Ливърпул - Манчестър Юнайтед 22.03.2015 |15:30| 1-2 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Манчестър Юнайтед 22.03.2015 |15:30|
Любимото ми е на червеното дерби да победят белите 
Аз до сега съм ставал свидетел на няколко подобни действия и никой не е гонен. То ако му бяха дали ЧК за това, щеше да е много зле работата. ;d
Gil-galad написа:Rofles написа:Gil-galad написа:Сами се бихме за пореден път....Първото полувреме безкрайно слаби....простотията на Джерард даже не мисля да я коментирам(той се извини след мача в интервюто и каза, че решението е било правилно).....Морено ни коства и двата гола....Алън трагичен, Лалана също....Стърлинг след тоя мач би трябвало да приеме какъвто и договор да му дадат от клуба...Стъридж и той слаб въпреки гола....съдията също беше потресаващ - Фелайни завърши мача без картон въпреки, че направи 3 фаула за картон в първите 30 минути...Джоунс не беше изгонен, Ди Мария си играе на народна топка......дузпата, според мен лично, беше спорна дали я има, но там вече беше без значение.....
Нищо не е загубено окончателно, но става доста по-трудно да се влезе в Топ 4....
Не сте се били сами, Юнайтед толкова ви позволи да играете ! Просто не пипахте топката, това е !
Айде да не прекалявамеЧе играхте по-добре и ни надхитрихте тактически е факт....но това, че нашите халфове играха около 3 пъти по-слабо отколкото последните мачове си е факт...срещу Сити Стърлинг разнасяше Компани като пръскачка из лозе, а на Алън не можеха да му вземат топката и да го преборят в единоборство...днеска Алън игра все едно е параолимпиец, заедно с Лалана, Стърлинг, Стъридж, Морено(дори и Хендерсън беше по-зле от предишните си мачове)
Всичко е до тактическата постройка. Срещу себе си Алън имаше Карик, Фелайни и Ерера, нормално да му е по-трудно..
Илиев, това как ще го коментираш ?
[/center]