Ливърпул - Стоук Сити (07.10.2012,, 17:00ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

nev3rm1nd
Контакти:

Re: Ливърпул - Стоук Сити (07.10.2012,, 17:00ч.)

Мнениеот nev3rm1nd » 09 окт 2012 13:58

Alonso_Massa написа:
stenmark написа:
Alonso_Massa написа:Очаквам Х или загуба... Предвид слабата форма на Рейна е просто неизбежен поне един гол... А тези вкарат ли ни системата им става 10-0-0... Така че мисля, че тук нямаме сили за победа...

Това нали ти си го писал?

Да ама не мрънкам, че за оцеляване ще се борим или да гоня половината футболисти, нали? И се оказах прав за мача, нали? Не съм като вас да прогнозирам всеки път 3/4:1 и после да мрънкам... Просто гледам реално на нещата, а не като вас преди мач да прогнозирате все да бием с 2-3 гола, а след мача да ни спрягате за изпадане... Защото вие ако не сте на единия полюс ще сте на другия... И реално погледнато този мач нямаше как да го вземем и всеки, който си е мислел, че можем е останал разочарован и сега мрънка. Аз гледам реално на нещата и гледам да не се поддавам на емоциите си след разочароващ мач, като 90% от хората тук. Сега като им мине и бием Рединг ще започнат за шампиони да ни гласят...

ОМФГ! И защо прогнозира загуба? Тия дървари да не са Барса или Реал? Да не би да имаха някаква реална голова опасност? Не мога да кажа че липсата на късмет, не ни донесе 3те точки, защото има липса на класа, но не може да се подмине факта, че владеехме топката, създадохме голови опасности и като за капак и ударихме 2-3 греди...

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 09 окт 2012 14:32

nev3rm1nd написа:
ОМФГ! И защо прогнозира загуба? Тия дървари да не са Барса или Реал? Да не би да имаха някаква реална голова опасност? Не мога да кажа че липсата на късмет, не ни донесе 3те точки, защото има липса на класа, но не може да се подмине факта, че владеехме топката, създадохме голови опасности и като за капак и ударихме 2-3 греди...

Ами просто защото ги виждаш как гадно играят тези. Ако направехме повече от 20 паса правеха фаул... И предвид лошата форма на Рейна очаквах да направи някоя глупава грешка, но за щастие не се случи... А тези поведат ли още повече се затварят...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
stenmark
Контакти:

Мнениеот stenmark » 09 окт 2012 14:38

Masa Аз не съм гонил а още по смешно би било да се твърди че ще се борим за оцеляване.Сезона е дълъг и много неща могат да се променат.Пресен пример миналия,втория половина по взети точки бяхне за изпадане ,но можеше и да сме в четворката.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 09 окт 2012 16:58

stenmark написа:Masa Аз не съм гонил а още по смешно би било да се твърди че ще се борим за оцеляване.Сезона е дълъг и много неща могат да се променат.Пресен пример миналия,втория половина по взети точки бяхне за изпадане ,но можеше и да сме в четворката.

Пич не съм казал нищо за никой в частност...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
x-ekutor
Контакти:

Мнениеот x-ekutor » 09 окт 2012 17:25

Alonso_Massa написа:Да ама не мрънкам, че за оцеляване ще се борим или да гоня половината футболисти, нали?...

А според теб за какво се борим в момента,при условие че сме на 3 точки над чертата и само един директен мач (който вече е на дневен ред) може да ни изпрати под тази черта?Може би за евро квота или за шампионска титла ;) Вярно е,че звучи нелепо и абсурдно,но е факт - в момента си се борим да не изпаднем.Никой не вярва,че това може да се случи,а и това няма да се случи скоро.С напредване на мачовете ще понатрупаме победи и ще стигнем средата на таблицата,след това ще дойде януари и ще видим какво ще стане.Но пак повтарям,в момента (а не по принцип) се борим да сме над чертата на изпадащите.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
stenmark
Контакти:

Мнениеот stenmark » 09 окт 2012 19:37

Я не ставай смешен как така в осмия кръг ще се борим за оцеляване ? Нито в момента нито по принцип може да се вземе под внимание когато става въпрос за началото на сезона.Миналия сезон преди седми кръг Арсенал бяха 15.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 09 окт 2012 19:44

Сега в момента се борим да си намерим оптималната форма... това е.

Потребителски аватар
x-ekutor
Контакти:

Мнениеот x-ekutor » 09 окт 2012 20:18

stenmark написа:Я не ставай смешен как така в осмия кръг ще се борим за оцеляване ? Нито в момента нито по принцип може да се вземе под внимание когато става въпрос за началото на сезона.Миналия сезон преди седми кръг Арсенал бяха 15.

Няма значение първи,осми,тридесети кръг...Винаги се гледа класирането и резултатите.Преждевременно се уволняват треньори,наказват се играчи за слаба форма и т.н.Никой не чака последните 5 кръга,за да си направи цели и да предприеме действия ;) Тааа за какво казваш,че се борим на 14 място с 3 точки повече от изпадащите?М/у другото колегата styopa е прав за борбата за формата на отбора,но това е техническата част,а не математическата.Все пак точките се броят напролет :) YNWA!
П.П.Нямам за цел да споря с никого по този въпрос,нито се заяждам.Просто това е личното ми мнение.Само ще добавя,че съм виждал Ливърпул шампион,при това не един път.И личното ми мнение се базира на историята и какво вече се е случвало :)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 09 окт 2012 21:28

x-ekutor написа:
stenmark написа:Я не ставай смешен как така в осмия кръг ще се борим за оцеляване ? Нито в момента нито по принцип може да се вземе под внимание когато става въпрос за началото на сезона.Миналия сезон преди седми кръг Арсенал бяха 15.

Няма значение първи,осми,тридесети кръг...Винаги се гледа класирането и резултатите.Преждевременно се уволняват треньори,наказват се играчи за слаба форма и т.н.Никой не чака последните 5 кръга,за да си направи цели и да предприеме действия ;) Тааа за какво казваш,че се борим на 14 място с 3 точки повече от изпадащите?М/у другото колегата styopa е прав за борбата за формата на отбора,но това е техническата част,а не математическата.Все пак точките се броят напролет :) YNWA!
П.П.Нямам за цел да споря с никого по този въпрос,нито се заяждам.Просто това е личното ми мнение.Само ще добавя,че съм виждал Ливърпул шампион,при това не един път.И личното ми мнение се базира на историята и какво вече се е случвало :)

Не е точно така в Англия класирането започва да се гледа след точно определен кръг не съм сигурен кой е и за това не искам да казвам за да не излезе така, че лъжа, но по изчисления май е 10тия

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 09 окт 2012 21:55

dsadsadasdasdasd написа:
x-ekutor написа:

Не е точно така в Англия класирането започва да се гледа след точно определен кръг не съм сигурен кой е и за това не искам да казвам за да не излезе така, че лъжа, но по изчисления май е 10тия

Това са пълни глупости... Има отбори, които се влачат в зоната на изпадане цял сезон и влизат в серия и бам вече са в топ 10. На кое място бяхме когато Ходжсън си тръгна и на кое завършихме сезона? Айде стига сте изкарвали положението по-лошо от колкото е...

Върни се в “Ливърпул”