достойнство. Много хора тук са повече фенове на избраната от тях роля, отколкото на отбора. Разпределили сте се в два лагера и само се чака изгоден момент да се плюе, дали инакомислещи фенове, дали отбор. Нивото на коментарите е все по-ниско. Диспутите са невъзможни, защото всеки се интересува само от неговата теза и я отстоява с цената на всичко. Повечето мразите англичаните , а сте фенове на английски отбор ( това не мога да го проумея). Реално в този форум само бъка от негативни емоции, независимо от позицията. Има един Слаш, който се надява отборът му да бие, а ако падне здраве да е, а всички други сте на форумна война. Ами...успех!
Това за престъпник го помня, но не съм си правил труда да гледам кой го е писал. Не съм те цитирал, а просто споменах един от негативните коментари на някои. Има трима човека, които винаги пълнят с негативните си мнения, а един друг се присъедини след провала срещу Уест Хям. Чудно защо беше в екстаз до преди месец, а сега е краен. И всеки може да си подкрепя отбора по свое му. Но да ни се налага едно и също, че е Небръснатия е олигофрен, Ловрен е неадекватен и за къв чеп са били играчите в Дубай ми омръзна да го чета. Че след едно равенство сме загубили шансове за титли и това всеки път по 20 пъти на тема. Крайно обидно е, когато надеждата за провал на фенове на Ливърпул е по-голяма от тази на Сити, че дори и фенове на Юнайтед. Да ни натриват носа, че сме загубили точки срещу Сити, Лестър и Уест Хям.Месеченият цикъл на някои им дойде 3-пъти в рамките на 1 месец и станаха много изнервени. От сега знам, че при провал срещу Байерн и ще валят оставки. Обаче при успех, мишките ще чакат до следващия кръг, където ще таят надежда за отпадане.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
cskarcheto92 написа:Onq написа:cskarcheto92 написа:Гоялмата част от хората, които сме зад отбор не сме с розови очила. Просто продължаваме с подпрепата и надеждата. И аз виждам спада в играта, а дори и настроението на играчите може би.Факт е, че липсата на Ароналд се усеща и то много. Дори някой от тримата в атака да беше контузен, нямаше да се усети толкова, колкото сега. Факт е, че липсва Хендерсън в халфовата линия. Нищо. че е мразен от голяма част от хората. Освен него и липсва Ловрен. С отсъствието на най-ненавижданите играчи в отбора, ние губим точки. Всеки си има любими играчи, треньори, но това не означава, че при всяка възможност трябва да обиждаме другите, които не харесваме. Така предизвиквате хората, които не обиждат своите, да започнат. Защото всеобщият любимец Кейта е най-слабо представящия се футболист в последните два мача. Шакири ( един от моите любимци ) от 1 месец няма читаво отиграване, а снощи единствените му точни пасове бяха назад. Милнър, каквото и да се каже за него ще е малко. Сърцат играч, но на бека е трагедия. От тук вече идва и грешката на Клоп като разкара Клайн. Типичен десен бек, но заради контузиите му се спря развитието. Но и тука противниците на Клоп не са прави. Защото преди началото на мача срещу Юнайтед, където Клайн бе титуляр и изигра добър мач, същите тези се хванаха за палците. "Как може играч с 20 минути да е титуляр ?" Е, защо тогава ревете за играча, който не харесвате ? До първите 15 кръга ни се обясняваше, че Салах не бил този Салах от минлата година, Мане е престъпник, другия бил неадекватен с голямо самочувстие, но резултатите до НГ показваха, че сме отбор без загуба. В момента сме с 1... ще го напиша ако не е разбираемо. ЕДНА загуба. Ако някой е очаквал това преди началото на сезона, Евала ! Момчетата се бореха и ще продължат да го правят. Само Ливръпул и наздраве ! И тесни
