Нека видим какво сбъркахме в селекцията си:
1. Взехме Керъл зимата и се видя, че нямахме нужда от нападател през втория полусезон и 35 милиона отидоха вместо да вземем един качествен нападател през лятото.
2. Сменихме Акулиани и Мейрелеш за Адам и Хендерсън.
3. Взехме Даунинг вместо Мата. Ако бяхме предложили 25 милиона на Валенсия в средата на лятото щеше да е наш...
Тотнъм Хотспър - Ливърпул 18.09.2011 , 15:30 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Alonso_Massa
- Контакти:
Re: Тотнъм Хотспър - Ливърпул 18.09.2011 , 15:30 ч.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
Поздравления за феновете на Тотнъм.Макар и мач да не стана... победата си е победа.
Поздравления за антифеновете на Ливърпул.Сега спокойно(поне за около седмица или две) могат да си пишат лайната и простотиите.
п.с. Това ми е последния пост във форума.Просто не си заслужава да се занимавам с идиоти.
Поздравления за антифеновете на Ливърпул.Сега спокойно(поне за около седмица или две) могат да си пишат лайната и простотиите.
п.с. Това ми е последния пост във форума.Просто не си заслужава да се занимавам с идиоти.
Има и такива мачове, в които нищо не върви, момчета. Не се отчайвайте! Миналия мач ние бяхме в ролята на Тотнъм, но Стоук реализираха единственото си положение, а ние не успяхме нашите. В този мач нямаше никой от нашите, който да играе добре, така че недейте плю изкупителните жертви Адам, Даунинг и Хендерсън. И аз не съм им чак такъв привърженик, ама прекалявате. По същата логика: Суарес - бокулук, смешник, утрепка, как можа да вземе топката на Керъл, не видя ли че е в засада, смотаняк, шибан латинос. А Рейна - ебааати слабия вратар, една топка не може да хване, дърво такова, да го пращат в Конфърънс да играе. И прочее. Стига сте си го изкарвали на 2-3 човека като всички в този мач бяха ТРАГИЧНИ, но както казах има и такива мачове. Не забравяйте на кой отбор сте фенове.
YNWA!
YNWA!
- blue avalanche
- Контакти:
Жалък и трагичен Ливърпул!!!Говоря за минутите,когато отборите бяха поравно!Толкова жалък и трагичен,че почва да ми става мъчно чак за Улие!
Адам и Хендерсон-въздух под налягане!Далглиш е много близо до тази графа!
ПП.Само милостивият Тотнъм е причина резултатът да е САМО 4-0!А не седмица,например...
Адам и Хендерсон-въздух под налягане!Далглиш е много близо до тази графа!
ПП.Само милостивият Тотнъм е причина резултатът да е САМО 4-0!А не седмица,например...
-
- Контакти:
LFC1892 написа:Има и такива мачове, в които нищо не върви, момчета. Не се отчайвайте! Миналия мач ние бяхме в ролята на Тотнъм, но Стоук реализираха единственото си положение, а ние не успяхме нашите. В този мач нямаше никой от нашите, който да играе добре, така че недейте плю изкупителните жертви Адам, Даунинг и Хендерсън. И аз не съм им чак такъв привърженик, ама прекалявате. По същата логика: Суарес - бокулук, смешник, утрепка, как можа да вземе топката на Керъл, не видя ли че е в засада, смотаняк, шибан латинос. А Рейна - ебааати слабия вратар, една топка не може да хване, дърво такова, да го пращат в Конфърънс да играе. И прочее. Стига сте си го изкарвали на 2-3 човека като всички в този мач бяха ТРАГИЧНИ, но както казах има и такива мачове. Не забравяйте на кой отбор сте фенове.
YNWA!
Ама гледай ги шибаните Британци как не могат да си спрат топката, докато играчите на Тотнъм, Сити, Юнайтед и прочие разиграват бързо. Хванат ли на жална ни майка.И Юнайтед ще ни спукат, и Сити ще ни спукат, всеки ще ни дъни. Те нашите не видя ли как ги разцъкваха техничните халфове на Тотнъм ?!? Мечтайте за титла. Аз мечтая за промяна в Ливърпул, май май наистина работата в Ливърпул върши Кларк, а Кени ги мотивира. Еми не става.
