Ливърпул - Саутхемптън 17.08.2014 | 15:30 | 2-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

crimson

Re: Ливърпул - Саутхемптън 17.08.2014 | 15:30 |

Мнениеот crimson » 17 авг 2014 17:54

Alonso_Massa написа:Само да напомня, че и миналия сезон играта ни не беше кой знае каква впечатляваща първите 4-5 мача. Явно Брендън пак е направил така подготовката, че футболистите да влязат в кондиция малко по-късно. Иначе ми се иска да видя Сако и Ловрен двойка, както и Манкийо и Морено бекове. Е това момче Манкийо е страшно!!! А Морено се очаква да е още по-добър! Другото, което искам е Алън или Джан вместо Лукас! Хендерсън много ми хареса този мач! Постепенно ще си дойдат нещата по местата бъдете сигурни от един мач изводи да не се правят!!! :!: :!: :!: Когато започне ШЛ наще ще са в оптимална форма. Брендо си ги е направил сметките. ;)

+1

Справка, поредните победи в края на миналия сезон.

За защитата също съм съгласен, мисля дори с така съставената защита, ще имаме една от най-добрите защити този сезон, а защо не и най-добрата. По-позитивно гледайте на нещата! :)

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 17 авг 2014 17:57

Milkoy написа:
chakalat написа:
Milkoy написа:
dNelbandian написа:После ми кажете дали не трябва един доказан голмайстор като Фалкао, а не пенсионери като Ето'о

Що, много пропуски ли направихме с наличните?
Проблемите въобще не бяха в атаката или сме гледали различни мачове?
Този мач по никакъв начин не доказва нуждата от Фалкао, сори ;)

Напротив, Стъридж го нямаше на терена до появата на Ламбърт но с Ламбърт в ШЛ и срещу по сериозни отбори ?

Не мисля, че можем да обвиняваме Стъридж, проблемът е, че липсваше интензивност в средата на терена и съответно малко топки към нападателя. Отделно, сигурно е, че ще се купи нов нападател, така че няма да сме само с Ламбърт във ШЛ, спокойно. Въпросът е кой.

Изобщо не го обвинявам просто се видя че му е доста по лесно да показва възможностите си когато има партньор.С двама които го пазеха почти през целия мач е нормално да му е трудно да се измъкне както го правеше редовно миналата година.Само между другото един сегашен трансфер на Фалкао е равносилен на трансфер от сорта на Торес.Сегашните цени на топ нападателите скочиха както и приходите на отборите.Ако преди години футболисти като Торес,Дрогба,Нистелрой и тнт можеха да се вземат за около 25 млн то сега за под 40 и дума не може да става.

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 17 авг 2014 17:57

Саутхямптън няма да са боксовата круша, която всички очакваха. Напуснаха ги много качествени играчи, но пък на тяхно място също са дошли доста прилични футболисти. На поста централен нападател даже имат Пеле и Лонг, което си е по-добре от миналата година с Ламбърт. Тадич също много ми хареса, но най-впечатлен останах от Уорд-Праус. А това момче е само на 19 години. А за Клайн се чудих как не го продадоха и него още това лято, той и Шнайдерлин може би ще останат.

Ливърпул измъкнаха мача след като Ламбърт влезе и веднага Стъридж беше изпуснат. Вие и Арсенал почвате трудно, но успешно. Да видим сега какво ще направят Сити.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 17 авг 2014 18:02

Milkoy написа:
chakalat написа:
Milkoy написа:
dNelbandian написа:После ми кажете дали не трябва един доказан голмайстор като Фалкао, а не пенсионери като Ето'о

Напротив, Стъридж го нямаше на терена до появата на Ламбърт но с Ламбърт в ШЛ и срещу по сериозни отбори ?

Не мисля, че можем да обвиняваме Стъридж, проблемът е, че липсваше интензивност в средата на терена и съответно малко топки към нападателя. Отделно, сигурно е, че ще се купи нов нападател, така че няма да сме само с Ламбърт във ШЛ, спокойно. Въпросът е кой.

Не виждаш ли, че Стъридж като няма ден и просто е безличен, да вкара гол, но не направи нищо друго. Не виждам как в 60 мача за созона ще е на високо ниво и най-важното ще вкарва голове. Не разбираш ли, че Ливърпул се нуждае спешно от борбен и в същия момент с усет към гола нападател. Какъв Ламбърт, той никога няма да бъде голмайсторът, от който Ливърпул се нуждае, а именно голова машина, да за 3-ти избор става, но не и за титуляр. Ето'о не нито борбен играч, нито бърз, нито вече бележи толкова голове, все пак е на 32 години( или кой знае, може би и повече ). Ето' о може да бъде 3-ти избор, но Ливърпул вече има играч като за трети избор и това е Ламбърт.
Фалкао или Кавани са точните играчи, от които Ливърпул се нуждае. И какво си мислиш, че един Ето' о ще има ниска заплата ли? Не виждаш ли, че няма да се съгласи за под 120 000, 130 000 паунда на седмица. Не виждам нищо изгодно да се плаща такава заплата на играч, който най-вероятно ще си тръгне след края на сезона и по-важното, НЯМА ДА ВКАРА ПОВЕЧЕ ОТ НЯКОЛКО ГОЛА.
Естествено, няма смисал да продължавам, ти естествено ще се направиш на професор и ще чудиш каква глупост да напишеш, но няма как да приемеш истината, а тя е, че Ливърпул се нуждае от класа и борбеност, а не просто от някой смешник.
Ти май лежиш на стари лаври и забрвяш, че в Шампионската Лига отборите са класни и не са като Сонтон.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 17 авг 2014 18:04

