Арсенал - Ливърпул - 04.04.2015 |14:45| 4-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Арсенал - Ливърпул 04.04.2015 |14:45|

Мнениеот iliev72 » 04 апр 2015 21:08

Lubaka1892 написа:
iliev72 написа:
Lubaka1892 написа:Гледам отбора и се чудя кой от наще играчи е постигнал нещо във футбола(освен Коло Туре) и може ли да очакваме нещо голямо от тези средняци, като изключим двама-трима от по-младите, на които все още можем да възлагаме някакви надежди? Вземаме играчи с по 5-10 силни мача в кариерата си и чакаме да спечелим нещо. Няма как да стане без класни играчи.

Да те питам нещо - как се става класен играч а ?! И защо смяташ , че играчи като Коу , Морено , Маркович , Стърлинг , Балотели не са класни и няма да бъдат според твоето изказване !
Лалана и Рики няма да го коментирам.Стъридж явно още не може да влезе в час заради контузиите.

Илиев, класен играч се става с много труд и много лишения, и малко талант. Не случайно написах с изключение на някои от по-младите, като визирах главно Коутиньо, Джан и Стърлинг(който според мен няма да се задържи дълго в Ливърпул).
В Англия няма как да спечелиш титлата със средняци. Ние с какви играчи надградихме този сезон? С играчи от средняшки отбори. Даже Арсенал, които купуват доста по-класни играчи не могат да помиришат титлата в Премиершип от сумати и години. Миналата година беше някакво изключение за нас. Не можеш да ловиш маймуни с трици.

Има начин :) Mr. Moneyball ще трансформира АЗ И ето как се прави и се надявам да го разбереш.Винаги има начин.
daduradam написа:
blue avalanche написа:Само,че ако Ливърпул,по някаква случайност беше спечелил мача или издрапал до хикса,сега щяхме да четем други неща за Роджърс,нали?

Тцц, от ноември искам уволнение.Вълка, Хаус и още много бяха на същото мнение.В момента само Илиев и ония го подкрепят ;)

Е само вие тук :lol: :lol: :lol: И е хубаво , че никой не ви чува.Защото не сте никаква фенове на Ливърпул.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 04 апр 2015 21:36

iliev72 написа:
Liverpool_EC написа:
iliev72 написа:
Lubaka1892 написа:Гледам отбора и се чудя кой от наще играчи е постигнал нещо във футбола(освен Коло Туре) и може ли да очакваме нещо голямо от тези средняци, като изключим двама-трима от по-младите, на които все още можем да възлагаме някакви надежди? Вземаме играчи с по 5-10 силни мача в кариерата си и чакаме да спечелим нещо. Няма как да стане без класни играчи.

Да те питам нещо - как се става класен играч а ?! И защо смяташ , че играчи като Коу , Морено , Маркович , Стърлинг , Балотели не са класни и няма да бъдат според твоето изказване !
Лалана и Рики няма да го коментирам.Стъридж явно още не може да влезе в час заради контузиите.

Илиев,ти уж отдавна гледаш футбол,не си ли виждал хиляди пъти треньори да са уволнявани заради недоволството на феновете.Шефовете,са просто инструмента.
То по твоята логика,ти не трябва от нищо свързано с отбора да се интересуваш,просто пускаш телевизора в събота,гледаш мача и без значение на резултата ти си си свършил работата,поддържал си отбора.Това е!Не ти трябват класирания,трансфери,купи! Защо,тогава защитаваш Роджърс? Той и следващия ще е треньор на Ливърпул,ти пак ще си доволен .Нека и другитеса доволни бе,човек;)
И не знам дали си се замислял,ама когато собствениците са американци има две много големи причини,заради които е адски важно точно феновете да искат оставки!Пази боже Ливърпул от повече фенове,като теб!!!

Това е сбъркана логика.Ако си мислиш , че някой треньор е уволнен заради фенове явно живееш в някаква утопия.Затова се поставят близки(short-term) и далечни(long-term) цели.Ако ги постигаш дори и феновете да искат уволнение няма как да се случи.Само , че вие няма как да го разберете.Твоя шеф били те уволнил ако той е доволен от теб , но някой друг не е.Няма да те уволни ако си вършиш работата.Ако БР постига целите които са му поставени такива като теб може да си подскачат колко искат на стадиона с плакат уволнение.Сега стана ли ти ясна логиката ми.И защо не виждам смисъл да искам нечие уволнение.

Ако целите, които са били поставени пред Роджърс са били 3 години без трофей (защото ФА едва ли ще вземем), едно 7-мо, едно 2-ро и едно 5-то (в най-добрия случай) място, много жалко. Според мен единственото, което се иска от него е да е послушен, да няма проблеми с това, че клубът не може и не иска да привлича звезди. Аз продължавам да подкрепям Роджърс, но не защото съм доволен от постигнатото за тези 3 сезона, а защото осъзнавам, че с тези собственици ние по-голямо име на поста мениджър никога няма да имаме. При едно евентуално негово уволнение ще дойде някой подобен на него, само че без 3 сезона начело на Ливърпул, демек 1-2 години ще казва, че му трябва време, на третата пак ще бъде изритан и така. За мен Роджърс извлича максимума от ситуацията, лошото е, че този максимум е много нисък за стандартите на Ливърпул.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 04 апр 2015 22:59

superspiro написа:
Само където единствените фенове, които са тръгнали да гонят Роджърс, са форумните фенове от България. Аз още не съм видял нито един плакат на Анфийлд, който да иска оставка.

