Манчестър Юнайтед - Ливърпул|12.09.2015|19:30|

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул|12.09.2015|19:30|

Мнениеот suareshampion » 14 сеп 2015 11:51

Mar70 написа:
suareshampion написа:Какво прави вече 8 година некадърник като Шкъртел в Ливърпул ? Видяхте ли го при третия гол бе ? Ми ония малкия Марсиал го направи за смях бе ????? Как може така да мине покрай тебе бе палячо ? Ебати нещастника аз братче. Аз казах ,заради кои играчи Брендън ще бъде изгонен и е на път това да се случи . Глупак .Ми изгони го тоя палячо бе ,не виждаш ли че 8 години само СРАМ имаме с него ? Изгони сумати мърши ,ми изгони ги всичките бе .
Малкия Гомез и той как може да посяга там така опасно бе ? Ами на първия гол ,как може така да ни излъжат бе ? Ми нали винаги трябва да има един от нашите да среща на отбитата бе а те всички се втурнаха като стадо овце навътре .Ако имаше някой който да внимава за Блинд ,щеше да я вкара на 36 май .
Ок Бентеке е класен нападател ,ок днес пак затвори усти с тая ножица ама е различен тип нападател бе Брендъне от твойта философия ??? Незнам ,за мен тоя човек вече не е същия . Ето ония ден Ръш каза ,че Ингс бил страхотен нападател и още тогава си викам ся нашия ако не го пусне срещу манафите пък на .И ето че го пусна . Не не ,Роджърс се наведе за мен ,промени се и може би е пътник .
Ок ,имаме Стъридж ,имаме Коутиньо ,имаме тепърва да се обиграват новите ,тепърва да навлизат в оптимална физическа форма ....ще почакам още малко...

Няма какво да се чака. Тия неща, които ги казваш са така. Аз видях и друго, обаче. Нямаше никакъв хъс, желание, горене. Емре Джан лети нагоре надолу и изнася топката и я подава на вратаря ... Дани Ингс не е слаб нападател. Въпроса е обаче, че не е крило, нито пък Фирмино. Ама да прав си, можеше да купи бърз нападател и да не взима Ингс, след като има Ориги. Със Стъридж и Коутиньо най - вероятно ще е друго, но не можем само на тях да разчитаме. Нямаше халфове в тоя мач ... Отделно Бентеке - супер изолиран, Фирмино - изолиран. И най - ужастното е, че в 2 от последните 18 мача сме вкарали повече от 1 гол, а пък да вземем мач, след като са ни повели е направо невъзможно. От мача ни с манафите пролетта играем с една и съща умряла схема и ни бият, като гайда в дзид, а нашия не може и не може да се усети.

Не бе пич ,не е до хъса и желанието .Имат си хъс и желание ,но играха сковано със страх . Не мога да си обясня защо ,при положение ,че срещу по силния отбор на Арсенал се държаха добре на терена ,играха по освободено и играта им вървеше .
Дани Ингс е слаб нападател за Ливърпул ,ся няма кво да ми обясняваш ти . И пак се ядосвам защо Роджърс се промени ? Той избяга от себе си ,от принципите си ,от стила си от философията си . Послуша легенди,фенове и заигра по директен футбол ,за който вие мрънкахте .
Но един треньор избяга ли от принципите си и вижданията си за футбола ,той става ГУБЕЩ ! Доведе играч като Ингс ,който е с 15 класи под нивото на Саурес ? От къде на къде бе ???? Преди три години ,никога нямаше да си помисля ,че Роджърс харесва подобен тип играч като Ингс и Балотели ???
Но пък Ингс е англичанин и както виждам вече любимец на легендите . Ония ден Ръш каза ,че трябва Ингс да играе и ето че игра ,само че ганкиното . Легендите се месят и за много други неща .Легендите бяха страхотни играчи ,Ръш е единия заради който станах от Ливърпул ,но легендите не са треньори ,много се извинявам и един треньор ,който държи на себе си не трябва да ги слуша ,защото е обречен на крах .
Друг е въпроса ,че Ингс не игра централен ,там където уж е най добър а игра десен външен халф. Защо Роджърс не пусна там фланговия Ибе ,защото е послушник вече и глупак ,както отбелязох .Защото не е себе си . Ок ,да кажем че Ибе е в слаба форма ...А защо тогава не взе флангови играчи за да разполага с вариативност ,нещо за което аз недоумявам цяло лято ? Той винаги е бил привърженик на фланговите играчи и любимата му схема 4-3-3 най добре говори за това . По същата причина разбира се не взе флангови играчи ,защото е послушник и тръгна да налага един директен стил ,в който фланговите играчи не са толкова наложащи ,особено в типичната 4-4-2 ,където се играе с външни халфове и с двама нападатели а не с крила .
Аз пак казвам ,две от нещата с които ме грабна Роджърс беше СМЕЛОСТА му да изхвърли любимците на фенове и легенди и СТИЛЪТ МУ .Той не слушаше никой ,правеше това което той вижда . Изгони некадърните любимци на вас феновете ,за които вие ревахте Рейна ,Керъл,Даунинг,Адам ,Джонсън (след огромно закъснение ) заби Енрике ,изгони свършилите за големия футбол Коул,Каут,Агер,Макси ,Аурелио ,Белами . Ако беше останал Далглиш примерно ,почти всички от тия играчи щяха да останат .
Той обаче избяга от стилът си и вече не е смел а страхлив ,защото слуша фенове и легенди . Не ми харесва тоя Роджърс ,ако не се вземе в ръце и не бъди отново себе си ,той е обречен на тотален крах .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 14 сеп 2015 12:04