За всичките "фенчета" , които си мсилят, че Ливърпул е Манчестър Юнайтед, че Ливърпул трябва само да печели. Слушайте много внимателно :
Името Ливърпул е една кауза, Ливърпул е отбор който има фенове, които са обявени за най-великите в целия свят. Тези фенове пяха когато Ливърпул падаше 3-0 от Милан на най-високото ниво на клубния футбол, тези фенове пяха когато отборът загуби от Бенфика с общ резултат 3-0 в ШЛ и отпадна безславно, тези фенове пяха и когато Ливърпул падна на финала през 2007 от Милан, тези фенове пяха и когато Рийзе си отбеляза автогол и завършихме 1-1 с Челси в 90мин. , тези фенове пяха и когато паднахме с 3-2 в ответния мач от Челси, феновете пяха и когато загубихме с 3-1 на Анфийлд от Челси, пяха и когато завършихме 4-4 с Челси, 4-4 с Арсенал и загубихме титлата. А пяха и когато спечелихме с 4-0 срещу Реал, с 6-1 сещу Хъл, с 4-1 срещу Ман юнайтед, с 3-0 срещу Ман Сити, пяха защото обичат този отбор пяха и сега когато отбора изглеждаше трагично пяха при 3-0 срещу Тотнъм, пяха и името на Далглиш човекът, който е провъзгласен за най-великият след Бил Шенкли(човекът, който прави Ливърпул да бъде Ливърпул), а тук в този форум "феновете" на Ливърпул пеят само при славата, само при победирте, искат оставка правят се сравнения с Лийдс иска се махане на играчи иска се и Ливърпул да бъде не велик клуб а да бъде с 1 идея повече от друг... Това не е Ливърпул. А вие не сте фенове. Никога няма да се промените дребанвите хора, които гледат само успеха е как очаквате да победим ? You'll Never Walk Alone !!
Името Ливърпул е една кауза, Ливърпул е отбор който има фенове, които са обявени за най-великите в целия свят. Тези фенове пяха когато Ливърпул падаше 3-0 от Милан на най-високото ниво на клубния футбол, тези фенове пяха когато отборът загуби от Бенфика с общ резултат 3-0 в ШЛ и отпадна безславно, тези фенове пяха и когато Ливърпул падна на финала през 2007 от Милан, тези фенове пяха и когато Рийзе си отбеляза автогол и завършихме 1-1 с Челси в 90мин. , тези фенове пяха и когато паднахме с 3-2 в ответния мач от Челси, феновете пяха и когато загубихме с 3-1 на Анфийлд от Челси, пяха и когато завършихме 4-4 с Челси, 4-4 с Арсенал и загубихме титлата. А пяха и когато спечелихме с 4-0 срещу Реал, с 6-1 сещу Хъл, с 4-1 срещу Ман юнайтед, с 3-0 срещу Ман Сити, пяха защото обичат този отбор пяха и сега когато отбора изглеждаше трагично пяха при 3-0 срещу Тотнъм, пяха и името на Далглиш човекът, който е провъзгласен за най-великият след Бил Шенкли(човекът, който прави Ливърпул да бъде Ливърпул), а тук в този форум "феновете" на Ливърпул пеят само при славата, само при победирте, искат оставка правят се сравнения с Лийдс иска се махане на играчи иска се и Ливърпул да бъде не велик клуб а да бъде с 1 идея повече от друг... Това не е Ливърпул. А вие не сте фенове. Никога няма да се промените дребанвите хора, които гледат само успеха е как очаквате да победим ? You'll Never Walk Alone !!
