Мнениеот kircho_baretata » 31 яну 2019 00:47
Кофти мач. И общо взето супер кръг от ВЛ. Стана ясно, че и да бяхме били нито щяхме вече да сме шампиони, нито пък изгубили титлата. Защо си мисля така - всеки може да спъне всеки, зависи как се развият нещата. Бърнли взе точка на отбора в най-добра серия, Нюкясъл биха шампиона, Борнемут разнебити Челси, Уотфорд водеше до 75 мин. и с луд късмет Тотнъм си взе мача, ние се издърихме срещу Лестър. Висшата лига си е сериозна работа.
Колкото да мача - дейба и мача ******. Бях 100 % сигурен, че ще ги бием без никакви проблеми, да ама не. Тактиката с офанзивен титулярен състав, беше на път на сработи много добре, ако Фирминката беше вкарал за 2:0 и от там насетне щяхме да изиграем един спокоен мач и това е. А второто полувреме беше много странно и изключително слабо за нас. Лично за мен беше необяснимо.
Съдията и той изигра своята роля, бих казал основна роля.
Някой горе е писал, че сме имали два важни мача, които трябвало да вземем и сме се осрали-на гости на Сити и сега с Лестър. Срещу Сити, играха с желание, воля и в този мач просто шанса не беше на наша страна. А днес всичко беше на обратно и единствено шанса беше на наша страна иначе и точка нямаше да вземем. Шампион не се става в два мача, ако искат тая пуста титла, трябва да играят всеки мач, това е положението. Лестър им го показа нагледно, идва ти на Анфийлд отбор от долната половина и не само че ти взима точка, но те надиграва. Така че трябва напън до последния мач.
Аз съм оптимист и вярвам, че сме способни да станем шампиони. Ще ни побелеят главите до края на шампионата но това е положението.