MASTER_COOL написа:Аз не виждам как можехте да задържите Стърлинг. Той просто такива номерца взе да прави, че продажбата беше неизбежна !
Суарез същата история !
Миналата година направихте ужасна селекция и тук ви написах защо и бях обявен за престъпник.
Сега казвам, че селекцията през това лято ви е Супер.
Ливърпул има един основен проблем и той е психологически....Толкова години суша , поражда страшно напрежение вътре в клуба, а знаете че в такова състояние се работи ужасно трудно !
Затова ви трябва опитен и харизматичен треньор, който може да работи под такъв стрес.
Анчелоти или Клоп ще ви свършат работа.

Стърлинг нямаше да иска да си ходи ,ако Суарес беше останал . Всичко е свързано деца мои .
Грешка след грешка се прави в Ливърпул от 25 години насам !!! За това и сме на това дередже .Нека аз да съм начело на тоя отбор ,да видиш как ще управлявам ?
Освен това ,Рахим се обиди .Рахим направи супер сезон и след това си остана на 30 к ?! Ай стига бе ,колкото и да е малък ,той показа огромно израстване и си заслужи увеличение на заплатата ,но не му беше предложена такава след края на сезона . Смях .
Идват в един момент Сити и му предлагат 200 к . Е ти ако си ? Като виждаш ,че Ливърпул продават най добрите си играчи Суарес и те държат на смешна заплатка ,какво ще направиш ? Сетиха се вече след дъжд качулка през януари и му предложиха 100 к ,като видяха ,че го губят ,но вече беше късно ,момчето беше взело решение .Трагичния минал сезон ,още повече му е повлиял на решението ,защото той прекрасно вижда ,че в Ливърпул титла няма как да се спечели с това МЪРШАВО МОДЕЛЧЕ ! А в Сити е много възможно ,разбира се . А момчето иска титли .Всеки един класен играч иска титли .И треньор също . И за това никой класен треньор няма да дойде в Ливърпул ,но вие си мечтайте ,няма проблем ,не ми пречите :lol:
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 14 сеп 2015 12:06

gogovcite написа: То се оказа Бентеке сам напред, Фирмино и Ингс крила !

Не бяха крила а външни халфове ,много моля нека разграничаваме постовете на играчите .

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 14 сеп 2015 12:10

wolf написа:Пилешкото сърце не са играчите а Браян. От деня в който се съгласи комитет да му прави трансфери през главата и после да се цупи цял сезон и да не ги пуска от инат. Никакви легенди не му дават акъл спокойно, ако бяха легендите нямаше да имаме такава потресаваща защита.

Това ,че янките са му наложили комитет и той се е съгласил ,не означава че е с пилешко сърце .Писна ми от малоумници в тоя форум .
Легендите му дават акъл и никой не може да ме убеди в обратното . Един от любимците на легендите е нещастника Шкъртел ,нека всеки си направи преценка .
И не ме занимавай с някво отборче на Дормунд котенце .Те са много под Ливърпул . Това че сега са направили добър старт ,може би се дължи на Тухел и на ...Мхитарян ,който не спира да бележи от както е в Дортмунд а играе халф ?! :lol: Но не се напъвайте ,накрая през май баварците пак ще ви поебат. :lol:
Марш оттук фенове на чужди отборчета .

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 14 сеп 2015 12:14

dNelbandian написа:Saurezcho, то за теб винаги играчите са виновни бе, всички са един дол дренки, а наш Брендо е световно величие.
Наш Брендо 350 милиона и нито една покупка да ахнеш.
350 милиона са похарчени бе това не са малко пари.