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
- Alonso_Massa
- Контакти:
Гледайте Джонито като влезе ко ще стане...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
- blue avalanche
- Контакти:
KingKenny написа:За всичките "фенчета" , които си мсилят, че Ливърпул е Манчестър Юнайтед, че Ливърпул трябва само да печели. Слушайте много внимателно :
Името Ливърпул е една кауза, Ливърпул е отбор който има фенове, които са обявени за най-великите в целия свят. Тези фенове пяха когато Ливърпул падаше 3-0 от Милан на най-високото ниво на клубния футбол, тези фенове пяха когато отборът загуби от Бенфика с общ резултат 3-0 в ШЛ и отпадна безславно, тези фенове пяха и когато Ливърпул падна на финала през 2007 от Милан, тези фенове пяха и когато Рийзе си отбеляза автогол и завършихме 1-1 с Челси в 90мин. , тези фенове пяха и когато паднахме с 3-2 в ответния мач от Челси, феновете пяха и когато загубихме с 3-1 на Анфийлд от Челси, пяха и когато завършихме 4-4 с Челси, 4-4 с Арсенал и загубихме титлата. А пяха и когато спечелихме с 4-0 срещу Реал, с 6-1 сещу Хъл, с 4-1 срещу Ман юнайтед, с 3-0 срещу Ман Сити, пяха защото обичат този отбор пяха и сега когато отбора изглеждаше трагично пяха при 3-0 срещу Тотнъм, пяха и името на Далглиш човекът, който е провъзгласен за най-великият след Бил Шенкли(човекът, който прави Ливърпул да бъде Ливърпул), а тук в този форум "феновете" на Ливърпул пеят само при славата, само при победирте, искат оставка правят се сравнения с Лийдс иска се махане на играчи иска се и Ливърпул да бъде не велик клуб а да бъде с 1 идея повече от друг... Това не е Ливърпул. А вие не сте фенове. Никога няма да се промените др****вите хора, които гледат само успеха е как очаквате да победим ? You'll Never Walk Alone !!
Те,феновете,че пеят-пеят,ама това НЕ ЗНАЧИ,че са щастливи!!!
blue avalanche написа:KingKenny написа:За всичките "фенчета" , които си мсилят, че Ливърпул е Манчестър Юнайтед, че Ливърпул трябва само да печели. Слушайте много внимателно :
Името Ливърпул е една кауза, Ливърпул е отбор който има фенове, които са обявени за най-великите в целия свят. Тези фенове пяха когато Ливърпул падаше 3-0 от Милан на най-високото ниво на клубния футбол, тези фенове пяха когато отборът загуби от Бенфика с общ резултат 3-0 в ШЛ и отпадна безславно, тези фенове пяха и когато Ливърпул падна на финала през 2007 от Милан, тези фенове пяха и когато Рийзе си отбеляза автогол и завършихме 1-1 с Челси в 90мин. , тези фенове пяха и когато паднахме с 3-2 в ответния мач от Челси, феновете пяха и когато загубихме с 3-1 на Анфийлд от Челси, пяха и когато завършихме 4-4 с Челси, 4-4 с Арсенал и загубихме титлата. А пяха и когато спечелихме с 4-0 срещу Реал, с 6-1 сещу Хъл, с 4-1 срещу Ман юнайтед, с 3-0 срещу Ман Сити, пяха защото обичат този отбор пяха и сега когато отбора изглеждаше трагично пяха при 3-0 срещу Тотнъм, пяха и името на Далглиш човекът, който е провъзгласен за най-великият след Бил Шенкли(човекът, който прави Ливърпул да бъде Ливърпул), а тук в този форум "феновете" на Ливърпул пеят само при славата, само при победирте, искат оставка правят се сравнения с Лийдс иска се махане на играчи иска се и Ливърпул да бъде не велик клуб а да бъде с 1 идея повече от друг... Това не е Ливърпул. А вие не сте фенове. Никога няма да се промените др****вите хора, които гледат само успеха е как очаквате да победим ? You'll Never Walk Alone !!
Те,феновете,че пеят-пеят,ама това НЕ ЗНАЧИ,че са щастливи!!!
Значи че подкрепят отбора ! А вие какво правите ?
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
KingKenny написа:За всичките "фенчета" , които си мсилят, че Ливърпул е Манчестър Юнайтед, че Ливърпул трябва само да печели. Слушайте много внимателно :
К'во ме интересува кога са пяли и к'во са правили ?!? Аз не искам да гледам толкова жалък Ливърпул с такива анонимници. Да ни дънят като брашнян чувал. Тази година ако вържем пак топ 6 ще е чудо. Не заслужаваме повече от 6-то, 5-то място. Такива некадърници не искам да гледам. Ей брато, а защо докато бяхме 11 vs 11 за 12 минути Тотнъм имаха 3 чисти голови положения и резултата беше 1-0 за Тотнъм, а ние не можехме да излезем от собствената си половина ?!?