Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Таралежа
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот Таралежа » 13 сеп 2011 21:49

Steve G: „Отново тренирам с отбора - съвсем различно е, много по-приятно и по-тежко, ритам наравно с тях. За тези два дни направо останах без сили, но съм доволен. Това беше целта ми и ми остава още малко, за да я изпълня напълно - през октомври отново да съм на терена."
---
Президентът на Ливърпул Том Уърнър призна, че борда на директорите на клуба е "изключително доволен" от работата на мениджъра Кени Далглиш.

"Ние сме изключително доволни, че точно той е треньор на Ливърпул, на терена Кени е страхотен лидер - обясни Уърнър пред Sky Sports News. - Бях с него, когато той разговаряше с някои наши служители, когато се срещаше с феновете, когато говореше с тях за Ливърпул, той познава много добре историята на клуба и работи неуморно за новите успехи на клуба, надявам се, че с него ще започнем да печелим титли."

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 13 сеп 2011 22:38

john barnes написа:рейна,глен джонсън,агер,шкъртел,арбелоа,масчерано,луис гарсия,алонсо,каут,риера,бенаюн,бабел,торес...тия кой ги докара? твоя бог сияйния ли? все си мисля,че са с пъти по-добри от сегашните селектирани,отделен въпрос,че половината от тях са гръбнака на отбора в момента!

Как ти даде сърце да сложиш Риера в списъка на добрите покупки на Рафа просто не знам :shock:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 13 сеп 2011 23:34

леле чак през октомври ще се връща стиви ..как може кени да ни докара до това положение ..да останем без един централен халф ,който може да задържа топката.. за цели два месеца ??? да пуска шелви по добре ще от хендерсън
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes

Мнениеот john barnes » 13 сеп 2011 23:51

Gil-galad написа:
john barnes написа:рейна,глен джонсън,агер,шкъртел,арбелоа,масчерано,луис гарсия,алонсо,каут,риера,бенаюн,бабел,торес...тия кой ги докара? твоя бог сияйния ли? все си мисля,че са с пъти по-добри от сегашните селектирани,отделен въпрос,че половината от тях са гръбнака на отбора в момента!

Как ти даде сърце да сложиш Риера в списъка на добрите покупки на Рафа просто не знам :shock:

риера беше испански национал и то титуляр...по времето на рафата.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
CM Punk
Контакти:

Мнениеот CM Punk » 13 сеп 2011 23:52

[offtopic]ТИАГО СИЛВААААААА!!!!!!!!!!![/offtopic]

john barnes

Мнениеот john barnes » 13 сеп 2011 23:53

джерард се връща във дербито със евертън...евреите усещам,че ще ни пляснат...със тия център халфове дето ги имаме...десния бек,ако пусне пак шкъртел и сме обречени,бейл ще го развинти...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 13 сеп 2011 23:57

CM Punk написа:[offtopic]ТИАГО СИЛВААААААА!!!!!!!!!!![/offtopic]

къв тиаго силва бе ..не те ли е срам да говориш след такъв мач на една врата :) два пъти милан минаха центъра ..ужас..няма такъв страх..9 човека в защита ! все едно гледах стоук :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 14 сеп 2011 00:06

Мен слабо ме интересуват другите отбори... Не им гледам мачовете, а само резултати и на някои мачове головете. ;)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 14 сеп 2011 00:56

Gil-galad написа:

Преди него отляво бяхме доста зле :!:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 14 сеп 2011 01:28

john barnes написа:
Gil-galad написа:

риера беше испански национал и то титуляр...по времето на рафата.

Да титуляр беше той....Риера Рафата го взе след Евро 2008 където титуляри бяха Силва и Касорла а Риера даже не го видях на Европейското....и Рафа го взе едва след като се провали със Силва....и Риера беше пълна дупка...имаше единия удар и то рядко му се получаваше...а да и скорост....ама финтове и центрирания от него не помня....и защото беше много добър го закотвиха на пейката по едно време и после го дадохме почти без пари на Олимпиакос (като май и там не се скъсва да играе)....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”