Дете мое малоумно ,ти не разбра ли че мен не ме топлят парите ????????????????????? Аз си искам големите играчи ,сработените ,с които Брендън изнасилваше всеки който му се изпречи на пътя .Дете мое ,Суарес и Стърлинг си искам а не 350 млн !
Заедно със Стърдиж и Коутиньо ,вече да бяха спечелили титлата .

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 14 сеп 2015 14:30

suareshampion написа:
wolf написа:Пилешкото сърце не са играчите а Браян. От деня в който се съгласи комитет да му прави трансфери през главата и после да се цупи цял сезон и да не ги пуска от инат. Никакви легенди не му дават акъл спокойно, ако бяха легендите нямаше да имаме такава потресаваща защита.

Това ,че янките са му наложили комитет и той се е съгласил ,не означава че е с пилешко сърце .Писна ми от малоумници в тоя форум .
Легендите му дават акъл и никой не може да ме убеди в обратното . Един от любимците на легендите е нещастника Шкъртел ,нека всеки си направи преценка .
И не ме занимавай с някво отборче на Дормунд котенце .Те са много под Ливърпул . Това че сега са направили добър старт ,може би се дължи на Тухел и на ...Мхитарян ,който не спира да бележи от както е в Дортмунд а играе халф ?! :lol: Но не се напъвайте ,накрая през май баварците пак ще ви поебат. :lol:
Марш оттук фенове на чужди отборчета .

Мхитарян почна да играе последните 10 мача, миналя сезон беше абсолютна трагедия. Така.. Какво значи не е пилешко сърце? Дойде, каза ще работите по моите правила, без директор и така нататък. В един момент собствениците му налагат комитет и той какво прави? НИЩО. Съгласява се вместо да кажа - или аз или те. Нали много държи на вижданията си, големия мъж.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 14 сеп 2015 15:30

suareshampion написа:Стърлинг нямаше да иска да си ходи ,ако Суарес беше останал . Всичко е свързано деца мои .
Грешка след грешка се прави в Ливърпул от 25 години насам !!! За това и сме на това дередже .Нека аз да съм начело на тоя отбор ,да видиш как ще управлявам ?
Освен това ,Рахим се обиди .Рахим направи супер сезон и след това си остана на 30 к ?! Ай стига бе ,колкото и да е малък ,той показа огромно израстване и си заслужи увеличение на заплатата ,но не му беше предложена такава след края на сезона . Смях .
Идват в един момент Сити и му предлагат 200 к . Е ти ако си ? Като виждаш ,че Ливърпул продават най добрите си играчи Суарес и те държат на смешна заплатка ,какво ще направиш ? Сетиха се вече след дъжд качулка през януари и му предложиха 100 к ,като видяха ,че го губят ,но вече беше късно ,момчето беше взело решение .Трагичния минал сезон ,още повече му е повлиял на решението ,защото той прекрасно вижда ,че в Ливърпул титла няма как да се спечели с това МЪРШАВО МОДЕЛЧЕ ! А в Сити е много възможно ,разбира се . А момчето иска титли .Всеки един класен играч иска титли .И треньор също . И за това никой класен треньор няма да дойде в Ливърпул ,но вие си мечтайте ,няма проблем ,не ми пречите

А кой повтаряше цяла година,че със Стърлинг проблем няма и той ще подпише нов договор.Даже и гаргите разбраха,че проблем има,а ваджайната продължаваше да дрънка,как проблем няма.Феновете ли да му предложат нов договор накарая на 2014,или легендите :lol: Некадърника Роджърс изтърва Стърлинг,това го разбра всяко дете :!:
Шкъртъл,Ловрен и Миньоле продадоха мача с Уест Хям...Легендите му наредиха състава с Юнайтед...да видим какво ще измислиш при следващата загуба,много ти бачка фантазията,хиляда басни разказа и пак няма да спасиш ваджайната от уволнение :lol: :lol: :lol:
Вън некадърните треньорчета от Ливърпул :!:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 14 сеп 2015 16:48

Liverpool_EC написа:
suareshampion написа:Стърлинг нямаше да иска да си ходи ,ако Суарес беше останал . Всичко е свързано деца мои .
Идват в един момент Сити и му предлагат 200 к . Е ти ако си ? Като виждаш ,че Ливърпул продават най добрите си играчи Суарес и те държат на смешна заплатка ,какво ще направиш ? Сетиха се вече след дъжд качулка през януари и му предложиха 100 к ,като видяха ,че го губят ,но вече беше късно ,момчето беше взело решение .Трагичния минал сезон ,още повече му е повлиял на решението ,защото той прекрасно вижда ,че в Ливърпул титла няма как да се спечели с това МЪРШАВО МОДЕЛЧЕ ! А в Сити е много възможно ,разбира се . А момчето иска титли .Всеки един класен играч иска титли .И треньор също . И за това никой класен треньор няма да дойде в Ливърпул ,но вие си мечтайте ,няма проблем ,не ми пречите

