john barnes написа:мене друго ме дразни.след само 10 кръга,повечето скачате на роджърс,а легендарния,понеже е бил някога такъв,го търпяхте цяла година...отричате,че изхарчи порядъчни суми за смешници,които с нищо не помогнаха на клуба,даже напротив-заради тия баснословни суми,сега брендън страда...да му бяха дали и на него 110млн.че да видим каква селекция щеше да направи.защото съм убеден,че щеше да вземе по-читави играчи.нашата работа в момента е,че със трици искаме да ловим маймуни...е няма да стане,то е ясно.не отпуснат ли пари за селекция,ще сме на туй дередже,докато обиграем малките...
Ами мен ако ме питаш едното няма нищо общо с другото.Отделно и не е точно така.Просто Краля от разбита команда за един полусезон доста закрепи нещата.И си изгради доверие човека.Отделно е огромна личност за футбола.Нормално е да има доверие в него.
Брено просто не ме е спечелил с почти нищо.Поне за сега единствено работата с младите ми допада.
Запитвал ли си се някога защо на Краля бяха дадени прилични пари,а на Брено беше с по-ограничен бюджет.Може би и собтвениците му нямат пълно доверие.
x-ekutor написа:Крал Кени е легенда,факт.Направи удобни за него трансфери.Спечели една купа,игра финал за друга.Вярно,доста пари похарчи,факт.Сега БР иска да си играе неговата схема,ама няма играчи за нея.От там идва големия проблем.И защото сегашните играчи не могат да схванат какво да правят,излиза че са некадърни,но не е така.Почти никой не играе на мястото,което му е удобно.Донякъде е грешка на треньора.Ако ги постави на местата им,ще има резултат.Обаче БР иска да научат новата схема.Явно знае нещо,което ние не знаемМоже би са обещани пари за подходящи играчи.Иначе няма никаква логика в подхода му.Но както и да е,трябва да му се даде шанс и време.А ние да имаме здрави нерви,защото сезонът никак няма да е лесен.
Ами да,това е така.Има обаче и един друг момент.Просто Брено е сравнително еднотипен треньор.Има си едно виждане и иска да го наложи въпреки отбора.Даже и да вижда,че не върви по този начин.Ето пример работата му в Рединг.Ако си спомняш Рединг играеха един такъв футбол... типично местен.Брено там също натискаше за коренни промени в клуба.Е резултатите бяха отвратителни(ако не се лъжа бяха около зоната на изпадане в ЧШ,а това е отбор който току що беше изпаднал от ПШ),а въпреки това Брено хич не се промени.Резултат.. Брено не се задържа и година.

: Малко съм разочарован от мача вчера или по-скоро от глупостта на някои играчи. Самият факт, че имахме толкова много положения и само един гол предполага, че нещо не е наред. За мен тази ниска ефектифност се дължи първо на прибързаността на играчите в последната фаза на атаките,  и второ в ината на Суарес всяка атака да се опитва да финтира 1 на 1 играч на Нюкясъл, за да се озове на чиста срелкова позиция. Надявам се, че Роджърс им пуска на играчите след мача записа от него, дори и Суарес сам ще се усети колко глупости е правил този мач.
  : Малко съм разочарован от мача вчера или по-скоро от глупостта на някои играчи. Самият факт, че имахме толкова много положения и само един гол предполага, че нещо не е наред. За мен тази ниска ефектифност се дължи първо на прибързаността на играчите в последната фаза на атаките,  и второ в ината на Суарес всяка атака да се опитва да финтира 1 на 1 играч на Нюкясъл, за да се озове на чиста срелкова позиция. Надявам се, че Роджърс им пуска на играчите след мача записа от него, дори и Суарес сам ще се усети колко глупости е правил този мач.