ВЛ:Съндърланд-Ливърпул 02.01.2017

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kadett1
Контакти:

Re: ВЛ:Съндърланд-Ливърпул 02.01.2017

Мнениеот kadett1 » 03 яну 2017 17:04

Не искам да споря с никого от Вас. Имам си мнение и го споделям тук, защото все пак е форум. Вие смятате , че имаме шампионски отбор, аз не мисля така и писах защо. Юнайтед , вярно, не ги гледам редовно, но напоследък хвърлям по едно око и мисля, че са прихванали вече нещо от Моу - изчакват си момента, а той винаги идва в последните мачове. Според мен ще дойде и в мача с нас, защото вече издъхваме, имаме много контузени, които и да се върнат няма да са в оптимална кондиция и ще липсва Мане.
За мача с Челси още нищо не мога да кажа , но не виждам светли перспективи и за този мач. Но, всичко тече и всичко се променя, така че ще видим.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 03 яну 2017 17:15

Щеше да ме разочароваш ако виждаш светли перспективи и вероятно не само мен :lol:
Но ако все пак някой път видиш светли перспективи.Моля те , не ни уведомявай :mrgreen:
Толкова време градиш един имидж и сега заради една перспектива не бива да го разваляш :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 03 яну 2017 17:17

iliev72 написа:
saffron написа:
kadett1 написа:Сега вече на трезва глава - нямаме сили да станем шампиони още тази година по няколко причини:
1. Нямаме пейка - и Юнайтед, и Челси , и Арсенал и Сити имат поне 4,5 човека от класа на пейката, при нас са 1-2.

Ква пейка има Челси? Когато Уилян не е титуляр, по някое време влиза на мястото на Педро и обратно . После Браню сменя Моузес и накрая се появява юношата Челоба ! Поне 90% в последните 13 мача е така!
Просто ви е орисано да не сте шампиони не е от пейки и пълнолунието ! Когато наказаха Коста , даже не можем да разчитаме на качествен нападател и се наложи Азар да играе фалшива 9-ка.

На някои все им се струва , че чуждата манджа е по-вкусна ;) Така и с резервите :) При другите все са повече от при нас :)

Не бе , Илиев , имаме резерви, само че са голобради още или такива като Лукас, който отдавна е загубил форма, която впрочем имаше за около година време. А пък и Клоп си прави ташак , като го пуска централен защитник - пример мача с Борнемут.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 03 яну 2017 18:56

Колко да е изморен Лалана щом в рамките на 2 дена по Нова Година прави това...

Изображение
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 03 яну 2017 19:22

Rofles написа:
chakalat написа:
Rofles написа:
slash1912 написа:По-нагли от феновете на Юнайтед няма!Днес печелят незаслужено с две съдийски аванти,а реват ,че ги режат в мач,в който бият :lol:

Не ни резнаха в тоя мач, но го направиха в много други. На Вас проблема, е че Юнайтед победи, а вие не успяхте. Странно, например, защо като няма дузпа Клаван не прояви никакви претенции, но той си знае. Мане никой не го е карал да спира топката с ръка, не сте първия, а няма и да сте последния отбор, срещу когото се свири ( може би ) несъществуващ фал. Никой не е карал Мане да си протяга топката към ръката.

Ще ме прощаваш, но едва ли има отбор във ВЛ който да е получил повече ЯВНИ подаръци този сезон от вас. Пас с ръка към човек в засада.... Тази серия от 6 мача без съдиите щеше да е наполовина така че не говори за съдии !
Дали е проблем че ние не бихме а вие да ще разберем на 15.Биете ли оставате в играта ама паднете ли ще се видим догодина след нови 200-300-та похарчени милиона. Предполагам си наясно че този мач много рядко е бил с очакван край без значение кой къде е и как играе а сега края му не е никак ясен.Разликите преди този мач са че ние дори и да загубим оставаме в играта което не важи за вас :)

Ще ме прощаваш, НО.. Трябва да си много спрял, съжалявам, за да кажеш, че Юнайтед има най-много подаръци този сезон. Една единствена дузпа отсъдена, ЕДНА ? Знаеш ли колко по-напред откъм подаръци са Арсенал, Сити и Тотнъм, че дори и Ливърпул е по-облагодетелстван този сезон от Юнайтед, но не откъм подаръци, а откъм "тесли" спрямо отбора.