А кой повтаряше цяла година,че със Стърлинг проблем няма и той ще подпише нов договор.Даже и гаргите разбраха,че проблем има,а ваджайната продължаваше да дрънка,как проблем няма.Феновете ли да му предложат нов договор накарая на 2014,или легендите :lol: Некадърника Роджърс изтърва Стърлинг,това го разбра всяко дете :!:
Шкъртъл,Ловрен и Миньоле продадоха мача с Уест Хям...Легендите му наредиха състава с Юнайтед...да видим какво ще измислиш при следващата загуба,много ти бачка фантазията,хиляда басни разказа и пак няма да спасиш ваджайната от уволнение :lol: :lol: :lol:
Вън некадърните треньорчета от Ливърпул :!:

Вече обясних за Стърлинг ,аз съм по умния от теб и виждам по добре нещата ,още ли не си го разбрал казанлъшки бек ,който изпочупи всички тъпомери ?
Казах ,че мишките толкова си могат срещу УХ.Да имаше съмнителни техни действия ,но по скоро толкова си могат .Всяко дете ,като види отиграването примерно на Ловрен би си помислило ,че има нещо нередно .
Всичко което съм казал се е случило ,за разлика от вашите смехории .Никога не фантазирам а мисля ,защото мога а вие не можете ,затова и имате 5 лева в джоба :lol:
Той играе от първия кръг с различен стил ,селекцията от две години също е много различна ,така че не става въпрос само за мача с манафите .Дадох примери вече .
Казах че за тоя ПРОМЕНЕН ГЛУПАВ Роджърс вече не ми пука ,така ,че ми е все тая дали ще го уволнят или не .
Един истински фен на Ливърпул ,обаче ще съжалява ,че Роджърс се промени и че му продадоха най добрите играчи .Защото той щеше да спечели титлата .
Аз предрекох този крах на Роджърс ,притеснявах се и всеки ден напразно говорих срещу безамбициозните янки ,които му продадоха най добрите играчи .Всеки един треньор ,щеше да се провали при подобна трансферна политика .
А останалите си фантазирайте за класни треньори ,само стойте и гледайте какъв анонимен мишок ,ще е евентуалния заместник на Роджърс ,ако изобщо го сменят .
Връщат се Коутиньо и Стъридж .Физическата подготовка тепърва ще дава резултати и тепърва този отбор ще търпи обиграване и сработване ,така че може и да му дадат време .Освен това и не им се дават пари за неустойка .

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 14 сеп 2015 17:30

suareshampion написа:Аз предрекох този крах на Роджърс

Абе ти преди един месец вдигаше поредната титла,бе въртеж,като личен ибрикчия на Роджърс я вдигаше :!:
АХАХАХАХАХАХА Нека въртенето започне сега :!: :!: :!:
П.П Ходи са извини на Барнс за всичките псувни,дето го псува,щото човека познава много повече от теб. Може и на лични,да не се излагаш пред всички във форума :lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 14 сеп 2015 17:49

Liverpool_EC написа:
suareshampion написа:Аз предрекох този крах на Роджърс

Абе ти преди един месец вдигаше поредната титла,бе въртеж,като личен ибрикчия на Роджърс я вдигаше :!:
АХАХАХАХАХАХА Нека въртенето започне сега :!: :!: :!:
П.П Ходи са извини на Барнс за всичките псувни,дето го псува,щото човека познава много повече от теб. Може и на лични,да не се излагаш пред всички във форума :lol:

Аз не се казвам Брендън Роджърс .Ако аз съм треньора ,само тогава мога да гарантирам каквото и да е било . Ясен ли съм смях ? И не ми се прави на мъж ,да не ти изпадат зъбките .Когато прогнозирах ,че Роджърс ще спечели титлата ,незнаех ,че всяко лято ще му продават най добрите играчи и ще му се налага да прави всеки път нов отбор .Това ми е отговора .Ай ся да те чуя ? Барнс само може да ми носи тубите с вода .
Освен това ,със сигурност Роджърс се е вслушал в грешните съвети на някой ,защото промяната е видима . От начало не ебаваше никой и ме спечели сега стана мишка и ме изгуби.

Върни се в “Ливърпул”