Ти обаче с тва за Мане няма да спреш. Казах, че е престъпник, защото е престъпно да изтървеш 5 пъти сам срещу вратаря в един мач. Във всички останали пъти в които съм го споменавал съм го хвалил. Мане си е пич отвсякъде. Не знам дали усещате колко смешни ставате като вадите думи от контекста и това са ви доводите. Що не цитира като написах, че го обичам този престъпник? Защото не ти отърва на тезата, а тя е че има верни и неверни фенове, не спираш да пишеш едно и също. Ами няма верни и неверни. Има различни начини на подкрепа и различно възпитание. Някои хора имат уважение към играчите, други им пожелават да умрат или да се осакатят. Няма най-голям фен на нито един отбор, няма и най-малък. Смешно е колко емоция влагате в отношението си към резултатите на Ливърпул, при положение , че целият форум общо я има 20 мача на живо , я не. Футболът се гледа на живо, това тук е гевезелък. Просто го раздавайте по-спокойно и приемайте провалите с достойнство. Много хора тук са повече фенове на избраната от тях роля, отколкото на отбора. Разпределили сте се в два лагера и само се чака изгоден момент да се плюе, дали инакомислещи фенове, дали отбор. Нивото на коментарите е все по-ниско. Диспутите са невъзможни, защото всеки се интересува само от неговата теза и я отстоява с цената на всичко. Повечето мразите англичаните , а сте фенове на английски отбор ( това не мога да го проумея). Реално в този форум само бъка от негативни емоции, независимо от позицията. Има един Слаш, който се надява отборът му да бие, а ако падне здраве да е, а всички други сте на форумна война. Ами...успех!
Това за престъпник го помня, но не съм си правил труда да гледам кой го е писал. Не съм те цитирал, а просто споменах един от негативните коментари на някои. Има трима човека, които винаги пълнят с негативните си мнения, а един друг се присъедини след провала срещу Уест Хям. Чудно защо беше в екстаз до преди месец, а сега е краен. И всеки може да си подкрепя отбора по свое му. Но да ни се налага едно и също, че е Небръснатия е олигофрен, Ловрен е неадекватен и за къв чеп са били играчите в Дубай ми омръзна да го чета. Че след едно равенство сме загубили шансове за титли и това всеки път по 20 пъти на тема. Крайно обидно е, когато надеждата за провал на фенове на Ливърпул е по-голяма от тази на Сити, че дори и фенове на Юнайтед. Да ни натриват носа, че сме загубили точки срещу Сити, Лестър и Уест Хям.Месеченият цикъл на някои им дойде 3-пъти в рамките на 1 месец и станаха много изнервени. От сега знам, че при провал срещу Байерн и ще валят оставки. Обаче при успех, мишките ще чакат до следващия кръг, където ще таят надежда за отпадане.
Ами ето, значи си подготвен и няма какво да се нервиш. И аз си мислих преди време, че тук е място за съмишленици.. уви, в интернет няма такова място и няма да има. Ако си анонимен изкушението да съдиш и раздаваш епитети е неустоимо . Ако си с твоето име пък преливаш от фалш и поза пред познати. За радост има и реален живот където разговорите протичат по друг начин. Тук всички сме на гости на един доста зле списван сайт, който прави безобразни фактологически и граматически грешки. Ако закрият този форум ще е само за добро

- Liverpool_EC
- Контакти:
cskarcheto92 написа:Гоялмата част от хората, които сме зад отбор не сме с розови очила. Просто продължаваме с подпрепата и надеждата. И аз виждам спада в играта, а дори и настроението на играчите може би.
