Alonso_Massa написа:stenmark написа:Alonso_Massa написа:Очаквам Х или загуба... Предвид слабата форма на Рейна е просто неизбежен поне един гол... А тези вкарат ли ни системата им става 10-0-0... Така че мисля, че тук нямаме сили за победа...
Това нали ти си го писал?
Да ама не мрънкам, че за оцеляване ще се борим или да гоня половината футболисти, нали? И се оказах прав за мача, нали? Не съм като вас да прогнозирам всеки път 3/4:1 и после да мрънкам... Просто гледам реално на нещата, а не като вас преди мач да прогнозирате все да бием с 2-3 гола, а след мача да ни спрягате за изпадане... Защото вие ако не сте на единия полюс ще сте на другия... И реално погледнато този мач нямаше как да го вземем и всеки, който си е мислел, че можем е останал разочарован и сега мрънка. Аз гледам реално на нещата и гледам да не се поддавам на емоциите си след разочароващ мач, като 90% от хората тук. Сега като им мине и бием Рединг ще започнат за шампиони да ни гласят...
ОМФГ! И защо прогнозира загуба? Тия дървари да не са Барса или Реал? Да не би да имаха някаква реална голова опасност? Не мога да кажа че липсата на късмет, не ни донесе 3те точки, защото има липса на класа, но не може да се подмине факта, че владеехме топката, създадохме голови опасности и като за капак и ударихме 2-3 греди...