Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Re: Ливърпул на път да осигури първи трансфер на Далглиш

Мнениеот Dzheff » 24 яну 2011 18:03

styopa написа:Проблема при нас не е толкова в парите,а по-скоро в самата организация.

+1 Там сме пълна трагедия. Да се чуди човек за какво получава заплата човека, от когото зависи дали ще има организация в това отношение. Хенри и Вернер няма да направят лошо да си спестят заплатата му и да дадат цялата власт на Кени, който съм сигурен че работи в момента за по-малко пари от очилаткото...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 24 яну 2011 18:57

Ами с времето ще се оправят нещата.Със сигурност за лятото поне в това отношение би трябвало да сме добре.Би трябвало и със стадиона да е решено какво точно ще се прави.

haha

Мнениеот haha » 24 яну 2011 19:22

Не знам,специално в случая какво ни куца по организацията,но,ако е вярно инфо-то,че Аякс искат 30 млн. паунда за Суарес-е,нормално е,да не го привлечем,той просто не струва толкова.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 24 яну 2011 19:23

SkySportNews съобщиха че Комоли е още в Холандия за преговори
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 24 яну 2011 19:54

haha написа:Не знам,специално в случая какво ни куца по организацията,но,ако е вярно инфо-то,че Аякс искат 30 млн. паунда за Суарес-е,нормално е,да не го привлечем,той просто не струва толкова.

това за което ме е яд на Комоли е че така и не прояви никаква гъвкавост по време на преговорите. Нормално е в началото да каже някаква по ниска цена, а от Аякс да искат много повече. В зависимост от разликата в исканото и предлагането би могъл да подходи по различен начин - да увеличи с малко първоначално даваното, да предложи допълнителни бонуси или да бъде включен и друг играч в сделката или да държи на първоначалната си оферта, ако разликата е малка (което в случая не беше така). Освен това има на своя страна желанието на Суарес и Бабел да разменят клубната си принадлежност (като Бабел дори е склонен да играе за по-малко пари в Аякс). А той какво направи? Инатеше се 20 дни на тези 18млн паунда, накрая видя че няма да го огрее и им предложи 18 + Бабел или 21 млн кеш... еми нормално е на хората да им писне на шапката и да вдигнат първоначално исканата цена. Просто видяха пред себе си човек, който или е пукал някъде или се е натискал с гаджето докато в университета са преподавали как се водят преговори... И... ако този трансфер все пак се осъществи, то това няма да бъде благодарение на Комоли, а ВЪПРЕКИ него.
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 24 яну 2011 20:40

Абсолютно съм съгласен с колегите, които казаха, че ни куца организацията. Иначе до сега да бяхме привлекли 2-ма и в момента да преговаряме за трети играч примерно. А на този етап не е сигурно даже и привличането на Суарес. Имам чувството, че до края на трансферния прозорец ще се хвърлят всички сили за привличането на Суарес. Ще се насочат към него и в крайна сметка ако през този трансферен прозорец вземем някого, то това ще е само и единствено Луис Суарес.

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 24 яну 2011 21:09

Dzheff написа:
styopa написа:Проблема при нас не е толкова в парите,а по-скоро в самата организация.

+1 Там сме пълна трагедия. Да се чуди човек за какво получава заплата човека, от когото зависи дали ще има организация в това отношение. Хенри и Вернер няма да направят лошо да си спестят заплатата му и да дадат цялата власт на Кени, който съм сигурен че работи в момента за по-малко пари от очилаткото...

Dzheff Едно изречение ме издразни от коментара ти. Цитирам "..., който съм сигурен че работи в момента за по-малко пари от очилаткото... ". Според теб наистина ли КРАЛ КЕНИ работи за парите?

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 24 яну 2011 21:10

Liverpool forever_95 написа:Абсолютно съм съгласен с колегите, които казаха, че ни куца организацията. Иначе до сега да бяхме привлекли 2-ма и в момента да преговаряме за трети играч примерно. А на този етап не е сигурно даже и привличането на Суарес. Имам чувството, че до края на трансферния прозорец ще се хвърлят всички сили за привличането на Суарес. Ще се насочат към него и в крайна сметка ако през този трансферен прозорец вземем някого, то това ще е само и единствено Луис Суарес.

Той ни стига за ТОП6-7.

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 24 яну 2011 21:18

liverpool-4ever написа:
Dzheff написа:

Dzheff Едно изречение ме издразни от коментара ти. Цитирам "..., който съм сигурен че работи в момента за по-малко пари от очилаткото... ". Според теб наистина ли КРАЛ КЕНИ работи за парите?

Ясна ми е идеята ти че Кинг Кени работи със сърцето си, но все пак взема заплата. Точно такава е и идеята на Дзеф - че Комоли работи за парите и се е паразил за заплата, а Краля е нямал такива помисли, за него е важно да е в Ливърпул, няма значение от парите!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 24 яну 2011 23:05

Бабел отиде в Хофенхайм....дано това да е добре за трансфера на Суарес

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... hoffenheim
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”