Манчестър Сити - Ливърпул 21.11.2015 |19:30| 1-4 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Манчестър Сити - Ливърпул 21.11.2015 |19:30|

Мнениеот Liverpool_EC » 22 ное 2015 21:04

suareshampion написа:насам и нямам особено желание да ти се обяснявам

Хахаха кой го интересува дали имаш желание да се обесняваш(въртиш).Заради всичките ти грешни преценки и прогнозки на теб постоянно ти се НАЛАГА да се обесняваш/въртиш.Ти го правиш и когато,никой не те пита,просто не се усещаш :!:
Ето я следващата глупост,на която вече почнаха да ти се смеят хората-най-успешния треньор.Ами ние имаме 3ма със 2ро място за 25 години и ти пак си единствения,който премери кое 2ро място е по-успешно.ХАХАХАХАХАХ Ами второто място е второ място бе и нищо успешно няма в него,при положение,че не е първо. А какво ще кажеш за най-проваления треньор на Ливърпул за последните 25г-единственият,изпуснал нарисувана титла 3 кръга преди края.Това за успех ли го броиш или за провал?
Като Алън е по-добър от Джан,що му е резерва бе,умнико :lol: Първият играч,който ще си тръгне при Клоп е Джо Алън.Сега,че ти ще го загрееш това по-следващата Коледа и ще обесняваш как пак си излязъл прав :lol: е твой хроничен проблем!!!
Харесвал бил Клоп.БУХАХАХХАХАХАХАХА
[offtopic]Харесва ти да се въртиш...в този смисъл :arrow: внимавай на какво сядаш :lol:[/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 22 ное 2015 21:04

TheMelodyInMyHeart написа:
suareshampion написа:ти се обяснявам .
нека да оставим вече най успешния мениджър на Ливърпул в последните 25 години във ВЛ и да погледнем към настоящия .

Ко речи, ко???? Ако говорим за втори места - ми то на Барнс любимеца май и той имаше едно второ място, или може би греша?

Тогава го нямаше явлението Ман Сити ,затова второто място на Брендън е по трудно от второто място на Бенитес. Лека вечер деца мои .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 22 ное 2015 21:12

suareshampion написа:
TheMelodyInMyHeart написа:
suareshampion написа:ти се обяснявам .
нека да оставим вече най успешния мениджър на Ливърпул в последните 25 години във ВЛ и да погледнем към настоящия .

Ко речи, ко???? Ако говорим за втори места - ми то на Барнс любимеца май и той имаше едно второ място, или може би греша?

Тогава го нямаше явлението Ман Сити ,затова второто място на Брендън е по трудно от второто място на Бенитес. Лека вечер деца мои .

Тогава Юнайтед бяха на върха на силата си, а сега бяха тотал щета и нямаха никкаъв шанс - демек пак си се борехме с 4 отбора ;)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 22 ное 2015 21:22

Бе, не , при Бренди беше по-трудно понеже констелацията на звездите беше много неправилна...Само дето Рафата нямаше човек, който да вкара 31 гола.А ШЛ, която спечелихме къде я нареждаме ?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 22 ное 2015 21:26

Невероятна игра от отбора и брилянтен резултат!!! Честно казано такова нещо не съм очаквал и съм изключително радостен. Няма да критикувам футболистите които го заслужават ще се насладя на победата. Браво!!!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 22 ное 2015 21:32

Английското(бившата първа дивизия,прекръстена после на 'великата' висша лига) беше първото първенство с 20 отбора и с по 3т за победа,има сити,няма сити,ковънтри,челси,хъл сити,ала бала -извиненията винаги остават за провалилите се :!: А при теб са в изобилие :mrgreen:

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 22 ное 2015 21:50

Liverpool_EC написа:Изображение
YNWA за всички,без сребролюбеца Стърлинг :lol:

Изображение
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 22 ное 2015 22:15

Не знам как ще ви се стори, ама се изкефих на макс. Няма да лъжа, че съм гледал мача, щото гледах класикото, ама към 40-тат минута пускам и гледам 1-3. о.О Погледах малко в паузата. Общо взето те се шматкаха пред наказателното ви, а вие вкарвахте голове.

Dani_Liverpool
Контакти:

Мнениеот Dani_Liverpool » 22 ное 2015 23:23

За мача със Сити - отлична победа, постигната с много добра игра.

За футболистите - единствено Милнър отново не ме впечатли с играта си. Сигурно скоро ще седне на резервната скамейка - за сметка на завръщащия се Хендерсън.
Джан изигра може би най-добрия си мач, откакто е при нас, а и не виждам защо точно Алан трябва да го сменя. Алан е слаб за Ливърпул и предполагам през лятото ще бъде продаден от Клоп.

Дано Клоп успее да подобри представянето на отбора в домакинските срещи.
Ако успее да го направи и ни превърне в безапелационен домакин, може да постигне нещо, което малцина очакват, че е възможно да се случи още в първия му сезон - да ни донесе титлата.

Разбира се, много е рано и дори малко несериозно да се правят подобни сметки отсега, но:

Програмата ни до края на 2015 е такава, че предполага успешна серия и да се превърнем в един от фаворитите.
Втората половина на сезона сме домакини срещу всички водещи отбори.
В последните 5-6 кръга - края на април-май 2016, играем срещу 'леки' противници.
Така че, има много добри предпоставки за краен успех в шампионата.

Стига отборът да продължи да прогресира и най-вече, да започне да печели с лекота домакинските си мачове.

Върни се в “Ливърпул”