За теб критерия за подаръци са само дузпите така ли ?
Нека те върна само в 6-те ви мача серия и как тя протича, разбира се за теб и ревльото дето все съдиите са му виновни(все някак трябва да се оправдае, все пак не е лесно да похарчиш 1 милиард а отборите ти да имат стил като УХ при Алърдайс :) )
Мача ви с УХ - меко казано смешен червен картон(ако това беше червен картон Баркли не трябва да играе футбол цяла година но мина с жълт, ползвам го за пример защото съдията е един и същи а критерия странен меко казано) които почти реши един иначе труден за вас мач( УХ бяха в дълга като за тях серия срещу вас във ВЛ а и дори с 10 човека имаха своите шансове).Това обаче очевидно не беше достатъчно с оглед шансовете за изравняване и пренебрегнаха 3-ма (ТРИМА) в очевадна засада при втория гол. При 11 срещу 11 мача можеше да свърши всякак но това са си подарени 3 точки !
На Мхитарян гола макар и красив също беше от засада която отново се видя ясно без да са нужни повторения.Да речем че този гол е без значение и няма да му обръщаме внимание.
Върха на сладоледа - пас с ръка на Ибра към явно намиращия се в засада Погба ! И двете не ги видяха още в реално време само феновете на Юнайтед и съдията. Този мач( с КП) без този гол също не беше ясно къде отива но нека го отчетем като +2 "съдииски" точки.
Та само в последните 5 мача имате 5 точки подарък, най-наглото е че сега Моуриньо е много доволен от съдиите и как не, всеки би бил много доволен.... :)
За Арсенал, Сити и Тотнъм не знам, гледам им мачове отвреме на време на такива наглости не съм видял а и нито мениджърите им нито феновете реват от съдиите при положение че отборите им цъкат волейбол в наказателното поле с по 2-3 ма в засада :)
Дразнещото е че след подобни подаръци които ви се направиха хем ревете може би подведени от мрънкащия си вечно търсещ вина в съдиите "специален" мениджър хем идвате тука и обяснявате колко чисти били и двете дузпи... Ако ги бяха дали срещу вас сега Моу не само че нямаше да е доволен а вероятно пак щеше да е наказан, но нали дузпите са срещу омразния Ливърпул така че няма проблем.
Лично аз мразя да се оправдавам с съдии, те също са хора и могат да грешат затова обикновенно игнорирам грешките им дори и когато са в наша вреда. Не разбирам защо ти е нужно да убеждаваш хора във раздела на Ливърпул че дузпите са ОК при положение че дори и ти знаеш че са спорни.... Съдииските грешки във вашите мачове са пословични от години насам, въпреки че от както Фергюсън се махна стана малко по-нормално а това очевидно не ви харесва. Нормално съдииство според МЮ - червен карон задължително в първата четвърт на мача и ако не е достатъчно някои друг гол от засада или с ръка решава проблема ....

ПС: За да ви дават повече дузпи трябва да влизате с топка/ на скорост в наказателното поле. Кой да го направи ? Ибра ? Той не го правеше като беше по-млад та сега ли, това никога не е била неговата сила. Това при Моуриньо няма да стане, известен ви е неговия стил - не допускай гол на всяка цена пък отпред каквото стане, ако нищо не става или се провалим отзад ще мрънкаме от съдиите докато почнат да ни дават подаръци :) Аз поне нямам спомен във ваш мач да сте имали основателни претенции за дузпа която да не ви е дадена. 15 % от головете ви са нередовни, явно нередовни остана и дузпи да почнат да ви дават...Както искаш го разбирай, но ние например имаме за едно полувреме повече влизания на скорост в наказателното поле отколкото вие имате от началото на сезона :o Независимо дали ти харесва или не мачовете на МЮ докато Моуриньо ви е мениджър няма да ти харесват особено без значение колко милиарда ще похарчи и кой ще доведе !

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 03 яну 2017 19:48

kadett1 написа:Сега вече на трезва глава - нямаме сили да станем шампиони още тази година по няколко причини:
1. Нямаме пейка - и Юнайтед, и Челси , и Арсенал и Сити имат поне 4,5 човека от класа на пейката, при нас са 1-2.
2. Тази преса и тичане добре, но ако имаш два отбора, а сега до края на януари ще лазим.
3. Аз все още смятам, че няма достатъчно класа в основния отбор, за да се борим за титла. Един Фирмино може да направи страхотен мач и след това 2,3 мача да е незабележим по терена. Стъридж е чуплив, както се видя и вчера, а Ориги няма достатъчно опит за твърд титуляр.
Ще отида по далеч - не е сигурно дали ще попаднем и в топ 4. Ако издишаме , което се очертава, ще ни задминат и Юнайтед , и Тотнъм, да не говорим за Сити и Арсенал.
Ако забелязахте силните ни игри бяха в началото на сезона, което го отдавам на силната лятна подготовка, когато другите още не бяха в ритъм. От мача с Уотфорд вървим бавно, но сигурно надолу - като игра имам предвид и ако Клоп не пусне юношите за купите имам чувството, че ще берем ядове и с Юнайтед, които пък навлязоха във форма, и с Челси. Това е положението за съжаление, но Клоп е умен треньор и вероятно ще си направи изводите за догодина и ще подсили достатъчно отбора, за да е готов за контузиите и натоварената програма в Англия.

