Фулъм - Ливърпул, 05.12.2011, 22:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Фулъм - Ливърпул, 05.12.2011, 22:00 ч.

Мнениеот kingofpop » 06 дек 2011 00:26

kingofpop написа:в последните 3 сезона само 1 път отборите от топ 6 ( Арсенал, Сити, Манчо , Челси, Тотнъм и Пуул ) спечелиха в 1 кръг....досега в този и 5 те успяха, така че шестия би трябвало да се издъни залгам на 1x ;)

Вече като залагам ще обръщам внимание на тази стаитстика май е доста важна :?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 06 дек 2011 00:27

Gil-galad написа:
dsadsadasdasdasd написа:То това е пак Керъл виновен хаххааххахахаха. Рейна абсолютната грешка при такъв удър(силен и то в тялото му всеки нормален вратар трябва да знае, че топката не се хваща, а се отклонява в КОРНЕР не напред не назад а в КОРНЕР) Джонсън следващата дупка и виновника за гола!- извинявайте много, но ако той трябва да е титуляр, това не трябва да бъде в защита, всеки път щом имаше играч да се надиграва 1на1 го минаваше като малка гара и се стигаше до положение. Белами(ами и той не впечетли, защо не се замислите, кое положение беше по-лесно това пред Анди или това пред Белами където прати топката в тъч). Съдията не мисля, че трябва да се вини за червения картон, защото той беше същия като картона на Родуел, а за засадата при гола на Суарез, ами по скоро си имаше засада, може и да са били на 1 линия, но сякаш повече приличаше на засада. А да вините пък Хендерсън и Даунинг...

За всичко съм съгласен освен за засадата....засада на Суарез нямаше никаква.....

Ето и доказателство

http://twitpic.com/7oyscx
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 06 дек 2011 00:31

Gil-galad написа:А и защо обвинявате Керъл....защо е пуснат в състав в който единствения играч който може да центрира като свят е левия бек....кой от Суарез и Белами може или поне се скъсва да центрира....Неговата работа в тоя мач беше да държи заети Хангеланд и Сендерос....и той се справяше добре докато беше на терена....като вкараха Даунинг и Кайт, които не само могат, а и центрират често него го извадиха от игра....имаше едно положение пред керъл и той не успя да го отиграе....все едно не се случва на всеки....а положението което Белами изтърва, няма проблем нали, щото е Белами(да не говорим Суарез колко е изтървал от началото на сезона, както ми каза да гледам, един съфорумник)....

Керъл отново игра добре, но то за хората тука е нужно само 1 лошо отиграване и вече го съсипват с реплики, да не говорим, колко пъти комбинира добре със своите съотборници и колко пъти укротяваше топката връщаше я назад или на страни и така създаваше предпоставки за атаки, а и атаки. може би хората около него немогат да се сработят и да знаят как той иска топката, защото определено не нападателя трябва да се съобразява с халфовете, а халфовете с нападателя!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 06 дек 2011 00:32

realist написа:Съгласен съм, че съдията ни поряза, но не е той виновен за загубата. Мачът беше изгубен тактически. Не съм съгласен обаче, че има някаква конспирация срещу нас. Момчета, ние не сме фактор от 20 години. Ако продължаваме така, няма да сме фактор още толкова. Та ние вече не сме дори в топ 4 на Англия. Според мен не сме и за топ 6. Честно, не знам какъв потенциал виждате в този отбор. Хендерсън толкова си може, повече няма да видите. Прекрасен е за Съндърланд, но за Ливърпул не става и за резерва. Керъл е на ниво А група. Толкова некадърен и безполезен нападател не сме имали откакто гледам този отбор (а аз го гледам от много години). В сравнение с него Нгог е направо Пеле. Даунинг също това си му е играта, повече няма да видите. Житен бегач. Белами е добър футболист, но е непостоянен и не може да се разчита на него. Суарез е прекрасен футболист, но няма с кого да играе. Джерард и Кара вече пеят своята лебедова песен. Рейна е вратар, който може да те закопае във всеки момент. Нямаме десен бек, на всичко отгоре най-постоянния ни играч (Лукас Лейва) се контузи трайно и сезона за него свърши. Младите ще си останат вечни надежди като Нгог. Кажете ми, къде виждате този потенциал? Аз никаква светлина не виждам в тунела. Само мрак.

