Mar70 написа:suareshampion написа:Какво прави вече 8 година некадърник като Шкъртел в Ливърпул ? Видяхте ли го при третия гол бе ? Ми ония малкия Марсиал го направи за смях бе ????? Как може така да мине покрай тебе бе палячо ? Ебати нещастника аз братче. Аз казах ,заради кои играчи Брендън ще бъде изгонен и е на път това да се случи . Глупак .Ми изгони го тоя палячо бе ,не виждаш ли че 8 години само СРАМ имаме с него ? Изгони сумати мърши ,ми изгони ги всичките бе .
Малкия Гомез и той как може да посяга там така опасно бе ? Ами на първия гол ,как може така да ни излъжат бе ? Ми нали винаги трябва да има един от нашите да среща на отбитата бе а те всички се втурнаха като стадо овце навътре .Ако имаше някой който да внимава за Блинд ,щеше да я вкара на 36 май .
Ок Бентеке е класен нападател ,ок днес пак затвори усти с тая ножица ама е различен тип нападател бе Брендъне от твойта философия ??? Незнам ,за мен тоя човек вече не е същия . Ето ония ден Ръш каза ,че Ингс бил страхотен нападател и още тогава си викам ся нашия ако не го пусне срещу манафите пък на .И ето че го пусна . Не не ,Роджърс се наведе за мен ,промени се и може би е пътник .
Ок ,имаме Стъридж ,имаме Коутиньо ,имаме тепърва да се обиграват новите ,тепърва да навлизат в оптимална физическа форма ....ще почакам още малко...
Няма какво да се чака. Тия неща, които ги казваш са така. Аз видях и друго, обаче. Нямаше никакъв хъс, желание, горене. Емре Джан лети нагоре надолу и изнася топката и я подава на вратаря ... Дани Ингс не е слаб нападател. Въпроса е обаче, че не е крило, нито пък Фирмино. Ама да прав си, можеше да купи бърз нападател и да не взима Ингс, след като има Ориги. Със Стъридж и Коутиньо най - вероятно ще е друго, но не можем само на тях да разчитаме. Нямаше халфове в тоя мач ... Отделно Бентеке - супер изолиран, Фирмино - изолиран. И най - ужастното е, че в 2 от последните 18 мача сме вкарали повече от 1 гол, а пък да вземем мач, след като са ни повели е направо невъзможно. От мача ни с манафите пролетта играем с една и съща умряла схема и ни бият, като гайда в дзид, а нашия не може и не може да се усети.
Не бе пич ,не е до хъса и желанието .Имат си хъс и желание ,но играха сковано със страх . Не мога да си обясня защо ,при положение ,че срещу по силния отбор на Арсенал се държаха добре на терена ,играха по освободено и играта им вървеше .
Дани Ингс е слаб нападател за Ливърпул ,ся няма кво да ми обясняваш ти . И пак се ядосвам защо Роджърс се промени ? Той избяга от себе си ,от принципите си ,от стила си от философията си . Послуша легенди,фенове и заигра по директен футбол ,за който вие мрънкахте .
Но един треньор избяга ли от принципите си и вижданията си за футбола ,той става ГУБЕЩ ! Доведе играч като Ингс ,който е с 15 класи под нивото на Саурес ? От къде на къде бе ???? Преди три години ,никога нямаше да си помисля ,че Роджърс харесва подобен тип играч като Ингс и Балотели ???
Но пък Ингс е англичанин и както виждам вече любимец на легендите . Ония ден Ръш каза ,че трябва Ингс да играе и ето че игра ,само че ганкиното . Легендите се месят и за много други неща .Легендите бяха страхотни играчи ,Ръш е единия заради който станах от Ливърпул ,но легендите не са треньори ,много се извинявам и един треньор ,който държи на себе си не трябва да ги слуша ,защото е обречен на крах .
Друг е въпроса ,че Ингс не игра централен ,там където уж е най добър а игра десен външен халф. Защо Роджърс не пусна там фланговия Ибе ,защото е послушник вече и глупак ,както отбелязох .Защото не е себе си . Ок ,да кажем че Ибе е в слаба форма ...А защо тогава не взе флангови играчи за да разполага с вариативност ,нещо за което аз недоумявам цяло лято ? Той винаги е бил привърженик на фланговите играчи и любимата му схема 4-3-3 най добре говори за това . По същата причина разбира се не взе флангови играчи ,защото е послушник и тръгна да налага един директен стил ,в който фланговите играчи не са толкова наложащи ,особено в типичната 4-4-2 ,където се играе с външни халфове и с двама нападатели а не с крила .
Аз пак казвам ,две от нещата с които ме грабна Роджърс беше СМЕЛОСТА му да изхвърли любимците на фенове и легенди и СТИЛЪТ МУ .Той не слушаше никой ,правеше това което той вижда . Изгони некадърните любимци на вас феновете ,за които вие ревахте Рейна ,Керъл,Даунинг,Адам ,Джонсън (след огромно закъснение ) заби Енрике ,изгони свършилите за големия футбол Коул,Каут,Агер,Макси ,Аурелио ,Белами . Ако беше останал Далглиш примерно ,почти всички от тия играчи щяха да останат .
Той обаче избяга от стилът си и вече не е смел а страхлив ,защото слуша фенове и легенди . Не ми харесва тоя Роджърс ,ако не се вземе в ръце и не бъди отново себе си ,той е обречен на тотален крах .