Не обръщате внимание на Клоп.
1. Пейката ни е същата като на Челси и това е нормално с оглед липсата на европейски футбол и на двата отбора.Ако имахме два отбора щеше да е пълно с недоволни че седят резерви. Ние просто сме отбора с по-малко късмет при травмите на ключови играчи.
2.Считано от днес(трети) до края на Януари имаме 6 мача от които този с Плимут 100% ще бъде изигран с резервите а според зависи може и тези за лигата, зависи от резултата в първия мач. Реално в следващите 28 дни имаме 3 мача за ВЛ, все си мисля че има време за почивка....
3.Клоп се опитва отбора да е колкото може независим от личности, разчита на колектива.Коутиньо го няма вече месец а ние сме 2-ри въпреки някой колебания, отбора продължава да е резултатен и да играе офанзивно.И Коутиньо далеч не е едниствения който е отсъствал през това време.Лалана който е във формата на живота си също пропусна мачове, за Стъридж се знае, Матип, Ловрен, Джан, Мане а сега и Хендерсън и може би Милнър.Помисли сега ако Челси имаха подобни проблеми с основните 11 дали щяха да са пред нас и какво щеше да кажеш ако сега бяхме 1-ви ?
Нямали сме силни мачове от Уорфорд насам ? Нека ти напомня че това е ВЛ където няма слаби отбори. Мача с Боро го взехме с лекота, същото е валидно за Стоук. Вземе гросмайсторки две дербита - градското с Евертън и със Сити, незнам какво очаквате критиците и песимистите, може би да бием с 5-6 гола всеки мач...
Отбора играе добре, все още имаме шансове за титлата, по-големи от всички с изключение на Челси разбира се.
Странно ми е какво би ви задоволило ... Може би 20 поредни победи, всичките с чисти мрежи и всичките с различни футболисти и всичките с поне 5 гола....

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 03 яну 2017 19:53

И никой не е близо до него ! 26 км за 2 мача , а другият близко до него е Бойд с 25км.
Не знам какво му прави кондиционният треньор на Лалана , но този явно има поне 2 комплекта дробове :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 03 яну 2017 21:01

Хора ма Моу е най- великия!!! 1милиард за 10 години и само 1 ШЛ с Интер!? Тоя наистина е велик!!! Както казваме ние българите: Не а луд този който е изял 2 зелника а този който му ги е дал!?!? И въпреки този милиард аз искам само и единствено КЛОП!!!
Изображение

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 03 яну 2017 21:21

Обаче тук дискусията стана малко като едно време в предаването "НЛО". Всеки си говори нещо негово си, без да обръща внимание на това какво казват другите. В крайна сметка аз и Кадета не казваме нищо друго, освен, че са ни необходими попълнения, за да изкараме сезона на нивото, необходимо за топ 4. От последните коментари излиза, че това е мнението на почти всички. Всъщност какъв е спора? Дали ще станем шампиони тази година или не? Е, ако остана само това, мнението ми е, че шансовете ни са същите, каквито Виляреал да стане шампион на Испания. За топ 4 имаме огромни шансове, като с определено надграждане, можем да атакуваме догодина и титлата. Нещо еретично в това има ли? Всъщност какъв ви е проблема с мен и Кадета (то май други не останаха, защото е трудно да спориш с радио-точката) ? Проблемът ни е, че не виждаме само в розово ли?

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 03 яну 2017 21:36

realist написа:Обаче тук дискусията стана малко като едно време в предаването "НЛО". Всеки си говори нещо негово си, без да обръща внимание на това какво казват другите. В крайна сметка аз и Кадета не казваме нищо друго, освен, че са ни необходими попълнения, за да изкараме сезона на нивото, необходимо за топ 4. От последните коментари излиза, че това е мнението на почти всички. Всъщност какъв е спора? Дали ще станем шампиони тази година или не? Е, ако остана само това, мнението ми е, че шансовете ни са същите, каквито Виляреал да стане шампион на Испания. За топ 4 имаме огромни шансове, като с определено надграждане, можем да атакуваме догодина и титлата. Нещо еретично в това има ли? Всъщност какъв ви е проблема с мен и Кадета (то май други не останаха, защото е трудно да спориш с радио-точката) ? Проблемът ни е, че не виждаме само в розово ли?

Не говори така , че гоговците и веномчо сега ще те отрекат от Ливърпул и ще те напсуват :lol:

Върни се в “Ливърпул”