Ти може и да не си, ама тлъстото ирландче не го е пропуснал:

"I walked off and saw a banner with ‘Rodgers Out’."

Аз пък имам едно въпросче към "специалиста" по FSG и бейзбола изобщо - г-н Илиев:
дали е наясно как тези същите американчета съвсем безцеремонно и нееднократно са изритвали ДАЛЕЧ по-успешни мениджърчета?

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 04 апр 2015 23:28

venomcho написа:
superspiro написа:
Само където единствените фенове, които са тръгнали да гонят Роджърс, са форумните фенове от България. Аз още не съм видял нито един плакат на Анфийлд, който да иска оставка.

Ти може и да не си, ама тлъстото ирландче не го е пропуснал:

"I walked off and saw a banner with ‘Rodgers Out’."

Аз пък имам едно въпросче към "специалиста" по FSG и бейзбола изобщо - г-н Илиев:
дали е наясно как тези същите американчета съвсем безцеремонно и нееднократно са изритвали ДАЛЕЧ по-успешни мениджърчета?

Хората си имат цели.Само ще ти кажа , че точно за който е статията никога не е работил за FSG , но са ползвали неговите методи и са станали шампиони ;)
За мен те знаят много добре какво и как и с кого.А вие тук колко искате може да си искате оставка на БР.Да си чул дори и намек за уволнение на БР от FSG - не.
Нали си спомняте как биха шута на Кени.Никой не го очакваше и никой дори не беше споменал.Каквото и да става не зависи от такива като вас.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

john barnes

Re: Арсенал - Ливърпул - 04.04.2015 |14:45| 4-1 FT

Мнениеот john barnes » 04 апр 2015 23:39

На ирландската мастия е поставена цел-топ 4+трофей. Вие си преценете,дали "тактика" ще го постигне. За мен е пътник лятото,а новия ще е подобна мишка,някой като вияш бояш или франк де бур,въпреки че той е от холандската школа и може да му тръгне,знае ли човек. Лошото е,че всичко ще почне отначало и пак сме в омагьосания кръг,докато другите отбори надграждат и се борят за челните места и трофеите,а ние бавно и полека потъваме във посредствеността и среднячеството...докато янки ни управляват,така ще бъде. Аз от години искам някой милиардер да ни купи,но не ни огрява и това е!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 05 апр 2015 00:34

john barnes написа:На ирландската мастия е поставена цел-топ 4+трофей. Вие си преценете,дали "тактика" ще го постигне. За мен е пътник лятото,а новия ще е подобна мишка,някой като вияш бояш или франк де бур,въпреки че той е от холандската школа и може да му тръгне,знае ли човек. Лошото е,че всичко ще почне отначало и пак сме в омагьосания кръг,докато другите отбори надграждат и се борят за челните места и трофеите,а ние бавно и полека потъваме във посредствеността и среднячеството...докато янки ни управляват,така ще бъде. Аз от години искам някой милиардер да ни купи,но не ни огрява и това е!

Ти беше ли там като му бяха поставени задачи за този сезон а ?! Щото аз не бях и въобще не съм сигурен , че са тези.Щото аз си мисля , че му беше поставено за задача да стане шампион и да вземе ШЛ.

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 05 апр 2015 01:21

Брендън ОУт
Последна промяна от dNelbandian на 05 апр 2015 01:45, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
karager
Контакти:

Мнениеот karager » 05 апр 2015 01:23

Прибиха ни днес като кучета. Добре че поне Брендо "спечели центъра" с толкова халфа. :lol:
YNWA

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 05 апр 2015 01:45

Макар това да е втора поредна загуба за Ливърпул, все още им шансове за топ 4, топ 5, топ 6 или топ 7………, въпреки че според великия вожд резултатите не са по-важни от красотата в играта.
Следващата задача на властелина на трансферите е да прегази и отборите в турнира на ФА Къп и да вдигне поредния си трофей от вожа, след като мина непобеден като Хитлер през цяла Европа с абсолютно брилянтния си красив футбол.
Илиев излез от филма. Ти си като развален грамофон повтарящ заучени фрази. Погледни клетото ни отборче колко е жалко. Виж сегa, ти ако си със средняшки очаквания аз не съм. Аз очаквам винаги борбa за челните места и за всички купи. Ти, ако се задоволяваш с калъфки ходи си гледай филма. Ливърпул е голям клуб с големи очаквания. Дават се доста пари за трансфери(макар за грешни играчи), тъй че очакванията са големи. Щом си със средняшко мислене ходи ставай фен на Уест Хям, правят по няколко силни мача на сезон винаги са в средата на таблицата, нали това е важно за теб с това средняшко мислене.
Щом трансферната фея не може да постигне желаните резултати, а именно класиране в топ 4 и борба за купите. А не да ми се обяснявате със другият със среднвшко мислене suareza, видиш ли ти колко мача без загуба сме били, абе Мики Маусовци.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 05 апр 2015 03:29

Не мога и отказвам да се примиря че целите на Ливърпул трябва да са издрапан топ 4 и евентуално някоя купа. Ако това са стандартите на собствениците, те не са за тук. Философията е над всичко. Барселона и Реал сменят собственици, минават кризи и треньори но изискванията към всички са абсолютно идентични чак да постройката на игра

Върни се в “Ливърпул”