kadett1 написа:Мъка...Май не ни трябва нападател, ами разиграващ(и) халф(ове). В средата сме пълни дупки и единствено с дълги пасове можеше да преминем. Голямо браво на Манкийо - тръгна плахо, но след това беше железен. Джерард вече май трябва да влиза като резерва - хич го няма вече горкия.Иначе съм много доволен, че победихме, защото до преди година такива мачове ги губехме или завършвахме наравно.

И аз това мисля. Ако ще играем и с Джерард, и с Лукас, и с Хендо, по-добре да натснем за Видал/Погба, отколкото за Фалкао/Кавани. Но като се върнат Лалана/Маркович си мисля, че ще един от тях ще заеме мястото на Лукас.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 17 авг 2014 18:12

dNelbandian написа:
Milkoy написа:
chakalat написа:
Milkoy написа:

Не виждаш ли, че Стъридж като няма ден и просто е безличен, да вкара гол, но не направи нищо друго. Не виждам как в 60 мача за созона ще е на високо ниво и най-важното ще вкарва голове. Не разбираш ли, че Ливърпул се нуждае спешно от борбен и в същия момент с усет към гола нападател. Какъв Ламбърт, той никога няма да бъде голмайсторът, от който Ливърпул се нуждае, а именно голова машина, да за 3-ти избор става, но не и за титуляр. Ето'о не нито борбен играч, нито бърз, нито вече бележи толкова голове, все пак е на 32 години( или кой знае, може би и повече ). Ето' о може да бъде 3-ти избор, но Ливърпул вече има играч като за трети избор и това е Ламбърт.
Фалкао или Кавани са точните играчи, от които Ливърпул се нуждае. И какво си мислиш, че един Ето' о ще има ниска заплата ли? Не виждаш ли, че няма да се съгласи за под 120 000, 130 000 паунда на седмица. Не виждам нищо изгодно да се плаща такава заплата на играч, който най-вероятно ще си тръгне след края на сезона и по-важното, НЯМА ДА ВКАРА ПОВЕЧЕ ОТ НЯКОЛКО ГОЛА.
Естествено, няма смисал да продължавам, ти естествено ще се направиш на професор и ще чудиш каква глупост да напишеш, но няма как да приемеш истината, а тя е, че Ливърпул се нуждае от класа и борбеност, а не просто от някой смешник.
Ти май лежиш на стари лаври и забрвяш, че в Шампионската Лига отборите са класни и не са като Сонтон.

Пак ще ти обясня. Проблемът в безличността на нападателя най-често е проблем на халфовете. И ти, и чакала, и Гил се опитвате да ме убедите, че е по-добре да играем с двама нападатели, но очевидно Роджърс има други планове. А той досега е показал, че може да му се вярва. След един мач е смешно да се правят такива изводи. И още нещо. Никъде не съм казал, че не ни трябва борбен и с усет към гола нападател. Единственото, което твърдя е, че Фалкао и Кавани за мен не са нашите хора. И да подчертая - не защото са слаби футболисти, харесвам ги и двамата.
Последна промяна от Milkoy на 17 авг 2014 18:15, променено общо 1 път.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 17 авг 2014 18:15

Milkoy написа:
dNelbandian написа:
Milkoy написа:
chakalat написа:
Milkoy написа:

Пак ще ти обясня. Проблемът в безличността на нападателя най-често е проблем на халфовете. И ти, и чакала, и Гил се опитвате да ме убедите, че е по-добре да играем с двама нападатели, но очевидно Роджърс има други планове. А той досега е показал, че може да му се вярва. След един мач е смешно да се правят такива изводи.

Не се опитвам да те убедя че трябва да играем с 2-ма нападатели а че трябва да ги имаме, защото в момента реално сме само със Стъридж.Несериозно е ... а и БР каза че търси нападател.Повече от очевидно е че това е единствения пост на който имаме нужда класно попълнение.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 17 авг 2014 18:16

chakalat написа:
Не се опитвам да те убедя че трябва да играем с 2-ма нападатели а че трябва да ги имаме, защото в момента реално сме само със Стъридж.Несериозно е ...

Съгласен съм 100%. Просто ако вземем Фалкао/Кавани ще трябва да играем с двама или да ги редуваме със Стъридж, което е абсурд.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 17 авг 2014 18:21

СТИГА С ТОЗИ НАПАДАТЕЛ ! трябва моментално ама не забавно да се купи заместник на Джонсън защото пича от мач става се по зле !

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 17 авг 2014 18:22

we are the champions написа:СТИГА С ТОЗИ НАПАДАТЕЛ ! трябва моментално ама не забавно да се купи заместник на Джонсън защото пича от мач става се по зле !

E, ние взехме :)

Върни се в “Ливърпул”