Еми аз виждам тази светлина, но за да се получи всички некадърници които изреди по - горе трябва да играят само за Карлин къп и ФА.....защитната четворка си е срабоетна и е добре, отбора трябва да играе 4-3-3 задължително Суарез трябва да е крило Кени не разбра ли го вече не знам....... в центъра Адам, Лукас и Джерард (от новия сезон ) по крилата Суарез и Хълк и на върха на атаката там който вземат, някой таран но не като Керъл а нещо като Бензема, Игуаин или Солдадо........ и догодина по това време всичко може да е мноого различно...
Последна промяна от kingofpop на 06 дек 2011 00:33, променено общо 1 път.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 06 дек 2011 00:33

висококачествен, шотландски...ама инат, а не скоч ;) ни коства поредните точки - ми и още 33 поредни победи на Стамфорд Бридж са излишни, ако пак в същия Лондон има такива издънки...
още първия мач без Лукас е загубен, а Спиъринг съм много доволен от изгонването - дано го накажат максимално, та и отгоре...
за състав и смени нямам желание да дискутирам, само си представих как ако Далглиш привика към 85-тата Макси и той му прави секано като сънародника Тевес - ами щеше да си е в правото 8-)

последно някой ако знае дали Далглиш има малка дъщеря или дори внучка, която евентуално има връзка с 19-ти номер, че аз друго обяснение за непрестанния мерак да го пуска (особено без Керъл на терена) не намирам...

П.П. който вини Пепе за гола може спокойно да смени не само отбора, но и спорта :!:

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 06 дек 2011 00:34

suareshampion написа: Спести червени картони на Демпси и Сендерос ..единия тръгна глави да бие на Белами другия хвана Суарес и беше за втори жълт !!! !

Тоя Сендерос беше за гонене още за фала срещу Керъл, пак за задържане в центъра на терена! После задържа и Суарес - картон пак няма... Писна ми вече от съдийски балтии. То не се трае вече цял сезон! Не мога да разбера само как има хора, които пак обвиняват играчи от отбора ни след такова брутално съдийство.

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 06 дек 2011 00:34

от dsadsadasdasdasd на 05 Дек 2011 23:26

realist написа:
Кени да не точи никакви пари, а да излиза в пенсия. Съгласен съм, че ни трябва таран, но ни трябва и треньор. Кени доказа за пореден път, че не умее да води мача, закъснява със смените и разчита на едни и същи лекета, без значение формата. Аз да съм на Макси се махам още на зимния прозорец. Както се махна Мейрелеш, както ще изгубим и Каут. Пръсна маса пари за фъшкии и сега ги налага, за да оправдае парите. Само че така си вкарва мощен автогол. Дано американеца намери решителност и смени Кени час по-скоро, но се съмнявам. Просто и този сезон го пишете загубен.
Той направи смяна само заради червения картон, зада може отбора да заиграе на контра атака, ако нямаше червена картичка мача беше 2ка, при всяко 1 изритване на топката от Рейна Ливърпул стигаше до опасност, а и много добре започнаха да затварят противника, но там дойде влизането на Спиъринг и всичко приключи. Така, че Далглиш си водеше мача много добре друг е въпроса, че отделни единици не играеха на ниво и правеха елементарни грешки

Ами нали това е работата на треньора - когато някой не играе на ниво да го смениш и да опиташ друго. Не мога да повярвам, че някои хора защитават Керъл и го намират за полезен. Познавам много фенове на други отбори и всички до един ме бъзикат за този трасфер. И с право. Ако наистина смятате, че това трябва да е нападателя на Ливърпул, значи наистина вече сте се примирили с ролята ни на посредствен средняшки отбор.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 06 дек 2011 00:36

venomcho написа:висококачествен, шотландски...ама инат, а не скоч ;) ни коства поредните точки - ми и още 33 поредни победи на Стамфорд Бридж са излишни, ако пак в същия Лондон има такива издънки...
още първия мач без Лукас е загубен, а Спиъринг съм много доволен от изгонването - дано го накажат максимално, та и отгоре...
за състав и смени нямам желание да дискутирам, само си представих как ако Далглиш привика към 85-тата Макси и той му прави секано като сънародника Тевес - ами щеше да си е в правото 8-)

последно някой ако знае дали Далглиш има малка дъщеря или дори внучка, която евентуално има връзка с 19-ти номер, че аз друго обяснение за непрестанния мерак да го пуска (особено без Керъл на терена) не намирам...

П.П. който вини Пепе за гола може спокойно да смени не само отбора, но и спорта :!:

Абсолютна грешка на Пепе бе човек иди си измии очите и виж повторение на ситуацията, как да няма грешка преди време ако се сещаш най-големия вратар Оливър Кан изтърва златната ТОПКА, че Рейна направи същото.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 06 дек 2011 00:43

Дори и това доказателство не дава точна представа има ли засада няма ли засада, сега съм склонен да се наклоня към това че няма, но съдията решава на момента и е много трудно наистина, но пък от друга гледна точка това му е работата и той трябва винаги да дава точни решения!

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 06 дек 2011 00:45

останах без думи след този мач... и аз като повечето от вас ще отбележа че бруталното съдийство, няколко индивидуални грешки в атака и защита и липсата на шанс при двете греди направиха така че вместо с 3т да си тръгнем от Лондон с една кръгла 0....
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Върни се в “Ливърпул”