ВЛ: Ливърпул - Лестър 30.01.2019 |22:00| 1-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

realist
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Лестър 30.01.2019 |22:00|

Мнениеот realist » 31 яну 2019 00:14

Real написа:
realist написа:
Real написа:
realist написа:...бъл-бъл-бъл-бъл...

Къде се губиш, бе, троле? Тъкмо ми беше залипсвал... Айде, ти си, разпусни сфинктерите малко, че доста напрежение ти се събра напоследък. :mrgreen:
А за останалите, честито, дръпнахме с още точка на Сити. Въпреки спестения червен на английската гордост, въпреки спестената дузпа... Продължаваме по график! Наздраве!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Честито равенство с Лестър на Анфийлд?!?! :shock: :o :shock: :shock: Бахти лузърите, честно!

Не. На теб специално - честито с Бърнли на Олда. И поздрави от циКлопа! :lol:

Малко не те разбирам, ама това е сигурно от еуфорията от спечелената точка днес. Циклопа е напълнил гащите догоре. Това днес не беше Ливърпул. Лошото е, че от началото на годината е все така. Дотук късмета ни покриваше яко, но от днес нататък наблюдавайте внимателно какво следва.

hydetoshi
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Лестър 30.01.2019 |22:00| 1-1 FT

Мнениеот hydetoshi » 31 яну 2019 00:14

hydetoshi написа:
slash1912 написа:
hydetoshi написа:Спокойно! В събота Оба и Лака ще играят за вас на Етихад. Едно хиксче на Сити - Арсенал ще ви дойде добре. :lol:

Няма да се сърдим и ако биете :) Успех в борбата за топ 4 ;)

Вие не вярвате,че ще станете шампиони(от това,което чета). Ние не вярваме ,че ще влезем в топ 4. Кофти работа! :|

А той мача бил в неделя,пък вашия ,чак в понеделник. :roll:
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Ponko

Мнениеот Ponko » 31 яну 2019 00:16

KOPScousers написа:С няколко думи - цялата Висша лига играе Ливърпул да стане шампион, само Ливърпул и Мартин Аткинсън не! Безобразно второ полувреме и то в момент, в който всички очакват отборът да излезе променен и крайно амбициран да спечели мача и да се възползва от неочаквания подарък, който добрият стар Рафа Бенитес ни подари. Аткинсън винаги е режел Ливърпул и за толкова години не си спомням да е свирил адекватно в полза на Ливърпул. Кейта бива настъпан по опорния крак точно преди да стреля, след това е изблъскан в гръб и нещастното копеле Аткинсън дава фаул? Колко по-ясна ситуация му е нужна на тоя олигофрен, за да свири дузпа? 2 нарушения в една ситуация и нещастника дава аут - дано те линчуват някъде, копеленце! :evil: А за Клоп и Ливърпул ще кажа едно - един мач не трябваше да губят - загубиха го. Един мач трябваше да спечелят - завършиха наравно и то на Анфийлд срещу отбор извън Топ 6. Характер на загубеняци.

Общо взето и аз това казвам, но никой не ми вярва! :mrgreen:

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 31 яну 2019 00:22

ralka_levskarka написа:Аз гледам положително на нещата :mrgreen: една точка е по-добре от нула при положение, че в началото на второто можеха да ни нанижат два. Надявам се скоро да не гледам пак цял мач Хендо на крилото, всички атаки второто минаха оттам. Всичко си дойде от бека според мен. Иначе имах някакво лошо предчувствие :roll:

Ами с олигофрен треньор, ще виждаш и други абсурди. Фабиньо играе редовно на десния бек в националния на Бразилия , и то доста успешно, но Клопчо гениално решава да върне там Хендо. Така прави уязвим десния бек и отслабва халфовата ни линия. С едно напъване - две насирания. Този отбор няма психиката да стане шампион, това е. Тези 5 точки са нищо. Имаме мачове с Челси, Тотнъм, Юнайтед, тепърва ще губим и от средняци точки. Аз очаквам още с Уест Хям да загубим точки.