Ами те това с розовите очила го ползват от 3 години, щото нищо друго не могат да измислят. Значи преди мача се пускат прогнози като 4:0, при положение че уж виждат че сме в криза ?!?!?!? Обаче аз се налага аз през розовите очила да им казвам, че няма как да стане. Очеизвадно е, че няма как да взимаме убедително мачовете си докато на половината позиции сме с втори избор играч, а на някои и трети. Толкова ли е трудно да се изчака да мине този период? Сега колегата казва, че те вдигнали нивото и нормално да ги криикуваме, като го свалят, ама след 20 поредни победи...да нямат право на загуба на Етихад, да нямат право на 2 равни подред, да нямат право да се контузят, много максималистично ми звучи? Значи тази истерия покрай губенето на точки ражда ненормални неща в главите на някои фенове. Аз затова пуснах това изказване на Нобъл, но грешката ми е, че онзи ден ме домързя да кача какво каза Ван Дайк след мача с Лестър. Просто ми направи впечатление, как втори играч набляга на нуждата от подкрепа от феновете. Повърхностния Копчо ми дрънка ами какво да кажел, ама определено двама играчи току що излезли от терена не е нужно да наблягат как феновете трябва да се обединят и да застанат зад отбора. Значи им е направило впечатление, първо на наш, а вече даже и на играч от противниковия отбор. Ван Дайк направо си каза как се усещала нервноста във феновете на Анфийлд и как това им се отразява на терена. Защото и в двата мача, като поведохме всичко точно, А! У! Але, але!, а като ни изравниха и феновете се стъписаха и си глътнаха езика. И това никога нямаше да стане, ако беше мач от евро турнирите например. Всичко е заради психозата, в която изпадат нашите фенове заради пустата титла. Ето сега 2 мача минаха, Сити свалиха 1т общо и тук някакъв апокалипсис настана във форума...Салах е покъртителен, Фирмино отвратителен, Кейта е провален трансфер, Робъртсън слаб, Милнър трагичен...За другия мач Ван Дайк, Фабиньо и 9 нови

- Liverpool_EC
- Контакти:
Onq написа: За радост има и реален живот където разговорите протичат по друг начин. Тук всички сме на гости на един доста зле списван сайт, който прави безобразни фактологически и граматически грешки. Ако закрият този форум ще е само за добро.
Защо си мислиш, че тези разговори тук не можем да ги водим в реалния живот, огромния проблем тук е липсата на интонация и емоция и много неща изглеждат зле просто защото човека отсреща ги чете с неговото си възприятие и дори пишещия да няма предвид агресия, другия може да си го приема така. Винаги съм давал за пример преди години как се карахме с Барнса заради думата "продаде". Единия имаше предвид минало време, а другия четеше в бъдеще и така 2 страници докато накрая се усетих, че всичко е заради ударението. Като го смениш и стават две различни неща...но ние си спорим

Liverpool_EC написа:Onq написа:Е не чаках дълго някой титан на мисълта от форума на гонг да оплюе поредната ни легенда, освен всичко и четирикратен шампион с Ливърпул. Тука съм чел за много смешници легенди на отбора. Карай, важното е, че когато българските вездесъщи фенове отсичат... това е, няма шест-пет. И понеже знам, че езиците не са ти силата, поне помъчи ли се да чуеш какво казва или да ти преведа?
Само да те питам ти това предаване следиш ли го или просто сега ти попадна този епизод и реши да го качиш. Питам те, защото ако е второто ще приема че си се объркал. Аз го гледах с години и спрях точно заради Стийв Никъл и непрестаното му и откровено плюене по всичко с отбора. Това какъв играч е бил няма никакво значение с това как ще се държиш после. Тези легенди от 80те, вярно че те направиха този отбор величие, но според мен на моменти направо се самозабравят и не критикуват, а направо си плюят грозно. Само Фил Томпсън, Краля и Джон Барнс се държът на положние, всички други са потресаващи на моменти, да се чудиш за Ливърпул ли са или не. Имам чувството че ги е страх някой да не излезе по-добър играч от тях. Никъл е ставал играч на годината от бека, даже май с 12 гола него сезон, което е невероятно постижение. Ама треньорската му кариера започва и свършва с НюИнгланд Революшън, значи смятай колко му вдява главата. Както Бербатов каза за указанията на Дейвид Джеймс в Индия-"изритайте я към централния нападател и от там ще се оправяме". Това е положението с английските специалисти вече четвърт век, затова сега германци, испанци, италиянци, португалци, холандци и всякакви други им оправят футбола, а малцината останали във ВЛ английски треньори се борят за изпадане всяка година и до там.
За мен е малко по друго...и съм го казвал,яд ги е че не са на хранилка в клуба. Последния който се скъса от завист е набедения карагър,който всъщо се взема на сериозно чат пат,макар че напоследък е посмекчил тона
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]