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Лестър 30.01.2019 |22:00|

Мнениеот wu_dnica » 31 яну 2019 00:23

HoUs4oOL написа:
realist написа::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Честито равенство с Лестър на Анфийлд?!?! :shock: :o :shock: :shock: Бахти лузърите, честно!

Казвам ти, че титлата я загубихме още преди да влезем в декемврийския цикъл, оттук нататък играем за Топ4, така че това си е ценна точка на фона на загубите на Челси и равния на Манчестър Юнайтед, опитай се да погледнеш по- реално на нещата...

Тва сериозно ли го говориш
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 31 яну 2019 00:24

slash1912 написа:Аз съм доволен.Не от играта и резултата,а защото разликата е +1 точка.Преди кръга едва ли някой си е мислил,че ще я увеличим.

Баш.....
Един мач по-малко и една точка повече.
Лека....
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 31 яну 2019 00:24

hydetoshi написа:Спокойно! В събота Оба и Лака ще играят за вас на Етихад. Едно хиксче на Сити - Арсенал ще ви дойде добре. :lol:

Блажени да са вярващите , само като видим табелката на Манчестър и смъкваме гащите без значение на кой отбор отиваме . Ще отидем на разлика ! :x
Изображение

Ponko

Мнениеот Ponko » 31 яну 2019 00:30

Реално за загубените точки съм виновен аз... за това искам да се извиня на всички във форума! john barnes си го каза преди мача и така стана. А колегата nev3rm1nd ми обеща, че ако давам "нормални" коментари, под нормални разбирам "позитивни" момчетата са щяли да играят по същия както са го правили до сега! Е пробвахме и не се получи! :mrgreen: За това ви обещавам за мача с "чуковете" да си бъда стария Ponko и да се надяваме, че ще се върнем на пътя на победата! :P Лека!

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 31 яну 2019 00:47

Кофти мач. И общо взето супер кръг от ВЛ. Стана ясно, че и да бяхме били нито щяхме вече да сме шампиони, нито пък изгубили титлата. Защо си мисля така - всеки може да спъне всеки, зависи как се развият нещата. Бърнли взе точка на отбора в най-добра серия, Нюкясъл биха шампиона, Борнемут разнебити Челси, Уотфорд водеше до 75 мин. и с луд късмет Тотнъм си взе мача, ние се издърихме срещу Лестър. Висшата лига си е сериозна работа.
Колкото да мача - дейба и мача ******. Бях 100 % сигурен, че ще ги бием без никакви проблеми, да ама не. Тактиката с офанзивен титулярен състав, беше на път на сработи много добре, ако Фирминката беше вкарал за 2:0 и от там насетне щяхме да изиграем един спокоен мач и това е. А второто полувреме беше много странно и изключително слабо за нас. Лично за мен беше необяснимо.
Съдията и той изигра своята роля, бих казал основна роля.
Някой горе е писал, че сме имали два важни мача, които трябвало да вземем и сме се осрали-на гости на Сити и сега с Лестър. Срещу Сити, играха с желание, воля и в този мач просто шанса не беше на наша страна. А днес всичко беше на обратно и единствено шанса беше на наша страна иначе и точка нямаше да вземем. Шампион не се става в два мача, ако искат тая пуста титла, трябва да играят всеки мач, това е положението. Лестър им го показа нагледно, идва ти на Анфийлд отбор от долната половина и не само че ти взима точка, но те надиграва. Така че трябва напън до последния мач.
Аз съм оптимист и вярвам, че сме способни да станем шампиони. Ще ни побелеят главите до края на шампионата но това е положението.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 31 яну 2019 01:04

[list=][/list]
Red_Neck написа:
slash1912 написа:Аз съм доволен.Не от играта и резултата,а защото разликата е +1 точка.Преди кръга едва ли някой си е мислил,че ще я увеличим.

Баш.....
Един мач по-малко и една точка повече.
Лека....

Трудно им е явно. Още една крачка към титлата и точка отгоре на Сити.

Върни се в “Ливърпул”